Imas mail da se ne dogovaramo ovde... ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
:: ako smanjis cenu na 11000 meni mozes da posaljes odmah, pod uslovom da je digitalni(pretpostavljam da jeste) treba mi digitalni monitor a i na tom monitoru mi se svidja visina ekrana posto je preko 200, nije cinema kao ovi novi... :: :: ti mi javi ovde ili na mail sve jedno... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: Kada sam ga kupio u Avgustu 2011. godine (pre godinu i po dana) kostao je 220e. Bio je skuplji 20e od Dell pandana. Ovde mozes da procitas komentare :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/lg-ips236v-pn-led/comp_comp_monitor/9/261 :: :: :: :: Cena novom je bila oko 160e pre dve nedelje kada ga je bilo na stanju, bas na IT svetu :: :: :: :: Kada pogledas specifikacije: :: :: LG IPS236V-PN (23`, IPS, LED, FullHD 1920x1080, 5ms) i s obzirom na to da je monitor kao nov, da nema mrtvih ili zaglavljenih pixela i u garanciji jos godinu i po dana! Mislim da je ovo ok cena.. :: :: :: :: Za vise informacija: http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS236V-PN-led-monito :: :: ::
Kuciste je u veoma dobrom stanju (jedan front USB ne radi,sve ostalo je u funkciji), uz njega idu svi ventilatori (3x12cm, svetle plavom bojom i 25cm gore). Ima i filtere za prasinu! Cena za clanove 55 EUR
Kontakt SMS-om!
061/20-20-664
Cooler Master 932 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
Monitor je rezervisan... ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
:: Mala izmena cena :: :: Monitor: LG IPS236V-PN (23`, IPS, LED, FullHD 1920x1080, 5ms) U garanciji jos godinu i po dana! :: Link za monitor: http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS236V-PN-led-monito :: :: Cena za monitor je 120e. :: :: Vise informacija na :: http://www.superponuda.com/ponuda/7749/lg-ips236v-pn-23-ips-led-fullh :: :: Kontakt: 063/87-42-999 i mail :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Mountain Lion 10.8. :: :: ::
Amd Fx 6200 BE x6, full pakovanje, fiskalni racun, garancija jos oko 28 meseci. 85e - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -PRODATO!
Cooler Master Hyper 212 + Kacenje za AMd am2. am2+, am3 Ide sa originalnim kulerom, kao nov, ima i fiskalni racun i garanciju iz Gigatrona, kutiju sam zagubio. cena 1800din
AMD Phenon II X4 955BE 70e nemam box cooler 09.01.2015 ima pisana grancija! REZZERVISANO Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 45e (5000 din) Cooler Mastery Hyper TX 2 12e (1300) 2x 1gb DDR 2 800 Kingston 1800 din
Gigabyte GA-520L-S3 2400 din(nemam limcici) nije koriscena u zanjih 2 godine stoji i havta prasinu. Ispravna dajem radnu granciju za nju! Intel Pentium 2.8 Ghz 775 +box cooler dajem radnu garanciju! 1500 din
KUPUJEM FX6300 + maticna 970 ili 990 sa 8+2 (asus, MSI,Gigabyte) + Coolermaster Hyper 212 EVO.
I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga. Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra :P
To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk9 Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu.
Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
Ima vise razloga: 1. Niko nije zainteresovan. 2. Kriza je, pa je najveci prioritet lebac, parizer i jogurt pa onda sve ostalo. 3. Na buvljaku ima PS2 za smesne pare.
Uzgred, pozelite mi srecu sutra tj. lepo vreme bez vetra i kise i da sto se vise nakupujem i da to sto manje platim :)
:: :: I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga :: Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra : :: :: To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk :: Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu. :: :: Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
menjam desktop za laptop. Kuciste obicno, crno, spakovano sve kako treba. Sa racunarom ide i monitor Compaq 7020. Konfiguracija: GA-M68MT-S2P Athlon X2 250 Kingston 1x4GB 1333mhz HDD Hitachi 500GB PSU Frontier 500W Optika Samsung SH 222 Sve komponente su u garanciji do 20.12.2014(osim HDD-a koji je do 23.12.2013 i napajanje nije u garanciji)
:: Ima vise razloga :: 1. Niko nije zainteresovan :: 2. Kriza je, pa je najveci prioritet lebac, parizer i jogurt pa onda sve ostalo :: 3. Na buvljaku ima PS2 za smesne pare :: :: Uzgred, pozelite mi srecu sutra tj. lepo vreme bez vetra i kise i da sto se vise nakupujem i da to sto manje platim : :: :: :: :: :: :: I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga :: :: Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra : :: :: :: :: To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk :: :: Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu. :: :: :: :: Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
Ne treba mi. Ne igram igrice. I koliko uopste vredi ispravan PS2 i kome bi to mogao da prodam to me ne zanima, imam svoj biznis i profiti su mi od 1000% pa na vise. Rekord mi je profit od 3500%.
:: :: Pa ti ga kupi na buvljaku :: :: :: Ima vise razloga :: :: 1. Niko nije zainteresovan :: :: 2. Kriza je, pa je najveci prioritet lebac, parizer i jogurt pa onda sve ostalo :: :: 3. Na buvljaku ima PS2 za smesne pare :: :: :: :: Uzgred, pozelite mi srecu sutra tj. lepo vreme bez vetra i kise i da sto se vise nakupujem i da to sto manje platim : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga :: :: :: Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra : :: :: :: :: :: :: To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk :: :: :: Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu. :: :: :: :: :: :: Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
Ne lupaj vise!!!! Ti na buvljaku su mutavi pa ce tebi da daju ispravnu plocu za 100 dinara Otvori novu temu...
:: Ne treba mi. Ne igram igrice. I koliko uopste vredi ispravan PS2 i kome bi to mogao da prodam to me ne zanima, imam svoj biznis i profiti su mi od 1000% pa na vise. Rekord mi je profit od 3500% :: :: :: :: :: :: Pa ti ga kupi na buvljaku :: :: :: :: :: Ima vise razloga :: :: :: 1. Niko nije zainteresovan :: :: :: 2. Kriza je, pa je najveci prioritet lebac, parizer i jogurt pa onda sve ostalo :: :: :: 3. Na buvljaku ima PS2 za smesne pare :: :: :: :: :: :: Uzgred, pozelite mi srecu sutra tj. lepo vreme bez vetra i kise i da sto se vise nakupujem i da to sto manje platim : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga :: :: :: :: Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra : :: :: :: :: :: :: :: :: To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk :: :: :: :: Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu. :: :: :: :: :: :: :: :: Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
Ok. Samo sam odgovorio na pitanje jednog clana i dao odgovor drugom clanu. Od kako mi je novac usao u zivot tako sam postao mnogo ali zaista mnogo uobrazen. Mislim to ti je tipicno tj. priridno za ljude odnosno neljude koji nista ne rade a puni su para a ne znaju sta ce sa njima.
:: Ne lupaj vise!!! :: Ti na buvljaku su mutavi pa ce tebi da daju ispravnu plocu za 100 dinar :: Otvori novu temu.. :: :: :: :: Ne treba mi. Ne igram igrice. I koliko uopste vredi ispravan PS2 i kome bi to mogao da prodam to me ne zanima, imam svoj biznis i profiti su mi od 1000% pa na vise. Rekord mi je profit od 3500% :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa ti ga kupi na buvljaku :: :: :: :: :: :: :: Ima vise razloga :: :: :: :: 1. Niko nije zainteresovan :: :: :: :: 2. Kriza je, pa je najveci prioritet lebac, parizer i jogurt pa onda sve ostalo :: :: :: :: 3. Na buvljaku ima PS2 za smesne pare :: :: :: :: :: :: :: :: Uzgred, pozelite mi srecu sutra tj. lepo vreme bez vetra i kise i da sto se vise nakupujem i da to sto manje platim : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I sta bi, nikom ne treba PS3? A uzecete posle neki krs na Limunu ko zna kakav i od koga :: :: :: :: :: Ajde bre, ima Bioshock na njemu, super igra : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: To je ovaj ovde, vidite? http://tinyurl.com/cy3frk :: :: :: :: :: Da napomenem da je konzola s kraja 2009-e. PES 2008 nije dosao uz nju nego sam ga uzeo naknadno, da bi radile kopije koje zahtevaju original u drajvu. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislim, vidim da svi gledaju a niko se ne javlja. Sto? Ne svidja vam se predmet, ne odgovara vam cena, nesto trece? Recite mi da znam.
:: Monitor je prodat kolegi @Gare87 :: :: Izvinjavam se onima koji su bili zainteresovani za monitor sto javljam sa malim zakasnjenjem.. :: :: :: :: :: :: ::
AMD Phenon II X4 955BE 70e nemam box cooler 09.01.2015 ima pisana grancija! REZZERVISANO Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 45e (5000 din) Cooler Mastery Hyper TX 2 12e (1300) 2x 1gb DDR 2 800 Kingston 1800 din
Gigabyte GA-520L-S3 2400 din(nemam limcici) nije koriscena u zanjih 2 godine stoji i havta prasinu. Ispravna dajem radnu granciju za nju! Intel Pentium 2.8 Ghz 775 +box cooler dajem radnu garanciju! 1500 din
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647801. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.