Udriiiii stoku po glavi motkom dok se ne opameti :)))))))))))))))
:: Radi ti sujeta? Zasto? Jesam li ja rekao nesto sto nije tacno? Zasto sad ispoljavas agresiju? Mislim verbalnu :) Pusti te decije prozivke. Ako mozes nastavi polemiku dostojanstveno i ispravi me ako sam pogresio a ne tako kao neki balavac :: :: Rekao si stvari koje nisu tacne. :: :: Razlika izmedju sporta i vestine>? U kom smislu? Ti svigde ima pravila koja moraju da se postuju. Samo ulica nema pravilo a tu moze da dodje u obzir i stangla a na kraju i metak pa onda odosmo iz krajnosti u krajnost :: :: Aikido je za mene za curice da se tako izrazim, nemoj da mi zameris, nista licno :: Judo respektujem i mnogo je dobar u kombinaciji sa ostalim borilackim vestinama :: :: :: :: Boze kolko ti sve znas i kako si ti najjaci i najpametniji :: :: :: :: Za tvoju informaciju imam 12 godina staza i crni pojas iz realnog aikidoa, trenirao sam judo i krav magu takodje. (krav magu kratko jer sam odlucio da zelim da imam decu jednog dana :: :: :: :: Velika je razlika izmedju sporta i vestine :: :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: :: :: Batice ti si nesto zalutao :: :: :: :: :: :: Mi ovde i pricamo o sportu i borlicakim vestinama a ne o bambalicima sa ulice :: :: :: A i tog bambalica je tesko oboriti ako ne znas da ga udaris pa cak i ako znas moras da budes ekstremno spreman i jak, zilav kao korenje da bi covek od 90/100kg pao :: :: :: :: :: :: Tako kad slusam neke ljude tek onda vidim koliko ne znaju i koliko nisu doziveli nista slicno :: :: :: :: :: :: Jeste, oni profi izbacivaci i telohranitelji su bez veze onolike ljudine. Ma vazi.
Dobro jesam rekao da ne znas ali nisam rekao da nemas pojma. E sad kad vec pricamo o tome koliko zaista imas iskustva u borbama?
A ovo oko sporta/vestine se ocigledno nismo razumeli ali sa druge strane ova recenica prosto nije tacna bilo da je u ringu a jos gore van gde je otvoren prostor :
`Masa je mama u prvih 5 udaraca, nakon toga ako imas preveliku masu, gotovo. Dovoljno je da te eskivira par udaraca i cao. `
Ja sam na ovo aludirao da je netacna konstatacija.
P.S. Evo apropo cele price, setih se jednog klipa. Nesto interesantno. Gledaj kako debeljko baca sve redom. Masa, plazma, jebi ga :)
Odnosi se na krme od 100kg koje je izbacivac/security. Gomila mojih ortaka koji se krkaju raznom hemijom i mrse muda po teretani svaki dan rade kao security. Poenta tih je uglavnom da zaplase izgledom i velicinom.
U ringu ok, tu su uglavnom oni primerci prirode koji odskacu od ostatka. Mada i tu sa povecanjem mase dosta usporavaju i gube sposobnost da se duze biju. Cak i manijaci koji su prirodno nadareni(no sexual innuendos) i treniraju 8h dnevno.
U borbama? Ne puno iskreno, par ulicnih borbi, i mozda 10-ak sparinga/prijateljskih meceva sa ljudima koji treniraju MMA. Svake subote smo imali te prijateljske shorke sa MMA klubovima dok sam trenirao krav magu. Ne racunam boks sparinge kojih imam kolko oces, ali to sve sa ortacima koji nisu bokseri nego judoke/aikidoke....
Majko mila kakav je ovo klip ahahhahahaha, ko su ovi veslachi!? :D
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Dobro jesam rekao da ne znas ali nisam rekao da nemas pojma :: E sad kad vec pricamo o tome koliko zaista imas iskustva u borbama? :: :: A ovo oko sporta/vestine se ocigledno nismo razumeli ali sa druge strane ova recenica prosto nije tacna bilo da je u ringu a jos gore van gde je otvoren prostor :: :: `Masa je mama u prvih 5 udaraca, nakon toga ako imas preveliku masu, gotovo. Dovoljno je da te eskivira par udaraca i cao. :: :: Ja sam na ovo aludirao da je netacna konstatacija.
Vidi. Ja znam mnogo ljudi koji imaju 100-tinak kg a da je to sve u skladu sa njihovom gradjom. Nikakve mrcine vec spremni sportisti. Druze ne bih ja tako olako davao izjave da su to neke mrcine i sl.
Naravno da postoje ti naduvani hemicari koji i jesu em spori em su truli kako ja to uvek kazem jer jednostavno ne podnose udarce i padaju kao i svaki drugi covek.
Ja sve vreme govorim o ozbiljnim ljudima, koji su posveceni ovim stvarima. Pa da je tako danas bi svako napao Tajsona, pa cak i sad kad je prakticno matora mrcina ne sme niko da mu pridje.
Jesi video klip? Blage veze oni nemaju ali je poenta tu. Silina udarca i masa presudjuje. Jednom pogresis i vise te nema. E sad to sve zamisli u kombinaciji sa znanjem i fizickom spremnoscu. Tu neko sa manjom telesnom tezinom nema sta da trazi.
Mozes ti da skakuces koliko hoces, niko nije lud da mase tu oko tebe vec se ceka pravi trenutak a taj pravi je onaj koji i jeste koban.
Naravno da se brzina i izdrzljivost gubi masom ali i to nije generalno tacno. Postoje razni ljudi, razni primeri, genetske predispozicije tu igraju najvecu ulogu.
Druga stvar je ako je u skladu s njegovom gradjom, o tome je i Vmarc rekao. Visina -100cm ~ = kilaza. Ako je visok 170 i ima 100kg, naravno da nece biti brz i okretan jer njegov skelet nije predvidjen za to.
Udaren sam bio od strane tipa od preko 100kg (nikakav sportista doduse) krose koji nisam ocekivao jer sam se raspravljao sa njegovim ortakom pa mi nista nije bilo. A ja sam jedan od tih laganih, samo 77kg. Naravno da postoji razlika kad te zvizne covek od 100kg koji trenira ali takvi su u zescoj manjini.
U tom klipu je presudilo to sto je lik imao srece da vesla bolje od drugih, ovo je pisanje :-) Da je jedan od tih nesretnika imao iole malo mozga da udari jedan direkt, debeli bi brojao zvezde.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Vidi. Ja znam mnogo ljudi koji imaju 100-tinak kg a da je to sve u skladu sa njihovom gradjom. Nikakve mrcine vec spremni sportisti :: Druze ne bih ja tako olako davao izjave da su to neke mrcine i sl :: :: Naravno da postoje ti naduvani hemicari koji i jesu em spori em su truli kako ja to uvek kazem jer jednostavno ne podnose udarce i padaju kao i svaki drugi covek :: :: Ja sve vreme govorim o ozbiljnim ljudima, koji su posveceni ovim stvarima :: Pa da je tako danas bi svako napao Tajsona, pa cak i sad kad je prakticno matora mrcina ne sme niko da mu pridje :: :: Jesi video klip? Blage veze oni nemaju ali je poenta tu. Silina udarca i masa presudjuje :: Jednom pogresis i vise te nema. E sad to sve zamisli u kombinaciji sa znanjem i fizickom spremnoscu. Tu neko sa manjom telesnom tezinom nema sta da trazi :: :: Mozes ti da skakuces koliko hoces, niko nije lud da mase tu oko tebe vec se ceka pravi trenutak a taj pravi je onaj koji i jeste koban :: :: Naravno da se brzina i izdrzljivost gubi masom ali i to nije generalno tacno :: Postoje razni ljudi, razni primeri, genetske predispozicije tu igraju najvecu ulogu.
E hebi ga sad. Odosmo u klasu Mister Olimpije. Naravno da o tome nema ni reci. Pre svega i srce igra kljucni faktor jer se vise zamara na vecu masu pogotovu ako telo nije u dobrim proporcijama.
Ja sam samo aludirao a iza toga stojim da recimo odnos 180/75 kg je los. Mislim ne los u pravom smislu ali nije u najidealnijoj proporciji. Sa nekih 85kg vec postaje jako ozbiljno a 180 cm moze opusteno da nosi i 90kg a da ne budes uopste trom mada sad to bas zavisi od osobe do osobe.
Zato kazem jako je diskutabilno sve ovo i jednostavno se ne moze generalizovati.
Ali ako mislis da lazem. Evo ja se otvoreno nudim za jedan kolegijalni sparing. Jeste da sam dosta tezi ali posto vi podrzavate teoriju brzina caruje a masa klade valja da pobijemo te urbane legende :))))
Ja sam za, ako imas lokaciju gde bi mogli :) Daj zovi i Adzema, da nas nauci nesto kad smo vec tu :D
:: E hebi ga sad. Odosmo u klasu Mister Olimpije. :: Naravno da o tome nema ni reci. Pre svega i srce igra kljucni faktor jer se vise zamara na vecu masu pogotovu ako telo nije u dobrim proporcijama :: :: Ja sam samo aludirao a iza toga stojim da recimo odnos 180/75 kg je los :: Mislim ne los u pravom smislu ali nije u najidealnijoj proporciji :: Sa nekih 85kg vec postaje jako ozbiljno a 180 cm moze opusteno da nosi i 90kg a da ne budes uopste trom mada sad to bas zavisi od osobe do osobe :: :: Zato kazem jako je diskutabilno sve ovo i jednostavno se ne moze generalizovati :: :: Ali ako mislis da lazem. Evo ja se otvoreno nudim za jedan kolegijalni sparing. Jeste da sam dosta tezi ali posto vi podrzavate teoriju brzina caruje a masa klade valja da pobijemo te urbane legende :))) :: ::
Haha nece on nikad doci, jedva sam ga spasao od Zajebanog. Sad se krije iza hardera :D:D:D
Inace kolega Bobi je isto hteo kolegijalno da se druzimo pa se posle nesto ucutao kada sam predlozio da se ne mazimo vec da to muski odradimo :)))) Pozz za koleg Bobisu :D
Kuti brate, da li ti shvatas da bi usao u istoriju forumske zajednica na ovim prostorima. Zamisli to da me jos i dobijes u sparingu. Kovali bi te u zvezde, posebno ovi AMD-ovci a posle i ovi sto me ne mirisu. Likovali bi dok su zivi hahahaha.
Samo morao bi da napravis temu sa bombasticnim naslovom.
Sigurno radi do 8, nije fora sad da povecavas jos masu, zar ti nije dosta sto si i sad dosta tezi!?
Ma kamere nisu problem, mislio sam zbog strunjaca/rukavica itd. Kad si vec pominjao prijateljski sparing, ili si mislio bez rukavica? Jedino sto postoji dobra mogucnost da neko od nas/obojica sutradan idemo na posao kao da nas je pregazio voz.
:: Sto je problem lokacija :: :: A ponecemo mi kamere.. Aaaaa ima sve da se snimi, crno na belo dokazi : :: :: Plazma rules : :: :: Nego Vuk se sad nesto ucutao. Ostadosmo ja i ti da pricamo a ovi junaci zacetnici tema i MMA borci se razbezali : :: :: P.S. Do koliko radi Maxi danas ::
:: Sto je problem lokacija :: :: A ponecemo mi kamere.. Aaaaa ima sve da se snimi, crno na belo dokazi : :: :: Plazma rules : :: :: Nego Vuk se sad nesto ucutao. Ostadosmo ja i ti da pricamo a ovi junaci zacetnici tema i MMA borci se razbezali : :: :: P.S. Do koliko radi Maxi danas ::
:: Usko povezano, Vuk je hteo da bije ove iz Hellasa i onda... eh errr.. a vi kako ste :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
ja imam 180 cm i 105 kg,i brz sam kao zmija,razvaljivao sam sve redom,od 70 do 120kg,raznih visina,konstitucija i sl.....udaren sam bio dosta puta,u sve delove tela,ali niko me nije nikada posteno ``slozio``,a prvi put kad jeste,to je bio lik od MAKSIMUM 65kg,nizi od mene za glavu,koji me je jednim udarcem poslao u zemlju snova na par minuta..... udarali su me mnogo krupniji likovi,ali ovaj mali je takvu silinu udarca imao,da je to neverovatno,udarao je jace nego mrge od 120kg.... dakle,evo ja sam licnog misljenja da istreniran borac moze da ispresavija duplo tezeg i visljeg protivnika!!! isto sam gledao sa par metara udaljenosti kad je lik OBICNI KLASICNI BOKSER iz PEROLAKE KATEGORIJE, u ulicnoj tuci jednim aperkatom onesvestio totalno lika od preko 2m visine,kilaza nepoznata ,ali sigurno preko 100kg....i sta sad reci???
e tu gresis,nemam sala, samo misicna masa,mozda samo malcice istureniji stomak imam,ipak jedem k`o mecava :) tj,nemam plocice na stomaku,ali misice stomacne imam,dokaz je stotine udaraca u stomak koje sam dobio pa mi nista od njih nije bilo....
: :: :: Skidaj tu masu. Debeo si mnogo : :: :: : ::
Pa ti si davno predlozio neku kaficu i druzenje pa i sparing, na sta sam ja rekao da moze generalno, mozda sam propustio neki mail od tebe u medjuvremenu pojma nemam. Onomad sam bas bio u guzvi posto radim dva posla pa nemoj da mi zameras ako ti mozda nisam odg. na neki mail. :-) Pozz i za tebe SkyFrajeru. :-D
:: :: Inace kolega Bobi je isto hteo kolegijalno da se druzimo pa se posle nesto ucutao kada sam predlozio da se ne mazimo vec da to muski odradimo :))) :: Pozz za koleg Bobisu : :: :: Kuti brate, da li ti shvatas da bi usao u istoriju forumske zajednica na ovim prostorima :: Zamisli to da me jos i dobijes u sparingu. Kovali bi te u zvezde, posebno ovi AMD-ovci a posle i ovi sto me ne mirisu. Likovali bi dok su zivi hahahaha. :: :: :: Samo morao bi da napravis temu sa bombasticnim naslovom :: :: `` Pao SkyFire, svrgnut sa trona` hahahaa.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.