:: Procesor: Amd 1090T Black Edition X6 cor :: fiskalni, ambalaza, garancija jos oko 2 godin :: cena 100 :: :: :: Ploca: Asus M5A99X Ev :: fiskalni, ambalaza, garancija jos oko 2 godin :: cena 80 :: :: Ram: Geil 2x2gb DDR3 2000mh :: radna garancij :: 25 :: :: Napajanje: Seasonic 620w S12 Bronze sertifikat :: garancija jos oko 2 godine, ambalaz :: 70 :: :: Kuciste: Cooler Master Elite 43 :: 30 :: :: Kuler: Cooler Master Hyper 212 plu :: fiskalni, ambalaza, garancija jos oko godinu i po dan :: cena 20 :: :: Grafika: MSI 560GTX Ti Hawk - najjaca verzija kartice(radi na 1000/2200 :: ambalaza, garancija jos oko 2 godin :: cena 130 :: :: :: prednost ima onaj koji uzima sve ili vise komponent :: kontakt mail ili 060 089 80 82 ::
:: :: :: :: Na prodaju ide :: Matična ploča: p41-es3g (pukla je plastika koja zaključava grafiku, ali to nikako ne utiče na rad :: :: Procesor: E5300 2.6 GHz (nikad čačkan, overklokovan ili nešto drugo, a dobar je kloker) + box kule :: :: Memorija: 2x1gb ddr2 Kingsto :: :: Graficka: powercolor 4830 512mb ddr :: :: hdd: wd ATA 320gb (bez bb :: :: Može i neka zamena za novije delove. Tipa matična, proc, s1155, AM3 uz doplatu, bez, ovo ono.. :: :: ponude na pp
:: :: Check mail :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Na prodaju ide :: :: Matična ploča: p41-es3g (pukla je plastika koja zaključava grafiku, ali to nikako ne utiče na rad :: :: :: :: Procesor: E5300 2.6 GHz (nikad čačkan, overklokovan ili nešto drugo, a dobar je kloker) + box kule :: :: :: :: Memorija: 2x1gb ddr2 Kingsto :: :: :: :: Graficka: powercolor 4830 512mb ddr :: :: :: :: hdd: wd ATA 320gb (bez bb :: :: :: :: Može i neka zamena za novije delove. Tipa matična, proc, s1155, AM3 uz doplatu, bez, ovo ono.. :: :: :: :: ponude na pp
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Bez potrebe da ti govorim specifikacije za tvoje potrebe bolji je AMD..Idi na `7990` !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: mrzelo me da gledam...a i na fonu sam bi :: Sky , koliko taj krs ima stream procesora i koliko srce struje na full loa :: hval :: :: :: :: Asus GTX Titan retail - cena - 900 Eur . :: :: :: :: http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTXTITAN6GD5/#galler :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
ma znam samo sam pitao onako mislio sam da su nesto napravili sa ovim... hvala na odgovoru a za gaming......vrh je kontam
:: Bez potrebe da ti govorim specifikacije za tvoje potrebe bolji je AMD..Idi na `7990` :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: mrzelo me da gledam...a i na fonu sam bi :: :: Sky , koliko taj krs ima stream procesora i koliko srce struje na full loa :: :: hval :: :: :: :: :: :: :: Asus GTX Titan retail - cena - 900 Eur . :: :: :: :: :: :: http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTXTITAN6GD5/#galler :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: ::
Ti nisi krsten ko ce da kupi nalog sa tudjim imenom?Kad sam moze da nastancuje po potrebi :D
Nego javljam se ako neko prodaje athlon II x4(am2+,am3) neka me kontaktira vec mi dva pobegose na bench-u i to u razmaku od 2 minuta,jbt koji bedak.
:: Zanima me gde i kome mogu da prodam naloge na kupujemprodajem.com i limundo.com :: Nalozi su nekorisceni i spreman sam da ih 100% posteno prodam, sta god treba da uradim da bi se kupac uverio da nije nikakva prevara upitanju. Onaj ko se razume zna ce sta sam napisao :: :: ::
Nisi ti baš sav svoj... __________________ Scourge of PCBerza
:: Zanima me gde i kome mogu da prodam naloge na kupujemprodajem.com i limundo.com :: Nalozi su nekorisceni i spreman sam da ih 100% posteno prodam, sta god treba da uradim da bi se kupac uverio da nije nikakva prevara upitanju. Onaj ko se razume zna ce sta sam napisao :: :: ::
opet ovaj.. covece, nisu ljudi ovce pa da toliko ne znaju novi nalog da naprave, mnogo tesko, za 5min napraviti novi nalog.. ne moraju od tebe da kupuju(povoljno).. ne trudi se dzabe, probaj limundu da ponudis da ti daju 200din za 200 naloga koje ce deliti besplatno potencijalnim clanovima, posto ce propasti uskoro..
Prevaranti prodaju prevarantima. Ne razumem samo kako admini ovog foruma uopste dozvoljavaju ovakve postove. Ovo je takodje saucesnistvo u kriminalnim radnjama, jer se upravo sa ovakvih naloga salju cigle i cepanice umesto placene tehnicke robe i ostalog.Da sam ja admin IP doticnog bi vec bio prosledjen nadleznim organima
Procesor: Amd 1090T Black Edition X6 core fiskalni, ambalaza, garancija jos oko 2 godine cena 100e
Ploca: Asus M5A99X Evo fiskalni, ambalaza, garancija jos oko 2 godine cena 80e
Ram: Geil 2x2gb DDR3 2000mhz radna garancija 25e
Grafika: MSI 560GTX Ti Hawk - najjaca verzija kartice(radi na 1000/2200) ambalaza, garancija jos oko 2 godine cena 130e - - - - - - - - - - - - - -Rezervisana je za danas
prednost ima onaj koji uzima sve ili vise komponenti kontakt mail ili 060 089 80 82.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.