Svaki otkljucani CPU ce da se otkljuca na svakoj ploci koja ima ACC.
Svojevremeno sam imao brdo Phenom II x2 i Athlon II x3 procesora koji su se otkljucavali, i promenili su razne ploce i na svakoj ploci se otkljucali.
Pa cak je i ovaj CPU bio na Gigabyte ploci, a kod mene je sada na M4a89GTD PRO.
Cak su i OC domeni isti...
Enivej, CPU je prodat.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Prethodna ploca je imala ACC i 3+1 naponsku, otkljucala ali nestabilno jezgro, CPU :: Posle sam uzeo novu plocu i novi CPU, stari CPU nisam pokusao otkljucati na novoj ploci i obrnuto :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: :: :: Opusteno, nema ljutis :: :: :: :: Ali u 99% slucajeva otkljucani CPU radi na svakoj ploci. :: :: :: :: Pricam ti iz iskustva, a imam ga.. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
Ovako, imam ne kompletiran PC kojeg bi da se resim sto pre. CM 690 II Advanced + Samsung DVD RW MSI 870 C45 Kingston 2x2GB HyperX blu Phenom II 965 CM 212+ sa dva venta Arctic F12 HDD 1TB Seagate Barracuda Sata3 7200 LC 6650 GP3
Sve je u garanciji, od 1god-2,5god. Voleo bih da sve ode zajedno, sto pre kao sto sam rekao.
:: Ovako, imam ne kompletiran PC kojeg bi da se resim sto pre. :: CM 690 II Advanced + Samsung DVD R :: MSI 870 C4 :: Kingston 2x2GB HyperX bl :: Phenom II 965 :: CM 212+ sa dva venta Arctic F1 :: HDD 1TB Seagate Barracuda Sata3 720 :: LC 6650 GP :: :: Sve je u garanciji, od 1god-2,5god :: Voleo bih da sve ode zajedno, sto pre kao sto sam rekao. :: :: 062/782-09 :: ::
Cek` prvo da pogledam koliko kosta nov. Imaju novi 965be u prodaji, tako da nekome moze biti realno. Ma, svaka roba nadje kupca.
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Ako neko moze da trazi za Athlona II koji se otkljucava 60e,sa garancijom :: :: Ja onda ladno mogu 70e za ovaj Phenom II x4 955??Koliko je to realno : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Vredi on oko 70e, ali moras malo da se nacekas. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ako neko moze da trazi za Athlona II koji se otkljucava 60e,sa garancijom :: :: Ja onda ladno mogu 70e za ovaj Phenom II x4 955??Koliko je to realno : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Na prodaju doticna kartica stara mesec dana (kutija, fiskalni, garancija).. Cena 30.500 din.
Kontakt SMS: 065/526-87-35
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 ASUS ATI 7950+Gigabyte ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
Druze, ta graficka je 28990 din nova, a ti je prodajes polovnu za 30 500 din !? Taj racun ti nije bas najcistiji za prodaju ovdje .
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesn.
@bomid Acer V3-531 V571 nisi napisao navedenu konfiguraciju ni za jedan model. Nacelno sam zainteresovan, samo napisi specifikacije ili postuj linkove za tacnu oznaku, sa navedenim tacnim komponentama. Neka napise i ime firme iz koje je uzeto, kao bih provjerio da li ima garanciju i koliko kod nas, kako se ne bih cimao za globalnu garanciju u Holandiji.
U pitanju je ovaj laptop http://www.eponuda.com/laptopovi/acer-v3-531g-b9604g50makk-laptop-cena-238312 Na pocetku mi nije poslao tacnu oznaku. greskom je ukucao i V571 stoje pocetna oznaka druge serije laptopova. Laptopovi su iz CT Computersa i PIN Computersa. Garancije su za neke 24 meseca a za neke 36 meseci. Naknadno cu napisati za Acer.
Davalac garancije za Acer je CT Computers i vazi 24 meseca a pocela je da tece 30.04.2013. Laptop je kupljen u Nisu. Nadam se da sam uspeo da pribavim dovoljno podataka.
@bomid I predpostavio sam da je greska za cijenu. Vec sam pomislio da je ovaj, pa odvojio kes za njega. http://www.eponuda.com/laptopovi/acer-v3-571g-53214g50maii-laptop-cena-240085 Jbg. Nije mi bila jasna cijena 120e niza od moje VP, pa sam ga htio uzeti sebi, a moj prodati. Kvalitet mu je kao kod HP DV 9000 serije, pa sam zbog toga ga i htio ostaviti sebi. Inace, to je i najjeftinij Acer koji bi sebi ikada uzeo.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Ma ok nema frke. Mene je zbunila oznaka posto sam hteo da ti izbacim link ali nikako nisam mogao da nadjem odgovarajuci model. Tek kada mi je ponovo poslao tacnu oznaku modela, uspeo sam u tome. Bice sigurno jos jevtinih laptopova u blizoj buducnosti, pa cu ja ovde izbaciti. Svako dobro i pozdrav.
Druze, ajde probaj da je nadjes novu da kupis, nazovi radnju! Nema ih vise, nema vise 7950! Svi su pokupovali doticne kartice zbog `rudarenja`.. Zvao sam radnje i pitao gde sam nasao jeftino i nema ih, kazu bice za koju nedelju. Prodao sam je za te pare i to je sasvim OK cena jer je ista stara 3 nedelje. Pogledaj malo oglase, ljudi prodaju 7950 sa 2 godine garancije za iste pare, cak i skuplje.. Zasto? Zato sto 7950 nema u radnjama, cim ih dobiju odmah se prodaju (to znam sigurno jer sam je tako i ja kupio, porucio sam je dve nedelje unapred i platio sam je 33.500 din). Oglas vise nije aktuelan. Ako mozes pomozi ljudima oko kupovine/prodaje, a nemoj kvariti posao nekome ako nisi do kraja upucen u materiju i stanje istog.
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 3xASUS ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
:: Druze, ta graficka je 28990 din nova, a ti je prodajes polovnu za 30 500 din ! :: Taj racun ti nije bas najcistiji za prodaju ovdje :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesn. :: :: @bomi :: Acer V3-531 V57 :: nisi napisao navedenu konfiguraciju ni za jedan model :: Nacelno sam zainteresovan, samo napisi specifikacije ili postuj linkove za tacnu oznaku, sa navedenim tacnim komponentama :: Neka napise i ime firme iz koje je uzeto, kao bih provjerio da li ima garanciju i koliko kod nas, kako se ne bih cimao za globalnu garanciju u Holandiji.
@bomid I tebi svako dobro i srecna prodaja.@JE3A Sve i jedna ta gigashit karta je problematicna i to bas kod rudarenja nvedeni model konkretno. Zartto je u januaru izdata nova verzija, koje nema na nasem trzistu.. Nema ih jer su podlozne kvarovima, a vec su skoro svi obavesteni o doticnom modelu, tako da, samo neobavesteni kupci je traze i zajebu, a dok ne crknu, ne mogu dobiti zamjenu kod nas. A ti, ako se ne razumijes u materiju, onda nemoj ni da pogresno obavestavas ljude, o navednom modelu. Inace, zbog rudarenja sam i uzeo 20 kom MSI grafika, kako bih harvestovao, a bile su jeftine 240e, dok su sada nerealno precijenjene, osim za navedeni posao. Za sve ostalo je 660ka bolji izbor, samo da jos rijese problem sa Dislay monitorima i ok.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
CM 690 II Advanced + Samsung DVD RW MSI 870 C45 Kingston 2x2GB HyperX blu Phenom II 965 CM 212+ sa dva venta Arctic F12 HDD 1TB Seagate Barracuda Sata3 7200 LC 6650 GP3
:: Posto idu praznici, poslednje snizenje, nize od u oglasima sve popularnije takozvane zadnje cene. Danas i sutra prodajem napajanje za `samo` 135 eura. Ako po toj ceni nikome ne ode, jbg, vracamo ga u kutiju. Dakle, danas i sutra 135 eura. Za Novi Sad licno preuzimanje, za Beograd mogu da organizujem preuzimanje na autobuskoj/zeleznickoj stanici...
Jbg, vraca se u kutiju... nije vise aktuelno...takodje bilo sta od mojih oglasa iznad nije vise aktuelno, i admin moze sve ostalo obrisati...
Da, samo jos da rese taj problem sa GTX660 i to je najbolje kupovina..right.. Elem, kako ne znas o cemu sam obavesten, sta znam i koliko, da li sam upucen i sl., nemoj donositi zakljucke. E sad, da ne mislis da pricam u prazno.. Bas je MSI 7950 kartica sa najvecim brojem problema sa zagrevanjem na naponskoj jedinici, a ako si hteo da rudaris trebao si uzeti staru verziju Gigabyte-a sa 6+6 pin napajanjem ili ASUS (koji je i dan danas najbolji, bar sto se tice 7950 modela), cak je i Sapphire dobar ali garancija je samo 24 meseca. (Znam dosta stvari o rudarenju jer me je uputio covek koji rudari dok je btc smesno vredeo, a danas ima oko 40x7950 kartica (dosta modela mu je proslo kroz ruku, a dovozi ih i od preko) i ne bavi se samo rudarenjem.) Dakle, tvoja teza da je sve i jedna Gigabyte karta iz serije 7950 losa-pada u vodu jer je stara verzija u klasi sa ASUS-om 7950 (mala je razlika u temperaturama i OC potencijalu). Doticni model Gigabyte-a koji sam prodavao (8+6pin za napajanje grafike), ima problem sa novim bios-om koji automatski drzi napon na 1.25V i prilikom rudarenja temperatura GPU chip-a ide do 80 stepeni, a VRM cak i do 90 stepeni i vise. To je sve zbog chipova koji stizu iz ATI kuhinje (losiji kvalitet nego prosle godine kad se pojavila 7950 serija kartica), sto i pokazuje ASIC u GPU-Z programu. Elem, postoji nacin da se spuste te temperature, a to je ubacivanjem starog BIOS-a F43 na kartice sa FX1 bios-om (zaboravio sam koji stari bios ide na FY1 nove bios-e). On dozvoljava da se spusti napon na 1.09V, a samim tim idu dole i temperature. Generalno, kartica je super za gaming, cak i za rudarenje ali ako je singl kartica ili ako se dodatno hladi/ili je u klimatizovanom prostoru. Cak bih i pre uzeo Gigabyte za zakljucanim naponom pre nego GTX660 (nisi napisao da je Ti model, pa se vodim kako si se izjasnio) jer je po meni mnogo veci potencijal i bolja karta za gaming. 7950 je bestbuy, pogotovo za rudarenje, a cinjenica da se sve rasprodaju cim stignu sve govori o kartici. Ja sam na moju, koju sam prodao, ubacio stari bios i spustio temp za 10 stepeni. (kartica ima dual bios) Tako da, ako ne znas da je neko upucen u neke stvari o kojima pricas ne donosi prerano zakljucke, mozes kasnije da se ceses po glavi i da bude onaj efekat AHAAAAAAA (ovaj lik i zna nesto, mozda sam je zaj**ao malko).. Ne kazem da znam mnogo, verujem da cak znas i vise od mene jer sam citao tvoje postove ranije, ali sa tako nabusitim stavom mislim da nije lepo napadati nekoga, pogotovo ne na forumu. I evo, obavestio sam ljude o navedenom modelu jer se donekle razumem u materiju, tako da i oni znaju o cemu se radi. Jos gora stvar je sto si rekao da ima da se kupi doticna karta za manje para nego sto sam je ja prodavao. To znaci da sam ja kolege forumase hteo da oderem, pogotovo u temi gde prodajemo hardware izmedju nas, gde bi trebalo da vladaju poverenje i povoljnije cene. Kod mene se pojavio covek koji je zvao sve radnje kod nas (u BG-u) i rekli su mu da nema vise 7950 kartica i da ce morati da ceka koju nedelju (tako je meni rekao). Doticnog sam uputio u sve ovo sto sam napisao i covek je otisao zadovoljan i kupio je karticu (ima istu takvu kuci sa kojom rudari, bar on tako tvdi). Cekam da vidim tvoj oglas za sledecu prodaju pa cu odmah da vidim gde ima jeftinije, a to da li imaju na stanju i kada/da li ce biti, to nema veze-bitno je da pise da je niza cena. Nije lepo to sto radis. Ako je suditi po pc berzi, ima da se kupi 7950 i to bas tvoj MSI za 30.000 din. (pitanje je da li ga ima u radnji), a najjeftinji Gigabyte 7950 je 31.750 din. (i to je nema na tom mestu, pitao sam vlasnika radnje). Ti si napisao da ima da se kupi nova za 28.990 din., a ja ne vidim da ima za te pare. Znaci da ne govoris (pises) istinu, da ne kazem nesto adekvatnije sto koristimo u srpskom recniku prilikom komunikacije. Uostalom, da su 7950 bile kod nas 240e mislis da bi ti bio jedini koji ih je kupovao po tim cenama (a ne vidim da se neko hvalio po ovom i ostalim forumima da je za te pare kupio tu grafu, pogotovo ranije kad su izasle)? Da vidimo da li ces ih prodavati ispod 200e (sramota je da ne spustis bar malo cenu, ja sam spustio cenu moje za 3.000 din.. platio sam je 33.600 din.), cekacemo.. Osim ako su referentni modeli, taj kombajn nikome ne bih preporucio..
Izvinjavam se adminu i clanovima sa foruma sto sam bio ovoliko opsiran i sto sam u ovoj temi morao ovo da napisem ali sam morao da odgovorim na prozivke i neistinu.
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 3xASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
Nije tacno da grafike nema. Imas je u Ewe 2 koamda u kimteku takodje, Asbisu. A cena je tu negde 1500-2000 gore dole. Moze da se najde cak i za ispod 28000. Sve zavisi kako jeplacanje.
@jamire Sve je to super, ali hajde otidji kao fizicko lice-kupac da je kupis kod dobavljaca. Ne mozes! Ljudi, vi preko firme mozete uzeti za te pare ili ako ste vlasnici radnji (ili ako nekoga tamo poznajete) ali ih u slobodnoj prodaji u radnjama ne mozete naci ispod 30.000 din. Pogledaj monitor, pogledaj emmi..oni su najpovoljniji. Aj sad nesto reci molim te. Ustvari, ajde onda posto sam se namerio da kupim ASUS 7970 i to dva komada, za koliko para moze da se nabavi?? Ako je cena 35.000 din., daj kupicu odmah 2 komada jer ti rece da ima 7950 za cak ispod 28.000 din..
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 3xASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
:: Nije tacno da grafike nema. Imas je u Ewe 2 koamda u kimteku takodje, Asbisu. A cena je tu negde 1500-2000 gore dole. Moze da se najde cak i za ispod 28000. Sve zavisi kako jeplacanje :: :: AMD x6 1090T 3.9 O :: Cooler Master 212 EV :: MSI 870A 54 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.