:: 1. Patriot Gauntlet Node, par dana koriscen i vracen u kutiju, radna garancija 65e :: :: 2. Gigabyte FORCE M7 Thor gejmerski mis, par dana koriscen i vracen u kutiju, radna garancija, 15 :: :: 3. Logitech Quickcall USB Speakerphone, potpuno nov, nekoriscen, 25e :: :: Cene su manje vise fiksne, ponude na mail ::
Dakle kao sto naslov kaze, prijatelju je potrebna kartica iz naslova, vec ima jednu pa bi da se igra malo sa SLI kombinacijom, posto karte nigde nema u prodaji voljan je da plati lepu sumu, ali to sve po dogovoru, licno preuzimanje je jedina opcija. Dakle ukoliko bi neko da prodaje doticnu kartu ili zna nekog ko bi prodao neka me kontaktira na PM.
Prodajem novu staru par dana: http://bit.ly/17F0wGd Kartica koriscena par sati i posle toga spakovana u kutiju. Ima pisanu garanciju 3 godine -2 dana (Kupljena 23.07.2013). Cena 11000 dinara, iskljucivo licno Novi Beograd / Dorcol (na Dorcolu samo radnim danima)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Graficka u savrsenom stanju, full pack, fiskalni racun i garancija jos oko godinu dana!
Slucajno mi je zapao odlican primerak, sa podignutim naponom karta stabilna na 870mhz za procesor, cak 170mhz preko deff. vrednosti. Na tim setovanjima malo prestize gtx 580, licno testiranje kod mene kuci. Karta je od prvog dana radila na Seasonic i Corsair napajanjima.
1. LG Optimus 3D P920 Star 23 meseca uzet u VIP-u. Od prvog dana na telefonu je zastitna folija (koja treba da se zameni) i stavljen je u futrolu (hard case). Uz telefon ide sve sto sam i ja dobio kada sam kupio telefon, sem slusalica koje sam pokidao. Takodje dobijate futrolu i dodatnu zastitnu foliju za ekran. Telefonu je u oktobru 2012 u garantnom roku zamenjena maticna ploca u ovlascenom servisu.
2. Nokia 5800 XM Nokia je neispravna, tj. pukao je ekran, sem toga sve na telefonu je ispravno. Normalno se pali. Prodaje se bez memorijske kartice. Uz telefon ide sva dodatna oprema (punjac, usb kabl, tv kabl, postolje za telefon i dodatna olovcica) Kozmeticki telefon je u dobrom stanju. Vide se tragovi koriscenja
Adžeme i dalje čekam odgovor zašto ispaljuješ korisnike berze.
Prodaješ karticu kojoj si dušu vadio...hmm...
support normality
:: Jos uvek aktuelna gtx 480-ica :: :: Graficka u savrsenom stanju, full pack, fiskalni racun i garancija jos oko godinu dana :: :: Slucajno mi je zapao odlican primerak, sa podignutim naponom karta stabilna na 870mhz za procesor, cak 170mhz preko deff. vrednosti. Na tim setovanjima malo prestize gtx 580, licno testiranje kod mene kuci. Karta je od prvog dana radila na Seasonic i Corsair napajanjima :: :: 100jevreja :: ::
Pomesao si mi kartice prijatelju, jednoj je dusa izvadjena, dok je druga skoro kao nova i radila je efektivno 2 meseca. Drugi put pribelezi tamo malo bolje... :DD
p.s. jel se poznajemo, kakav odgovor?
:: Adžeme i dalje čekam odgovor zašto ispaljuješ korisnike berze :: :: Prodaješ karticu kojoj si dušu vadio...hmm..
Mene si zajebao za thuban, jednog si ispalio za kućište. support normality
:: Pomesao si mi kartice prijatelju, jednoj je dusa izvadjena, dok je druga skoro kao nova i radila je efektivno 2 meseca. Drugi put pribelezi tamo malo bolje... :D :: :: p.s. jel se poznajemo, kakav odgovor? :: :: :: :: Adžeme i dalje čekam odgovor zašto ispaljuješ korisnike berze :: :: :: :: Prodaješ karticu kojoj si dušu vadio...hmm.. ::
Mene si zajebao za thuban, jednog si ispalio za kućište. support normality
:: Pomesao si mi kartice prijatelju, jednoj je dusa izvadjena, dok je druga skoro kao nova i radila je efektivno 2 meseca. Drugi put pribelezi tamo malo bolje... :D :: :: p.s. jel se poznajemo, kakav odgovor? :: :: :: :: Adžeme i dalje čekam odgovor zašto ispaljuješ korisnike berze :: :: :: :: Prodaješ karticu kojoj si dušu vadio...hmm.. ::
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: O cemu ti to lepi ? Samo me je jedan covek pitao za kuciste i sa njim sam se lomio oko prodaje, a koga sam ja to ``zajebao`` za kuciste i tubana? o :: :: :: :: Mene si zajebao za thuban, jednog si ispalio za kućište ::
Ok, pravi se blesav...meni je bitno da te ljudi prepoznaju kao prevaranta.
Ako se nešto dogovoriš sa nekim ispoštuj, a ne da glumiš mangupa i da se ne javljaš na telefon. Da te podsetim, pre dve nedelje, radiš u Merkuru, živiš u Višnjičkoj Banji, možemo kod tebe da `pržimo` procesor. support normality
:: O cemu ti to lepi ? Samo me je jedan covek pitao za kuciste i sa njim sam se lomio oko prodaje, a koga sam ja to ``zajebao`` za kuciste i tubana? o :: :: :: :: Mene si zajebao za thuban, jednog si ispalio za kućište ::
Pa mislim stvarno... Ovih dana radim po 12h, istovarujem slepere sa skolskim priborom i snabdevamo knjizare pred skolsku sezonu, brinem se za mladi narastaj i radim na njihovom edukativnom polju, a on meni tako... :D
@pajsgudgud Nemam ti ja prijatelju vremena da sada leram ljude i zajebavam ih oko oglasa, ne znam u cemu je problem.
Dečko, čuli smo se pola sata pre nego što smo trebalo da se vidimo i rekao si da dogovor stoji. Došao sa na dogovoreno mesto i to se nisi pojavio, a nisi se ni javio na deset poziva... support normality
:: Pa mislim stvarno... :: Ovih dana radim po 12h, istovarujem slepere sa skolskim priborom i snabdevamo knjizare pred skolsku sezonu, brinem se za mladi narastaj i radim na njihovom edukativnom polju, a on meni tako... :D :: :: @pajsgudgud :: Nemam ti ja prijatelju vremena da sada leram ljude i zajebavam ih oko oglasa, ne znam u cemu je problem :: :: :: :: Mene si zajeb`o za tuRbana :: :: Mislim, na sta ovo lici :: :: :: :: http://nslps.com.au/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=38486&g2_serialNumber= :: :: :: :: Daj pare nazad!
Ok, ubedjen si da sam ja u pitanju. Ne izgleda mi kao da me malo zekis, tako da cu odustati od dalje price. Zivi u tom ubedjenju, ja nemam prijatelju vise nista da ti kazem. :(
:: Dečko, čuli smo se pola sata pre nego što smo trebalo da se vidimo i rekao si da dogovor stoji. Došao sa na dogovoreno mesto i to se nisi pojavio, a nisi se ni javio na deset poziva.. :: support normalit
:: Ok, ubedjen si da sam ja u pitanju. Ne izgleda mi kao da me malo zekis, tako da cu odustati od dalje price. Zivi u tom ubedjenju, ja nemam prijatelju vise nista da ti kazem. : :: :: :: :: Dečko, čuli smo se pola sata pre nego što smo trebalo da se vidimo i rekao si da dogovor stoji. Došao sa na dogovoreno mesto i to se nisi pojavio, a nisi se ni javio na deset poziva.. :: :: support normalit ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.