Dobar si ti. Asus nemoze da se andje 7950 ispo 34k a ti bi 7970. Ja sam rekao sa konreno MSI model. MSI AMD Radeon HD 7950 3GB 384bit R7950-3GD5/OC BE G http://www.list.rs/artikal/VGA00946/AMD-Radeon-HD-7950-3GB-384bit-R7950-3GD5OC-BE-G A ako si procitao reko sam da je cena OK. I napisao sam zavisi od modela. A da nemoze da se nadje moze.
Svi imaju kartice dok ne odes da ih kupis... Tada `nestanu`...normalizovace se stanje kad prodje euforija za brzim i lakim keshom...
Oni koji vode firme naravno da ce dobiti za manje para.. tako to ide... sto si veci i jaci, manje te kosta...
A kolegi Operatoru evo zanimljive ponude:
Ako nesto mi obicni smrtnici znamo da kosta npr. 34000 i nema za manje, niti mozemo nabaviti za manje, a on moze nabaviti za 28000... nek omoguci kolegama berzasima da kupe za 30000, em nece raditi dzabe,em bi mnogi bili jos i zahvalni.
Bravo! Tako je druze, svima bi se isplatilo (a i onda ja ne bih prodavao moju za te pare koju sam prodavao), a jos bi ga i castili.
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 3xASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
:: Svi imaju kartice dok ne odes da ih kupis... Tada `nestanu`...normalizovace se stanje kad prodje euforija za brzim i lakim keshom.. :: :: Oni koji vode firme naravno da ce dobiti za manje para.. tako to ide... sto si veci i jaci, manje te kosta.. :: :: A kolegi Operatoru evo zanimljive ponude :: :: Ako nesto mi obicni smrtnici znamo da kosta npr. 34000 i nema za manje, niti mozemo nabaviti za manje, a on moze nabaviti za 28000... nek omoguci kolegama berzasima da kupe za 30000, em nece raditi dzabe,em bi mnogi bili jos i zahvalni :: ::
Za napajanje mi treba,u njemu je dvopinski prikljucak,znaci samo crna i crvena zica,zavrsio bi posao i standardni pretpostavljam posto imam takav konektorcic pa bi ga ubacio umesto moleksa ako je standardni sa moleksom,a tropinski bi vec lego odmah.
:: Treba ti standardni kuler od 140mm ili ti treba bas za napajanje :: :: :: :: :: Ima li ko od kolega neki valjani 140mm kuler,moze i iz riknulog napajanja :: :: :: ::
Bilo bi dobro da konverzaciju nastavimo na p.m., to jest mailu, da ne zagadjujemo temu. Imam 140mm viska, mogu ti doneti ili poslati (jbg to tek posle praznika) vent, u zavisnosti od toga da li smo iz istog ili razlicitih mesta...
:: Za napajanje mi treba,u njemu je dvopinski prikljucak,znaci samo crna i crvena zica,zavrsio bi posao i standardni pretpostavljam posto imam takav konektorcic pa bi ga ubacio umesto moleksa ako je standardni sa moleksom,a tropinski bi vec lego odmah :: :: :: :: Treba ti standardni kuler od 140mm ili ti treba bas za napajanje :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li ko od kolega neki valjani 140mm kuler,moze i iz riknulog napajanja :: :: :: :: :: ::
@Blueberry Nisam se reklamirao ovdje niti cu. Ako sam mogao da pomognem, onda sam to i uradio. Ali smatram da je nerealno da nesto prodajes po vecoj cijeni, polovno, od novog, s cime ces se i ti sloziti. Cijena je za online porudjbinu i u trenutku razgovora, bilo je jos 4 komada Gigashit-a. ulogovao sam se u 6.10h i stoji da ima jos jedna. I nije tacno da nije za obicne smrtnike, jer o VP cijenama nismo ni razgovarali, niti sam spominjao kolika je. @JE3A Da se odmah razumijemo sto se tice trgovine. Po kojoj JA cijeni nabavljam nije bitno, ali cu navesti, a cijena je za mene i moje prijatelje. Trgovina je nesto sasvim drugo, s tim da ne mislim da je u redu nesto POLOVNO prodavati po cijeni NOVOG. Cijena POLOVNOG je uvijek, bar 10 posto NIZA od trzisne, ako ne i vise(POLOVNO JE STARO i jedan dan). E sad, ako ti PREPLATIS karticu, uslijed UCIJENE sa NEREALNOM cijenom u odnosu na nabavnu( nabavna VPC je 228e sa pdv, dok je za MSI 249e sa pdv) onda si sam kriv, ali nemoj ocekivati da ti neko ne odgovori, kako SKUPO prodajes POLOVNU stvar i to kao za PRIJATELJE berzase. Da je NOVA, prica bi bila drugacija. Cak i da si `samo` zamjenio BIOS na kartici kako navodis, ona je POLOVNA, bez obzira sta ti mislio o tome, jer si ti FIZICKO LICE u ovom slucaju.
Najbolje se ugledaj na bomid-a, jer je decko postovao realne cijene za POLOVNU robu( staro par dana, ali opet polovno, a NIJE nerealna cijena tj VISA od maloprodajne, nego je niza za vise od 15%, sto je i vise nego KOREKTNO). NEREALNU NISKU - bila bi da je imao ono sto je prvi put navedeno(jeftinije za 120e), sto bih i sam pazario.
Izvinjavam se svima sto sam odgovorio u temi.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
potreban mi je ovaj kabl,15-20cm dugačak,pa ako neko od kolega ima neka pusti sms.Još ako je na potezu Banovo brdo-Sajam bilo bi idealno.Danas mi treba.Hvala unapred.
:: potreban mi je ovaj kabl,15-20cm dugačak,pa ako neko od kolega ima neka pusti sms.Još ako je na potezu Banovo brdo-Sajam bilo bi idealno.Danas mi treba.Hvala unapred :: :: 064/90-45-40 :: :: ::
Ima ih po oglasima 350-500 din,zavisi od dužine,ali niko nije iz Bg.A po prodavnicama su od 1000 pa na gore.
:: to jedino mozda da probas u kanibal :: :: :: :: potreban mi je ovaj kabl,15-20cm dugačak,pa ako neko od kolega ima neka pusti sms.Još ako je na potezu Banovo brdo-Sajam bilo bi idealno.Danas mi treba.Hvala unapred :: ::
Samo nema taj dvopinski prikljucak jer mi je isti trebao za NB Shadow Wings koji se sad nalazi u napajanju. Inace je vent ispravan, slabo i koriscen, stoji u kutiji, pusti mail ako si zainteresovan.
:: Za napajanje mi treba,u njemu je dvopinski prikljucak,znaci samo crna i crvena zica,zavrsio bi posao i standardni pretpostavljam posto imam takav konektorcic pa bi ga ubacio umesto moleksa ako je standardni sa moleksom,a tropinski bi vec lego odmah :: :: :: :: Treba ti standardni kuler od 140mm ili ti treba bas za napajanje :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li ko od kolega neki valjani 140mm kuler,moze i iz riknulog napajanja :: :: :: :: :: ::
D-link dir501 wifi+lan ruter. Star godinu dana, super ocuvan imam 4 porta za lan i wifi , Ruter ima garanciji jos uvek. Ide full pakovanje u kutiji. Cena dogovor. Slanje posle uplate.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.