:: Gigabyte ga-890fxa-UD5 v 2, :: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3417#o :: Izuzev ISO portova, ploča ima sve što je ikada bilo za PC :: PhenomII x4 965 BE, može 4 GHz na default naponu i box cooleru koji je nov novcat sa FX 6350 (2 pipes). Držao sam ga Mugen3 cooler-u. :: 2 x 4GB kingston HyperX 1600 Mhz, na ovoj ploči rade an 1.5 :: :: ::
To su cene za koje bi otislo od prilike... Stavi na KP i prvo stavi ove jace cene pa vidi kako ce ici. Da mi trenutno treba takav kompet ili nekog ko trazi tako nesto bez problema bi ti za sve izvadio 115-120e. Pusti ti preprodavce......
:: Gigabyte ga-890fxa-UD5 v 2, :: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3417#o :: Izuzev ISO portova, ploča ima sve što je ikada bilo za PC :: PhenomII x4 965 BE, može 4 GHz na default naponu i box cooleru koji je nov novcat sa FX 6350 (2 pipes). Držao sam ga Mugen3 cooler-u. :: 2 x 4GB kingston HyperX 1600 Mhz, na ovoj ploči rade an 1.5 :: :: ::
Tenk juri veliku mačku, i mislio sam da prodavci na K&P a specijalno na Kupini `malkice` preteruju sa cenama. Ako nekome treba i hoće za 120 đuture, nek se javi, stvarno je sve radilo super a ploča je prebogata.
Drugar prodaje sledecu konfiguraciju, pa ako moze procena cele konf a i pojedinacno:
MB: Gigabyte A75-UD4H CPU: Athlon II X4 651K sa Hyper TX3 coolerom Ram: Patriot 4GB DDR3 GPU: Sapphire HD7750 1GB GDDR5 Monitor: ViewSonic 21,5` LED - ima garanciju PSU: Raidmax 500AF -ima garanciju HDD: Seagate 500GB Sve to upakovano u borovnica kuciste, isecena rupa gore za kuler (precizno seceno, nije nesto bezveze), i stranica sa plexijem.
Imam slike delova ukoliko neko bude zainteresovan.
Rešio sam da prodam jedan kompjuter, jer do daljeg neću moći da tezgarim, pa bih molio za procenu.
MB: Asus P5K socket 775 CPU: Core 2 duo E7500, hladi ga Cooler Master Hyper TX II GPU: Nvidia Gainward 9600GT 512/256 Mem: Kingston DDR2 800Mhz Cl5, 4x1GB (sa garancijom) PSU: OCZ StealthXStream 600 W Zvučna: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Kučište: Fractal Design Define R4 (fiskalni račun i garancija) Hardovi: Seagate Barracuda 320GB ST3320613AS - dva komada i jedan Hitachi Desk Star 320GB - HD Sentinel za sve pokazuje Health - excelent, nemaju bad sektore.
Sve komponente su u odličnom stanju. Ja sam prvi i jedini vlasnik:)
Hvala.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Znam da su ovo stare komponente, ali zaista su odlično očuvane jer ja nikad nisam maltretirao kompjuter, ni igricama niti bilo čime drugim. Ako neko zna koliko bih okvirno mogao da dobijem za njih, molio bih ga mi pomogne. Izuzetak je jedino kućište za koje znam kolkio bih otprilike mogao da dobijem.
MB: Asus P5K socket 775 CPU: Core 2 duo E7500, hladi ga Cooler Master Hyper TX II GPU: Nvidia Gainward 9600GT 512/256 Mem: Kingston DDR2 800Mhz Cl5, 4x1GB (sa garancijom) PSU: OCZ StealthXStream 600 W Zvučna: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCIe Kučište: Fractal Design Define R4 (fiskalni račun i garancija) Hardovi: Seagate Barracuda 320GB ST3320613AS - dva komada i jedan Hitachi Desk Star 320GB - HD Sentinel za sve pokazuje Health 100% - excelent, nemaju bad sektore.
Sve komponente su u odličnom stanju. Ja sam prvi i jedini vlasnik:)
Hvala.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Dobro vece, Rasho :) Na temu sam usao, jer sam video da ste Vi bili aktivni, pa da vidim o cemu se radi. Ne bavim se bas previse polovnjacima, ali evo, da pokusam da pomognem. Meni se cini, da za kompletnu masinu, bez kucista, mozete da trazite oko 150-180€, rasparcano u delove mozda dobacite do 230€. Za kuciste nemam predstavu, ali to vec Vi znate :)
Pozdrav :)
El Capitan
:: Znam da su ovo stare komponente, ali zaista su odlično očuvane jer ja nikad nisam maltretira :: kompjuter, ni igricama niti bilo čime drugim :: Ako neko zna koliko bih okvirno mogao da dobijem za njih, molio bih ga mi pomogne :: Izuzetak je jedino kućište za koje znam kolkio bih otprilike mogao da dobijem :: :: MB: Asus P5K socket 77 :: CPU: Core 2 duo E7500, hladi ga Cooler Master Hyper TX I :: GPU: Nvidia Gainward 9600GT 512/25 :: Mem: Kingston DDR2 800Mhz Cl5, 4x1GB (sa garancijom :: PSU: OCZ StealthXStream 600 :: Zvučna: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI :: Kučište: Fractal Design Define R4 (fiskalni račun i garancija :: Hardovi: Seagate Barracuda 320GB ST3320613AS - dva komad :: i jedan Hitachi Desk Star 320GB - HD Sentinel za sve pokazuje Health 100% - excelent, nemaj :: bad sektore :: :: Sve komponente su u odličnom stanju. Ja sam prvi i jedini vlasnik: :: :: Hvala :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Dve najvrednije komponente su kuciste i napajanje... ostalo sica...
14.11.2015. 23:22
status: user broj poruka: 7779
Na te dve mozes da izvuces jedno 130-150 a za ostatak jedva jos toliko... Pri cemu je ova prva cifra realnija dok je druga optimisticka samim tim za to mora da se ceka...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Novo Fractal kućište je sada oko 15.000 RSD, a moje je još u garanciji.
Moram da prepakujem drugi, malo bolji kompjuter iz tog kućišta u moj stari, dobri Storm Sniper, koji je pet puta čvršći, da vidim šta ću od hardova da zadržim pa da ostale obrišem i onda ću dati sve ostalo na oglase. Videćemo šta će proći a šta neće.
Pozdrav od penzosa sa Bulbuldera:)
koliko cenite taj Hitachi ?? jedno 1500din ? Ako ga prodajete javite mi na mail
mozda ga ja uzmem treba mi neki za download, to mi taman ono ok dodje za par igara i serija da skinem, posto ovaj Green mi ide na q vise sa njegovim losim sektorima, dobro je da radi i dalje :)
:: Novo Fractal kućište je sada oko 15.000 RSD, a moje je još u garanciji :: :: Moram da prepakujem drugi, malo bolji kompjuter iz tog kućišta u moj stari, dobr :: Storm Sniper, koji je pet puta čvršći, da vidim šta ću od hardova da zadržim pa da ostal :: obrišem i onda ću dati sve ostalo na oglase. Videćemo šta će proći a šta neće :: :: Pozdrav od penzosa sa Bulbuldera: :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
edit: 230 evra bez problema. Za nesto vise, dosta vremena i strpljenja :)
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Znam da su ovo stare komponente, ali zaista su odlično očuvane jer ja nikad nisam maltretira :: kompjuter, ni igricama niti bilo čime drugim :: Ako neko zna koliko bih okvirno mogao da dobijem za njih, molio bih ga mi pomogne :: Izuzetak je jedino kućište za koje znam kolkio bih otprilike mogao da dobijem :: :: MB: Asus P5K socket 77 :: CPU: Core 2 duo E7500, hladi ga Cooler Master Hyper TX I :: GPU: Nvidia Gainward 9600GT 512/25 :: Mem: Kingston DDR2 800Mhz Cl5, 4x1GB (sa garancijom :: PSU: OCZ StealthXStream 600 :: Zvučna: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI :: Kučište: Fractal Design Define R4 (fiskalni račun i garancija :: Hardovi: Seagate Barracuda 320GB ST3320613AS - dva komad :: i jedan Hitachi Desk Star 320GB - HD Sentinel za sve pokazuje Health 100% - excelent, nemaj :: bad sektore :: :: Sve komponente su u odličnom stanju. Ja sam prvi i jedini vlasnik: :: :: Hvala :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
200, pretpostavljam da moze da se izvuce, ako nisam prezubio negde, a umem da omanem. Vise ako se prodaje odvojeno.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Drugar prodaje sledecu konfiguraciju, pa ako moze procena cele konf a i pojedinacno :: :: MB: Gigabyte A75-UD4 :: CPU: Athlon II X4 651K sa Hyper TX3 coolero :: Ram: Patriot 4GB DDR :: GPU: Sapphire HD7750 1GB GDDR :: Monitor: ViewSonic 21,5` LED - ima garancij :: PSU: Raidmax 500AF -ima garancij :: HDD: Seagate 500G :: Sve to upakovano u borovnica kuciste, isecena rupa gore za kuler (precizno seceno, nije nesto bezveze), i stranica sa plexijem :: :: Imam slike delova ukoliko neko bude zainteresovan ::
1. Asus X54C 15.6` i3-2350M 2.3GHz/8GB DDR3/320GB WD/intel HD3000 integrisana grafika, stanje perfektno, baterija odlicna, garancija istekla..
2. Lenovo G505 15.6` AMD A4-5000 X4 1.5GHz/4GB DDR3/1TB Hitachi/Radeon 8330 512MB/Radeon 8500M 1GB, stanje perfektno, po HDSentinelu radio 12 dana, garancija jos 14 meseci..
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Novo Fractal kućište je sada oko 15.000 RSD, a moje je još u garanciji :: :: Moram da prepakujem drugi, malo bolji kompjuter iz tog kućišta u moj stari, dobr :: Storm Sniper, koji je pet puta čvršći, da vidim šta ću od hardova da zadržim pa da ostal :: obrišem i onda ću dati sve ostalo na oglase. Videćemo šta će proći a šta neće :: :: Pozdrav od penzosa sa Bulbuldera: :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Aco, da li je laptop ociscen od prasine? Koliko on stapova rama ustvari ima kad ima 6GB? Da li je udaran, da li ima bilo kakvih problema? Koliko se cuje? Kakva mu baterija? I naravno razlog prodaje?
:: Toshiba Satelite C855 24 :: i5 3230, 6gb ddr 1600mhz, 500gb hdd, hd 4000. U garanciji do juna 2016 ::
Ciscen je prosle godine od prasine. 2 stapa rama, jedan 4gb drugi 2gb, oba 1600mhz (takav je kupljen u Gigatronu). Nije ydaran, koriscen kuci uglavnom, nikakvih problema sem jednog zaglavljenog pixela koji se i ne primeti. Bateriju sam 5puta koristio, znaci nova. Nisam odlucio jos za prodaju, trazim nesto novije sa i7 inace ga ne bih ni prodavao. A mozda zamenim cpu samo.
:: Aco, da li je laptop ociscen od prasine? Koliko on stapova rama ustvari ima kad ima 6GB? Da li je udaran, da li ima bilo kakvih problema? Koliko se cuje? Kakva mu baterija? I naravno razlog prodaje? :: :: :: Toshiba Satelite C855 24 :: :: i5 3230, 6gb ddr 1600mhz, 500gb hdd, hd 4000. U garanciji do juna 2016 :: ::
:: Drugar prodaje sledecu konfiguraciju, pa ako moze procena cele konf a i pojedinacno :: :: MB: Gigabyte A75-UD4 :: CPU: Athlon II X4 651K sa Hyper TX3 coolero :: Ram: Patriot 4GB DDR :: GPU: Sapphire HD7750 1GB GDDR :: Monitor: ViewSonic 21,5` LED - ima garancij :: PSU: Raidmax 500AF -ima garancij :: HDD: Seagate 500G :: Sve to upakovano u borovnica kuciste, isecena rupa gore za kuler (precizno seceno, nije nesto bezveze), i stranica sa plexijem :: :: Imam slike delova ukoliko neko bude zainteresovan ::
Ukoliko moze neko da da procenu, bio bih zahvalan..
Ako moze procena za ovo komponente ponaosob, ili konfa cela!
Intel Quad Core Xeon E5450(bolji od 9650Extreme) , ASUS P5Q, 2gb DDR 2 800, 1 gb DDR 2 667 HP 160 HDD Sata II (bez losih sektora) Expert Vision 8800 GT 1gb DDR 3/256bit, 420 LC Power, Blubery kuciste
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepo
:: Bump :: :: :: :: Drugar prodaje sledecu konfiguraciju, pa ako moze procena cele konf a i pojedinacno :: :: :: :: MB: Gigabyte A75-UD4 :: :: CPU: Athlon II X4 651K sa Hyper TX3 coolero :: :: Ram: Patriot 4GB DDR :: :: GPU: Sapphire HD7750 1GB GDDR :: :: Monitor: ViewSonic 21,5` LED - ima garancij :: :: PSU: Raidmax 500AF -ima garancij :: :: HDD: Seagate 500G :: :: Sve to upakovano u borovnica kuciste, isecena rupa gore za kuler (precizno seceno, nije nesto bezveze), i stranica sa plexijem :: :: :: :: Imam slike delova ukoliko neko bude zainteresovan :: :: :: :: Ukoliko moze neko da da procenu, bio bih zahvalan. :: :: Hvala unapred na odgovoru.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.