Izgleda da sam ipak preterao s cenom... ili su preko noci pale...
Neka bude 315 eura ...
:: MSI 7970 Lightning, svima dobro poznata.. :: :: Full pack, fiskalni racun i garancija (E**i) jos 2 godine i 2 meseca .. :: :: Nemam vremena za gejming niti nista ozbiljnije,te je prodajem, privremeno cu preci na neki entry level , tek da mi drzi masinu upaljenom.. :: :: Oko cene sam se dvoumio, ali, ako se 7970 referentne prodaju za 300 eura, mislim da je 330 evritja za jednu od flagship karti sasvim realno.. :: :: Licno preuzimanje u Novom Sadu. Za Beograd moguce preuzimanje blizu zeleznicke stanice ( a postoji i mogucnost preuzimanja posredstvom kolege Mortificata u Bg, ali onda kad i gde njemu odgovara)...Ostalima mogu poslati kurirskom sluzbom po zelji (osim AKS) :: ::
Ako neko od kolega forumasa iz Bg zeli, samo licno preuzimanje, cena 1300. Kupljen u avgustu prosle godine, pakovanje, racun, mislim da je i garancija tu negde u nekoj koverti. Sva kacenja koja ima su tu. Pozdrav.
Moj acc,nisam mnogo igrao,jer nemam mnogo vremena za mmo zato i menjam,lvl 22 warrior i oko 1.7 golda na accountu. Dobijate 3 itema kao deo deluxe edicije,jedan trinket,golem banker i tome of influence.Svi su u banci,koja je zajednicka za sve likove koje igrate u igri. Kutija(kao za picu )u njoj 2 dvd-a na kojima je intalacija za igru,knjiga o razvoju GW 2 i samoj igri,tri neka kartonska lista sa detaljima o igri(na jednom je key,koji sam koristio)i zvanicni guild wars 2 flash od 8gb(na njemu je oko 1.7gb sadrzaja,tipa,wallaperi (U hd-u),soundtrac,traileri za igru,kao zvanicni intervju-i sa ljudima koji su radili na igri). Dajem naravno sve podatke,tako da promena maila ide lagano. Paket(kutiju)saljem post expressom,slanje ce vas kostati oko 200dinara. Ko je zainteresovan da kupi,cena 3300 dinara(za toliko mogu da nabavim rome II total war ,msm da je to sasvim ok s`obzirom da ovako obican gw 2 acc ide za 2500-3000dinara.
064/938-77-99
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Ako neko od kolega forumasa iz Bg zeli, samo licno preuzimanje, cena 1300. Kupljen u avgustu prosle godine, pakovanje, racun, mislim da je i garancija tu negde u nekoj koverti. Sva kacenja koja ima su tu :: Pozdrav :: :: ::
:: Izgleda da sam ipak preterao s cenom... ili su preko noci pale.. :: :: Neka bude 315 eura .. :: :: :: :: MSI 7970 Lightning, svima dobro poznata.. :: :: :: :: Full pack, fiskalni racun i garancija (E**i) jos 2 godine i 2 meseca .. :: :: :: :: Nemam vremena za gejming niti nista ozbiljnije,te je prodajem, privremeno cu preci na neki entry level , tek da mi drzi masinu upaljenom.. :: :: :: :: Oko cene sam se dvoumio, ali, ako se 7970 referentne prodaju za 300 eura, mislim da je 330 evritja za jednu od flagship karti sasvim realno.. :: :: :: :: Licno preuzimanje u Novom Sadu. Za Beograd moguce preuzimanje blizu zeleznicke stanice ( a postoji i mogucnost preuzimanja posredstvom kolege Mortificata u Bg, ali onda kad i gde njemu odgovara)...Ostalima mogu poslati kurirskom sluzbom po zelji (osim AKS) :: :: :: ::
Sony Xperia U ST25i.Telefon je ocuvan kao nov. Telefon je star 8 meseci, podrzava sve mreze, full pakovanje+ garancija sa racunom. Zamena za telefon sa vecim ekranom.
Nema veze sto je reparirana, pola tih kartica je novo jer nisu ni izasle iz fabrike.... Inace od drugara i poznanika kupili smo oko 6-7 460gtx iz altija msi i 6850 powercolor i safir i ni jedna nema probleme vec 10meseci koliko su aktuelne. Tako da to sto je reperirana nema veze za 80e tesko bolja kartica moze da se nadje.... I da kazem da ne poznajem niti ga pravdam samo kazem kako stoje stvari.. Ja bi sad pre kupio repariranu upola cene igrao se malo i prodao za 10-20 manje nego sto sam platio nego kupio novu, kad i jedna i druga vise od 5-6 meseci se nece zadrzati duze u masini
Nemam ni ja nista protiv repariranih, ako je ok cena. Ali ako je vec reparirana onda posteno je i da se to napise. I sad gledam toliko tih repariranih u oglasima, a ja sam bas gledao da uzmem jednu ali preko emmi ili win win, i nikako da naletim na neku. Gde ljudi kupuju onda te reparirane?
:: Nema veze sto je reparirana, pola tih kartica je novo jer nisu ni izasle iz fabrike.... Inace od drugara i poznanika kupili smo oko 6-7 460gtx iz altija msi i 6850 powercolor i safir i ni jedna nema probleme vec 10meseci koliko su aktuelne. Tako da to sto je reperirana nema veze za 80e tesko bolja kartica moze da se nadje.... I da kazem da ne poznajem niti ga pravdam samo kazem kako stoje stvari.. Ja bi sad pre kupio repariranu upola cene igrao se malo i prodao za 10-20 manje nego sto sam platio nego kupio novu, kad i jedna i druga vise od 5-6 meseci se nece zadrzati duze u masini ::
Veza radi čuda. I pre nego što se pojave u prodavnicama završe kod preprodavaca. Inače, ja sam reklamirao dve 5850 da bi tek ova treća šljakala kako treba :] A drugar je reklamirao jednu.
:: Nemam ni ja nista protiv repariranih, ako je ok cena. Ali ako je vec reparirana onda posteno je i da se to napise. :: I sad gledam toliko tih repariranih u oglasima, a ja sam bas gledao da uzmem jednu ali preko emmi ili win win, i nikako da naletim na neku. :: Gde ljudi kupuju onda te reparirane :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: MSI ATI 6970 :: 1TB WD :: Chieftec 700W CFT-14C :: CM-Elite 43 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=13855 :: :: :: Nema veze sto je reparirana, pola tih kartica je novo jer nisu ni izasle iz fabrike.... Inace od drugara i poznanika kupili smo oko 6-7 460gtx iz altija msi i 6850 powercolor i safir i ni jedna nema probleme vec 10meseci koliko su aktuelne. Tako da to sto je reperirana nema veze za 80e tesko bolja kartica moze da se nadje.... I da kazem da ne poznajem niti ga pravdam samo kazem kako stoje stvari.. Ja bi sad pre kupio repariranu upola cene igrao se malo i prodao za 10-20 manje nego sto sam platio nego kupio novu, kad i jedna i druga vise od 5-6 meseci se nece zadrzati duze u masini :: ::
NIje problem i sto ne zavrse u prodavnici, nego sto na kupujemprodajem ima tih kartica brdo i to po astronomskim cenama, i jos niko ne napise da su reparirane.
Jeste problem, jer sve završe u njihovim rukama, i onda oni dignu cene kao da su u pitanju nove kartice. Retko ko stavi naznaku da su u pitanju reparirane, ali ih ima.
a najvise mi ide na zivce kad napisu RMA produkt, kao da svako zna sta to znaci. mozda neko misli da je to neka oznaka. lepo napises velikim slovima REPARIRANO i kraj price. kao sto sam ja kada sam prodavao GTX580.
:: :: :: Jeste problem, jer sve završe u njihovim rukama, i onda oni dignu cene kao da su u pitanju nove kartice. Retko ko stavi naznaku da su u pitanju reparirane, ali ih ima ::
Ako nekog interesuje Samsung p2270, licno moj monitor. Star oko 2 godine, potpuno ispravan i u odlicnom stanju. Cena 60e. Molim vas da me ispravite ako cena nije fer i korektna, posto ne pratim trziste monitora.
Jer za 11k moze da se kupi LED a taj dajes za 60e sto je 7k.Sad neznam vidim da ih prodaju i po 80e na kupujm pordajem. Ono sto kazu svaka roba ima sovg kupca! Srecno sa prodajom. Mozada da probas 45-50.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.