Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Zvanična tema: kupoprodaja od kolege člana
STRANA 37 OD 284  
alrad 23.03.2013. 19:36 #483807

status: user
broj poruka: 4872

U najboljem Limundo duhu, licitiram na 1.010 RSD.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: 23.03.2013. 19:38 #483808

broj poruka: 19086
pih, ode mi u zadnjoj sekundi

::
:: U najboljem Limundo duhu, licitiram na 1.010 RSD
lordaca94 Re: 23.03.2013. 19:47 #483811

broj poruka: 274
Ovo ne moze ni da se poredi sa buvljakom. Ja po buvljacima kupim ispravne S478 ili S462 ploce sa procesorima i kulerima po 150-200 dinara a to prodam po 1500 dinara po sajtovima za trgovinu. Graficke AGP tipa FX5200 sa 128 MB kupim za 150 dinara a prodam za 1000 dinara. Za racunare dajem max 500 dinara a dobijem brendirano kuciste, procesor P4, kuler, memoriju, napajanje, PCI adapteri za ATA i SCSI ili SKAZI, SCSI 68-pin kabal 5+1(ako nekom treba), naravno sve ispravno. Jednom recju, OBOGATIO sam se zahvaljujuci buvljacima, vise ne moram da brinem i da se sekiram sto su mi roditelji uglavnom svorc. Iako imam samo 16 godina i zavrsenu osnovnu skolu, sertifikat sa univerziteta SINGIDUNUM za pravljenje web sajtova, par diploma za opstinska takmicenja iz fizike i hemije, pohvale za takmicenja iz matematike tj. mislise, IPAK zaradjujem skoro duplo vise od prosecne plate u Srbiji, a nista ne radim tj. samo prodajem, mrzi me da lepim oglase za servisiranje mada bi time mnogo vise zaradio jer se ljudi ne razumeju u racunare mada bih morao da radim tj. mnogo da setam itd. itd. Sutra cu pokupovati gomilu ploca, grafickih kartica i lap topova u Zemunu tj. grad-buvljak.

:: Jbg, ovo postade buvljak
lordaca94 Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 19:51 #483812

Ovo pod broj 1 ti vredi 500 dinara, pod broj 2 ti vredi 300 dinara a pod 3 i 4 ti zajedno vrede 50 dinara a ako te usere mozes da izvuces i 100 dinara tako da ti sve to zajedno vredi 900 dinara pa ti razmisli o ponudi od 1000 dinara mada mislim da se sprdaju sa tobom.

:: Prodajem neke stare komponente iz bivseg intel P4 racunar
:: 1. Pinnacle PCI TV car
:: Kartica je ispravna i ocuvana. Radila u P4 konfiguraciji. Uz karticu ide kabl (za povezivanje audio signala sa MB), prijemnik, daljinski i instalacioni CD. Slika: http://postimg.org/image/l9sokf0pj
:: 2. CRT monitor Samsung syncmaster 795MB, 17
:: Monitor je ispravan, ocuvan i slabo koriscen. Uz isti ide napojni i VGA kab
:: Slika: http://postimg.org/image/62cp028uv
:: 3. Intel-Celeron 2.0GHz 128/40
:: CPU je koriscen kao rezervni procesor na P4 konfiguraciji
:: specifikacija CPU-a: http://ark.intel.com/products/27174/Intel-Celeron-Processor-2_00-GHz-128K-Cache-400-MHz-FS
:: 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB PAT
:: Posto je PATA, ne mogu ga proveriti da li ima nedostatak
:: Dajem popust ko uzima vise stvari a posebno sve u komplet
:: Zainteresovani neka salju ponude putem PP i SMS ili pozivom na 064/505862
:: Samo licno preuzimanje u BG-
:: Petar
lordaca94 PS 23.03.2013. 20:14 #483815

Zaboravih da dodam da imam sve petice u SS a smer je elektrotehnicar racunara, a uopste ne ucim tj. ono sto naucim na casu to je i cao zdravo. Nista ne ucim napamet.

Uglavnom imam delove koji su stari 10 godina ali i dan danas odlicno sluze za osnovne tj. vazne potrebe na racunarima tj. internet, facebook, youtube, photoshop, LoL, WoW, CoD4. Inace ja sam LoL gurao sa 2 X P3 500 MHz 900MB rama i Ati Radeon 9800Pro i sve to na Gigabyte GA-6BXDS - ploca je full ATX, ima gomilu konektora, jako stabilna ploca i planirao sam na njoj da pokrenem neke zahtevne igrice kao sto su Crysis Wreckage, l4d2, CoD4(nije zahtevan ali je dobra igrica). Ploca je iz 1998 godine a ipak daje 50 fps u LoL tj. najpopularnijoj igrici sveta. Na tom ploci sam prikljucio SATA2 hard i prezadovoljan sam kako radi, to pici samo tako sa skoro najlosijim P3 procesorima. Inace sam imao plocu Gigabyte GA-6VTXD i tu sam terao 2 X Intel Pentium 3-S 1.7 GHz @ 1.4 GHz 2 X 512KB. Ta SMP kombinacija je jaca od bilo kojeg P4 procesora. 20-25% je bolji od Pentium D 820 pa vi vidite.

lordaca94 Dual Pentium 3-S 23.03.2013. 20:16 #483816

Kad je ocovan na 1.7 GHz onda je za 50% bolji od Pentium D 820. SMP je cudo tehnologije.
alrad @lordaca94 23.03.2013. 20:32 #483818

Druze, drago mi je da ti biznis ide, ali ovo je zamisljeno (barem se nadam) da clanovi trguju malo... ekskluzivnijim sadrzajem. To sto radis na mundima, tamo i radi.

I bas se pitam, ko li to na buvljaku prodaje tolike ploce i procesore za 150 din, i to da je sve ispravno.

lordaca94 Racunar 23.03.2013. 20:33 #483819

Sklapam racunare od 1000 dinara do 4000 dinara. Ako nekom treba jeftin racunar neka izrazi svoju zelju i koliko bi dao za to, a ja cu dati brz odgovor na to.

alrad @imarkovic 23.03.2013. 20:37 #483820

Spavate, kolega, spavate.

nisavici Tesko da ti matori procesori 23.03.2013. 20:44 #483821

broj poruka: 908

Mogu da guraju novi Flash Player,Probao sam na nekom Pentiumu 4 sa AMD Athlonom CPU Usage 99 100%
alrad 23.03.2013. 20:53 #483823

Kakve bre S478 ploce i FX5200 grafike? Kome treba taj prepotopski hardver i za sta?
Btw fx5200 je najgora graficka ikad. I MX440 je bolja od nje.
lordaca94 Re: @lordaca94 23.03.2013. 20:57 #483825

Ljudi koji ne znaju ni sta prodaju, inace na buvljaku znam sta je ispravno a sta nije, a to kako znam ja moja tajna. Izgleda da sam se previse zaneo na ovu temu. Ne volim ekskluzivne predmete zato sto su meni beskorisni tj. sluze za novije stvari tj. UGLAVNOM IGRICE, i od tih predmeta nema zarade osim ako ih nisi dobio za dz tj. ako su ti predmeti sumnjivog porekla. Inace kao svoj glavni racunar koristim lap top Siemens Scenic Mobile 360 koji ima 256 MB RAM-a, CPU Celeron 300 MHz, HDD 4.5 GB, TFT 12.1`, baterija ponekad drzi 1.5h ali ugalvnom ne drzi posto je baterija stara 15 godina i upitanju je Ni-MH, grafika je integrisana 2MB. Lap top je extra ocuvanom stanju tj. ganc nov, a na njemu surfujem, citam novine, gledam youtube, ponekad facebook, radim u Turbo C, Photoshop CS, MS Office 2003. Taj lap top nosim u skoli i koristim ga bez ikakvih problema, sa drugovima igram Mortal Kombat 4 i Sven XXX. Kada se na tom lap topu igra MK4 onda se pola odeljenja okupi oko tog krsa i gleda. Pravo je uzivanje gledati kako se grupa dece okuplja oko lap topa iz proslog veka tj. 20. veka. :D

:: Druze, drago mi je da ti biznis ide, ali ovo je zamisljeno (barem se nadam) da clanovi trguju malo... ekskluzivnijim sadrzajem. To sto radis na mundima, tamo i radi
:: I bas se pitam, ko li to na buvljaku prodaje tolike ploce i procesore za 150 din, i to da je sve ispravno
lordaca94 Re: Tesko da ti matori procesori 23.03.2013. 21:02 #483826

Meni sa AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz Barton ne prelazi vise od 40-50% CPU usage. Pentium 4 procesori za S478 su veoma sugavi po pitanju flash-a a posebno Celeroni od tih Pentiuma. To laga samo tako. Dok to P3 na 1.4 GHz i AMD sa Barton jezgrom guraju bez problema.

:: Mogu da guraju novi Flash Player,Probao sam na nekom Pentiumu 4 sa AMD Athlonom CPU Usage 99 100%
lordaca94 Re: Tesko da ti matori procesori 23.03.2013. 21:03 #483827

Mada P4 moze da tera youtube bez problema na 360p.

:: Mogu da guraju novi Flash Player,Probao sam na nekom Pentiumu 4 sa AMD Athlonom CPU Usage 99 100%
lordaca94 Re: 23.03.2013. 21:04 #483828

Znam ali ipak se to danas dobro prodaje :D

:: Kakve bre S478 ploce i FX5200 grafike? Kome treba taj prepotopski hardver i za sta
:: Btw fx5200 je najgora graficka ikad. I MX440 je bolja od nje
alrad Re: Re: @lordaca94 23.03.2013. 21:17 #483829

Ja mislim da si ti neka vrsta hardverskog Trgovcevica.

:: inace na buvljaku znam sta je ispravno a sta nije, a to kako znam ja moja tajna.
luja-88 @lordaca94 23.03.2013. 21:51 #483832

broj poruka: 1670
Decko, napravi novu temu pa se tamo ispricaj koliko ti volja...
Ovo je tema za KUPOPRODAJU, i to namenjena clanovima koji su bar neko vreme na forumu, ne novajlijama medju koje i sam spadas.
Amin! =D

Ukoliko na ovu poruku imas potrebu da napises odgovor koji sadrzi vise od jedne kratke recenice, i za to napravi novu temu pa se raspisi koliko ti volja.

Pozdrav!
peterpan Re: Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 22:12 #483836

broj poruka: 788

Mislim da nema potrebe za sprdnjom. Ovo jesu stare komponente. Mada mislim da je 1.000RSD malo, jer sam samo CRT monitore u oglasima vidjao za 10e. Zelim samo fer trgovinu, jer mi ovaj stari hardver nije potreban, a nekome moze koristiti. Opet ova tema je namenjena za otkup i prodaju hardvera.
Ko je zainteresovan, neka se javi...

:: Ovo pod broj 1 ti vredi 500 dinara, pod broj 2 ti vredi 300 dinara a pod 3 i 4 ti zajedno vrede 50 dinara a ako te usere mozes da izvuces i 100 dinara tako da ti sve to zajedno vredi 900 dinara pa ti razmisli o ponudi od 1000 dinara mada mislim da se sprdaju sa tobom
:: :: Prodajem neke stare komponente iz bivseg intel P4 racunar
:: ::
:: :: 1. Pinnacle PCI TV car
:: :: Kartica je ispravna i ocuvana. Radila u P4 konfiguraciji. Uz karticu ide kabl (za povezivanje audio signala sa MB), prijemnik, daljinski i instalacioni CD. Slika: http://postimg.org/image/l9sokf0pj
:: :: 2. CRT monitor Samsung syncmaster 795MB, 17
:: :: Monitor je ispravan, ocuvan i slabo koriscen. Uz isti ide napojni i VGA kab
:: :: Slika: http://postimg.org/image/62cp028uv
:: :: 3. Intel-Celeron 2.0GHz 128/40
:: :: CPU je koriscen kao rezervni procesor na P4 konfiguraciji
:: :: specifikacija CPU-a: http://ark.intel.com/products/27174/Intel-Celeron-Processor-2_00-GHz-128K-Cache-400-MHz-FS
:: :: 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB PAT
:: :: Posto je PATA, ne mogu ga proveriti da li ima nedostatak
:: :: Dajem popust ko uzima vise stvari a posebno sve u komplet
:: :: Zainteresovani neka salju ponude putem PP i SMS ili pozivom na 064/505862
:: :: Samo licno preuzimanje u BG-
:: :: Petar
imarkovic Re: Re: Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 22:15 #483838

ja sam se sprdao, al ovaj lordaca ga pretera:)
zaradjuje covek razbija, profi preprodavac.. jos zna i tajnu, dovoljan je samo pogled i osciloskop odmah kaze dal` valja il` ne

:: Mislim da nema potrebe za sprdnjom. Ovo jesu stare komponente. Mada mislim da je 1.000RSD malo, jer sam samo CRT monitore u oglasima vidjao za 10e. Zelim samo fer trgovinu, jer mi ovaj stari hardver nije potreban, a nekome moze koristiti. Opet ova tema je namenjena za otkup i prodaju hardvera.
:: Ko je zainteresovan, neka se javi..
:: :: Ovo pod broj 1 ti vredi 500 dinara, pod broj 2 ti vredi 300 dinara a pod 3 i 4 ti zajedno vrede 50 dinara a ako te usere mozes da izvuces i 100 dinara tako da ti sve to zajedno vredi 900 dinara pa ti razmisli o ponudi od 1000 dinara mada mislim da se sprdaju sa tobom
:: :: :: Prodajem neke stare komponente iz bivseg intel P4 racunar
:: :: ::
:: :: :: 1. Pinnacle PCI TV car
:: :: :: Kartica je ispravna i ocuvana. Radila u P4 konfiguraciji. Uz karticu ide kabl (za povezivanje audio signala sa MB), prijemnik, daljinski i instalacioni CD. Slika: http://postimg.org/image/l9sokf0pj
:: :: :: 2. CRT monitor Samsung syncmaster 795MB, 17
:: :: :: Monitor je ispravan, ocuvan i slabo koriscen. Uz isti ide napojni i VGA kab
:: :: :: Slika: http://postimg.org/image/62cp028uv
:: :: :: 3. Intel-Celeron 2.0GHz 128/40
:: :: :: CPU je koriscen kao rezervni procesor na P4 konfiguraciji
:: :: :: specifikacija CPU-a: http://ark.intel.com/products/27174/Intel-Celeron-Processor-2_00-GHz-128K-Cache-400-MHz-FS
:: :: :: 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB PAT
:: :: :: Posto je PATA, ne mogu ga proveriti da li ima nedostatak
:: :: :: Dajem popust ko uzima vise stvari a posebno sve u komplet
:: :: :: Zainteresovani neka salju ponude putem PP i SMS ili pozivom na 064/505862
:: :: :: Samo licno preuzimanje u BG-
:: :: :: Petar
lordaca94 Re: Re: Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 22:47 #483841

Vidjao sam ja i CRT monitore i za 20e ali stoje niko ih ne kupuje. I da hoces nekom da poklonis svoj monitor niko ga nece uzeti. Jedino mozes onima sto prave slot masine za kladionice da prodas za 1000 dinara, ili nekom laiku da ne kazem budali koji nema monitor pa mu posluzi taj tezak, ogroman tj. zauzima mnogo prostora.

:: Mislim da nema potrebe za sprdnjom. Ovo jesu stare komponente. Mada mislim da je 1.000RSD malo, jer sam samo CRT monitore u oglasima vidjao za 10e. Zelim samo fer trgovinu, jer mi ovaj stari hardver nije potreban, a nekome moze koristiti. Opet ova tema je namenjena za otkup i prodaju hardvera.
:: Ko je zainteresovan, neka se javi..
:: :: Ovo pod broj 1 ti vredi 500 dinara, pod broj 2 ti vredi 300 dinara a pod 3 i 4 ti zajedno vrede 50 dinara a ako te usere mozes da izvuces i 100 dinara tako da ti sve to zajedno vredi 900 dinara pa ti razmisli o ponudi od 1000 dinara mada mislim da se sprdaju sa tobom
:: :: :: Prodajem neke stare komponente iz bivseg intel P4 racunar
:: :: :: 1. Pinnacle PCI TV car
:: :: :: Kartica je ispravna i ocuvana. Radila u P4 konfiguraciji. Uz karticu ide kabl (za povezivanje audio signala sa MB), prijemnik, daljinski i instalacioni CD. Slika: http://postimg.org/image/l9sokf0pj
:: :: :: 2. CRT monitor Samsung syncmaster 795MB, 17
:: :: :: Monitor je ispravan, ocuvan i slabo koriscen. Uz isti ide napojni i VGA kab
:: :: :: Slika: http://postimg.org/image/62cp028uv
:: :: :: 3. Intel-Celeron 2.0GHz 128/40
:: :: :: CPU je koriscen kao rezervni procesor na P4 konfiguraciji
:: :: :: specifikacija CPU-a: http://ark.intel.com/products/27174/Intel-Celeron-Processor-2_00-GHz-128K-Cache-400-MHz-FS
:: :: :: 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 80GB PAT
:: :: :: Posto je PATA, ne mogu ga proveriti da li ima nedostatak
:: :: :: Dajem popust ko uzima vise stvari a posebno sve u komplet
:: :: :: Zainteresovani neka salju ponude putem PP i SMS ili pozivom na 064/505862
:: :: :: Samo licno preuzimanje u BG-
:: :: :: Petar
lordaca94 Re: Re: Re: Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 23:02 #483842

Sto se tice novca to je najprokletija stvar na svetu u sta sam se uverio 3-4 puta i bilo mi je jako neprijatno tj. grozno, ali zivot ide dalje, ucim se dok sam ziv. Ja nisam prepodavac nego sam prodavac tj. profi trgovac. Na buvljaku POSTOJI DVA ZLATNA PRAVILA:
-PRAVILO BROJ 1 : NIKADA NE PITAJ U KAKVOM JE STANJU PREDMET, jednostavno proveris ukoliko je upitanju lap top ili hard disk. Sto se tice ostalih predmeta moras da znas tajnu(tajna je smesna ali istinita je tj. proverio sam je hiljadu puta i do sada se nisam zeznuo, i da se zezneo opet sam u velikom plusu) ako hoces da kupis samo ispravne stvari.
-PRAVILO BROJ 2 : NIKADA ALI NIKADA NE PITAJ KOLIKO KOSTA TJ. KOLIKO CENI ILI ZA KOLIKO BI DAO, nego vec kada vidis predmet npr. plocu+cpu+kuler ti mu kazes 150 dinara, a on kaze daj 300 dinara a ti mu kazes ne hvala i okrenes se i taman kako ides on ti kaze `Cekaj, cekaj daj 200 dinara` i ti mu pridjes i kazes ne mogu a on ce jadan aj za 150 dinara i NOSI!!! XD :D Majkemi otvoricu temu za BUVLJAK da ne bih smarao one koji ne znaju sta ce.

:: ja sam se sprdao, al ovaj lordaca ga pretera:
:: zaradjuje covek razbija, profi preprodavac.. jos zna i tajnu, dovoljan je samo pogled i osciloskop odmah kaze dal` valja il` ne
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Ostalo na prodaju 23.03.2013. 23:11 #483843

svaka ti cas kad se time bavis iskreno.. ljudi se muce, zebu po ceo dan na hladnoci za `ebenih 150din.. cenkanje za 150din, ja bih castio bar 300 pa makar bacio u kantu to sto kupim ako ne radi

:: Sto se tice novca to je najprokletija stvar na svetu u sta sam se uverio 3-4 puta i bilo mi je jako neprijatno tj. grozno, ali zivot ide dalje, ucim se dok sam ziv. Ja nisam prepodavac nego sam prodavac tj. profi trgovac. Na buvljaku POSTOJI DVA ZLATNA PRAVILA
:: -PRAVILO BROJ 1 : NIKADA NE PITAJ U KAKVOM JE STANJU PREDMET, jednostavno proveris ukoliko je upitanju lap top ili hard disk. Sto se tice ostalih predmeta moras da znas tajnu(tajna je smesna ali istinita je tj. proverio sam je hiljadu puta i do sada se nisam zeznuo, i da se zezneo opet sam u velikom plusu) ako hoces da kupis samo ispravne stvari
:: -PRAVILO BROJ 2 : NIKADA ALI NIKADA NE PITAJ KOLIKO KOSTA TJ. KOLIKO CENI ILI ZA KOLIKO BI DAO, nego vec kada vidis predmet npr. plocu+cpu+kuler ti mu kazes 150 dinara, a on kaze daj 300 dinara a ti mu kazes ne hvala i okrenes se i taman kako ides on ti kaze `Cekaj, cekaj daj 200 dinara` i ti mu pridjes i kazes ne mogu a on ce jadan aj za 150 dinara i NOSI!!! XD :D Majkemi otvoricu temu za BUVLJAK da ne bih smarao one koji ne znaju sta ce
:: :: ja sam se sprdao, al ovaj lordaca ga pretera:
:: :: zaradjuje covek razbija, profi preprodavac.. jos zna i tajnu, dovoljan je samo pogled i osciloskop odmah kaze dal` valja il` ne
Jamire Dexter013 23.03.2013. 23:30 #483848

broj poruka: 1123
Kad budes ima vremena pogledaj mail! Cisto da znam sa dalje da radim!

jaga RE 24.03.2013. 00:06 #483851

broj poruka: 618
neispravna ploca bilo koji socket je 270-300rsd
a ti sa buvljaka se i bave recikliranjem
ako ne zna on zna komsija pored ionako su svi neki rod
a ti kupis celu konfiguraciju za 150

MI SE SVI KOPCAMO NA LEDJA

Daum Re: Re: Daum 24.03.2013. 00:35 #483856

broj poruka: 12809
Ako ide i ploča onda mislim da si previše čak spustio cenu. Ploča može za 40-50 evra samo da se proda, dakle 110 bi bila neka ok cena. Ako već prodaješ za 90 onda je i više nego povoljno, ne smanjuj nikako ispod toga.

:: Gile hvala na podrsci i hvaljenju komponenata i cene. Mislim da si potpuno u pravu. Daum je verovatno propustio da vidi da ide i MBO Asus Commando. Ispod cene koju sam postavio mislim da nece ici jer bih u protivnom trebao da ih prebacim u `Zvanicna poklanjam tema
STRANA 37 OD 284  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs