Misicna masa? Uh brate. Tesko mi je da u to poverujem jer bi onda izgledao kao profi body builder. Imas ti sigurno veliki procenat masti i vode. Covek sa 180cm i 105kg ciste misicne mase izgleda kao planina, da ti sad ne kacim slike.
Verujem da imas dovoljno mase ali imas i veliki procenat masti to je sigurno.
pa ajde ako se bas tako mora reci,ali upravo tako izgledam,kao planina :) drugari me zezaju ``k`o od stene odvaljen`` ali svi kad me pogledaju misle da sam trom i spor,ali genetika je cudo,brzina mi je u rangu sa 70-o kilasima,a refleksi jos bolji,opet kazem cista genetika...
:: Misicna masa? Uh brate. Tesko mi je da u to poverujem jer bi onda izgledao kao profi body builder. Imas ti sigurno veliki procenat masti i vode :: Covek sa 180cm i 105kg ciste misicne mase izgleda kao planina, da ti sad ne kacim slike :: :: Verujem da imas dovoljno mase ali imas i veliki procenat masti to je sigurno ::
stomak je poput ovog sa 25%,ali ruke,ramena,i sve ostalo je krupnije....genetika mi je takva,sta god jedem,ide u jednako i ravnomerno raskrupnjavanje misicne mase ,a ne u salo....dobro,nisam mislio da nemam bas ni trunke masti,ali za nekog od 105kg skoro da nemam primetnog sala...
:: Gde su uklapas ovde :: :: http://www.body-buildin.com/2012/12/get-6-pack-like-lazar-angelov-7.htm :: :: Pogledaj sliku ispod stavke 4 i reci mi koji si ti tip :: Cista misicna masa su prve dve slicie i pogledaj koji je tu procenat masti :: :: A to za genetiku ti verujem u potpunosti.
Zato ti i kazem. Predpostavio sam da si `debeljko` . Ljudi olako kazu cista misicna masa sto je pogresno. Cistu misicnu masu imaju samo pravi profi body builderi ili fitnes ili bas neko ko je non stop tome posvecen. A tu moras da pazis na ishranu, svakodnevno kardio treninzi, posebni treninzi u teretani i jos dosta toga u programu.
Kapiram kako si gradjen. Nesto slicno je i kod mene samo sto ja nemam bas toliki stomak :)
@Kutalion
Sa slike mogu da prodju ribe od 25% pa do 15%. Ono prvo po meni za devojku nije bas ni normalno a i odvratno je brate.
Gde odoste sa temom i IT ????? Džabe vam svi ti mišići kad bacite nekoliko stotina jevara na faličan monitor. Sve je to lepo, borilački sportovi itd. ali u realnom životu nekoliko grama olova to sve razreši u milisekundi.
Sve zajebati likovi na ovoj PC berzi. Ovaj ima brata MMA, ovaj crni pojas, zakazuju sparinge po gradu. Sada ovaj vadi pistolje.
Jel neko od vas sluzio vosku ali pod oruzijem, a ne da dedama i babama u Dragise Misovic bolnici menja pelene? Tu si u pravu u realnom zivotu je sve iskrvljeno, jer se moze desiti da naudvaani klinac izme pistolj i vitla po ulici misleci da mu niko nista ne moze, u glavnom vecina njih zavrsi u kanalizacionim cevima ili ispliva negde na oblai Save ili Dunava.
:: Gde odoste sa temom i IT ????? :: Džabe vam svi ti mišići kad bacite nekoliko stotina jevara na faličan monitor. :: Sve je to lepo, borilački sportovi itd. ali u realnom životu nekoliko grama olova to sve razreši u milisekundi. :: :: ::
:: To je centar veze ako se ne varam :: Respect. :: A za ovo drugo ne verujem ti :: :: :: :: :: VP 5000 Pančev :: :: 180/77 al ne znam da se tučem, jbga.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: AMD Sempron 385 :: :: MSI AM1 :: :: 2GB Kingston 1600MH :: :: 60GB Kingston V30 :: :: LC Power 1340MI 75 :: :: :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: ::
:: http://goo.gl/IpQAG :: :: Sve zajebati likovi na ovoj PC berzi. Ovaj ima brata MMA, ovaj crni pojas, zakazuju sparinge po gradu. Sada ovaj vadi pistolje :: :: Jel neko od vas sluzio vosku ali pod oruzijem, a ne da dedama i babama u Dragise Misovic bolnici menja pelene sve razreši u milisekundi. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.