ma ne mogu da jurim, samo komplet ako neko bude prodavao neki X2 Amd ili C2D intel da zabodem i teraj
:: Evo ti od freeelance-a cpu za 2k :: a za sito toliko nadjes i mobo+vga po oglasima :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Full pack, garancija jos godinu dana, fiskalni. Potpuno ispravna i veoma dobar primerak za klokovanje, oko 170 mhz preko deff. vrednosti za procesor sa podignutim naponom.
Lažeš lažeš masni su ti zubi :), inače je prodajem zato što me je Adžemović ispalio (razlog prodaje).
Dogovorili smo se i pošto mi je zafalilo love prodam moj phenom X2 ispod cene da namaknem za dogovorenu sumu. Čujem se sa likom pola sata pre dogovorenog vremena i on se uredno javi da dogovor stoji. Pojavim se na dogovorenom mestu. Zvao ga nije se javljao, čekao 30minuta. Porukom sam mu kulturno objasnio da je seljak...i kažem sebi kad je bal nek su perverzije i uzmem novu ploču i CPU inače bih ovu menjao nikada...tako da ako je ovaj Adžem onaj Adžemović sa oglasa, a nije da nije imao temu u kojoj se hvalio da ima x6...ako se ne varam... support normality
:: Ja imam istu tu plocu kao ova dvojica iznad, cena 40e :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
evo ga...ovde se lepo vidi da ima 1090T. Ispalio ili ne želim da upozorim članove berze da je lik nije siguran. Inače je veoma druželjubiv preko žice :)
Dex...ako je ti kupuješ može i za 35€ .) support normality
:: Auuuu pa zar tako da te ispali covek :: Greota.. :: :: Sad za kaznu dajem plocu za 30e! :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.