@gilopile Hteo si pre par meseci da kupis monitor ali tada nisam hteo da ga prodam jer nisam znao sta se pokvarilo. Nisam serviser pa nemam pojma sta se pokvarilo a u dve teme su mi clanovi foruma napisali da je potrebno zameniti kondenzatore na monitoru za sta bi mi u servisu uzeli barem 1500din. Glupo mi je da ti posaljem monitor preko kurirske sluzbe pa da ga vratis ako se ispostavi da se nesto drugo pokvarilo na monitoru.
Uvek pre prodaje neke komponente ili mobilnog telefona proverim sa kupcem ispravnost da bih znao da nisam nekoga prevario. To mi je vaznije od para.
Gigabyte 7870 2gb Oc Windforce 3X, grafika je perfektna, necujna, ekstra kloker! . Ima fiskalni racun i garanciju na jos preko 2 godine, kutiju i sve sto ide uz nju. Koriscena samo za gaming!
Zaboravih Doplata se podrazumeva ako idu dve, naravno. Za jednu ćemo se već dogovoriti.
:: :: GB M61PM- :: Athlon 3200 :: 1gb ddr2 Transcen :: Neki kinez od napajanj :: HDD ima `bad sectors :: :: Potrebne dve grafičke. Nešto tipa 5670,450... uglavnom ddr5 memorija, uostalom ponudite pa ćemo videti :: Ponude na mail.
SAMSUNG HD154UI ATA Device (1500 GB, 5400 RPM, SATA-II) 55e http://www.dodaj.rs/f/1u/4j/U5T0T1u/15-samsung.jpg Vrlo malo koriscen. Kupljen za storge ali nikada takoreci iskoriscen! Kontakt na mail ili na mob 0666775421 (bolje na mob sms ili poziv)!
:: SAMSUNG HD154UI ATA Device (1500 GB, 5400 RPM, SATA-II) 55 :: http://www.dodaj.rs/f/1u/4j/U5T0T1u/15-samsung.jp :: Vrlo malo koriscen. Kupljen za storge ali nikada takoreci iskoriscen :: Kontakt na mail ili na mob 0666775421 (bolje na mob sms ili poziv) :: :: AMD FX-6300, 4228 MHz (21 x 201 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard Gigabyte GA-990FXA-D :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: ::
@Bobi, goldi. Nisam ni znao :) U svakom slucaju, nije reparirana karta, sve je lepo napisano.
Sapphire 7950 OC 3Gb ddr5, fiskalni racun, garancija jos oko 2 godine, ambalaza cena 190e
Kingston Hyper X 120 gb 3k SSD, nov, samo isproban, originalna ambalaza, fiskalni racun(13700din) i garancija 3 godine. cena 90e
Monitor: Samsung t240, 1920x1200, 16:10, 24 inca, ambalaza, fiskalni racun, garancija istekla. Radi perfektno, naravno moguca svaka proba kod mene. Nema anomalija, losih pixela itd... cena 80e
Acer v223, odlican monitor, u ekstra stanju. Bez kutije cena 45e
Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz Cl9, ambalaza, fiskalni racun, garancija jos oko 3 godine. cena 55e
Msi 6770 1gb ddr5, ambalaza, garancija jos oko 2 godine. cena 45e
Amd Phenom II 965 Black Edition, ambalaza, fiskalni racun, garancija jos oko 2 godine. cena 60e
Asus M5A99X Evo, ambalaza, kupljena nova na benchu pre par meseci, radna garancija. cena 60e
Samsung DVD/RW SH 222BB cena 900din
Thermaltake Level 10 Gts, ocuvano kao novo, sva originalna oprema, kutija, fiskalni racun i garancija. cena 60e
Cooler Master Silent Pro Gold 800w, odlicno i jedno od najjacih napajanja, GOLD sertifikat! Radi perfektno, necujno! cena 80e
GIGABYTE GK-KM7580 Wireless tastatura i mis, ocuvano kao novo! cena 10e
Hitachi 1TB HDT721010SLA360 - - - - - - - - - - -35e Samsung 1TB HD103UJ - - - - - - - - - - - - - - - 40e Hitachi 640GB HDT721064SLA360 - - - - - - - - -30e korisceni samo za cuvanje filmova, jako slabo korisceni. 100% Health, perfektni, nema losih sektora i bez anomalija!
Kartica je kupljena 08.08.2012 i ima 3 godine garancije od tog datuma (pismene), radila normalno (3-4 sata dnevno). Full pack (kutija, kablici, CD-ovi…)
Za sada bez cena skupljam ponude.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Asus Crosshair IV Formula - ful kutija AMD Phenom II 955 - imam kutiju 4gb ddr3 Exceleram (crni hladnjak) - imam kutiju HDD 320gb ATI 6990 x 2 u CF - full kutija za obe Chieftec BA 01B mislim da je takva oznaka sve u svemu BIG TOWER svima poznat tesko i cvrsto i u odlicnom stanju sve to pokrece Corsair HX 1000 - 1000w u ful ful loadu (oko 850w vuce ja mislim ful load) nije ni mlak dakle lako se nosi sa masinom - ful kutija sa svim kablovima
Najradije bih sve u kompletu prodao i za sada ne bi rasparcavao (saljite poruke i ponude za pojedinacne komponente na email ako za par dana ne ode cela masina)
na email odgovaram sto pre mogu (par minuta najduze) - u guzvi sam naredne nedelje
cena = 1000e za komplet
ja sam iz Indjije....moguca isporuka za ns ili bg radna garancija koliko treba posto je sve u savrsenom stanju i radi kao podmazano
moguce neke zamene ponudite pa cemo da vidimo iphone 5 i ipad mini ili veliki (3ka ili 4ka) je nesto sto mi treba a moze i nesto drugo u zamenu ako imate...sve u svemu ponudite cena nije fixna bas skroz...
Crosshair IV neka vredi oko 75-80e 955 X4 60-65E 4GB DDR3 - 25e 320GB - 20e 6990 po komadu neka bude 220-230e, obzirom da se 6950/6970 mogu naci od 110 do 120-130e.. Taj Ciftek ne moze da vredi vise od 25-30e.. HX1000 Corsair neka vredi i 100e, mada niko realno nece platiti 100e to napajanje...
Znaci u nekom NAJBOLJEM slucaju, to neka vredi 750E...
Ne vidim gde si ti video tih 1000E? No realno, cinjenica je da za 1000E moze mnogo bolja masina od te da se sastavi, a boga mi, i za 750e..
Realna cena za to bi, po mom misljenju u kompletu bila nekih 700-650E..
I to iskljucivo zato sto ima te dve 6990.. Koje realno, nisu ni za sta sem za rudarenje na tom 955... Ili za mobilne telefone..
Inace, da se zna:
Nisam zainteresovan. Ne spustam ti cenu. Samo komentarisem, to je sve!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Asus Crosshair IV Formula - ful kutij :: AMD Phenom II 955 - imam kutij :: 4gb ddr3 Exceleram (crni hladnjak) - imam kutij :: HDD 320g :: ATI 6990 x 2 u CF - full kutija za ob :: Chieftec BA 01B mislim da je takva oznaka sve u svemu BIG TOWER svima poznat tesko i cvrsto i u odlicnom stanj :: sve to pokrece Corsair HX 1000 - 1000w u ful ful loadu (oko 850w vuce ja mislim ful load) nije ni mlak dakle lako se nosi sa masinom - ful kutija sa svim kablovim :: :: Najradije bih sve u kompletu prodao i za sada ne bi rasparcavao (saljite poruke i ponude za pojedinacne komponente na email ako za par dana ne ode cela masina :: :: na email odgovaram sto pre mogu (par minuta najduze) - u guzvi sam naredne nedelj :: :: cena = 1000e za komple :: :: ja sam iz Indjije....moguca isporuka za ns ili b :: radna garancija koliko treba posto je sve u savrsenom stanju i radi kao podmazano :: :: moguce neke zamene ponudite pa cemo da vidim :: iphone 5 i ipad mini ili veliki (3ka ili 4ka) je nesto sto mi treb :: a moze i nesto drugo u zamenu ako imate...sve u svemu ponudit :: cena nije fixna bas skroz.. :: :: :: ::
prvo one koje interesuje ovakva masina sigurno ne treba neko da savetuje za cene ili sl. nema veze sto komentarises ali kad ne kupujes zadrzi komentar za sebe ili koristi email (npr idi zovi sve nakupce sa moj auto i kazi im da ne vredi njihov auto toliko ili sl.) zaista se ne vredjam za komentar posto ta masina ionako stoji i svakim danom donosi mi lovu mogu i da je poklonim posto se isplatila vec 10 puta (ali necu je pokloniti naravno) i nemam nista protiv tebe skroz sve je ok...daleko sam od price da se vredjam preko interneta ili sl.
manje vise si sve ubo cene sem za graficku koje su po 300e komad i za te pare bi i otisla masina tj toliko bi spustio cenu tako da ko zna matematiku dosao je do cifre zadnje za koje moze masina da ide
svaki komentar je suvisan napominjem, ne interesuje me mnogo sta ko misli koliko nesto vredi...idite i kupite i nadjite za te pare koje vi mislite da vredi..ja prodajem za cenu koju sam naveo....jos jednom mogu zamene ponudite nesto mozda se i dogovorimo pogotovo ako je iz one grupe stvari na koje cu ionako pare potrositi
:: Kolega, meni ovo bas deluje nerealno.. :: :: Crosshair IV neka vredi oko 75-80 :: 955 X4 60-65 :: 4GB DDR3 - 25 :: 320GB - 20 :: 6990 po komadu neka bude 220-230e, obzirom da se 6950/6970 mogu naci od 110 do 120-130e.. :: Taj Ciftek ne moze da vredi vise od 25-30e. :: HX1000 Corsair neka vredi i 100e, mada niko realno nece platiti 100e to napajanje.. :: :: Znaci u nekom NAJBOLJEM slucaju, to neka vredi 750E... :: :: Ne vidim gde si ti video tih 1000E? No realno, cinjenica je da za 1000E moze mnogo bolja masina od te da se sastavi, a boga mi, i za 750e. :: :: Realna cena za to bi, po mom misljenju u kompletu bila nekih 700-650E. :: :: I to iskljucivo zato sto ima te dve 6990.. Koje realno, nisu ni za sta sem za rudarenje na tom 955... Ili za mobilne telefone. :: :: Inace, da se zna: :: :: Nisam zainteresovan. Ne spustam ti cenu. Samo komentarisem, to je sve :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Asus Crosshair IV Formula - ful kutij :: :: AMD Phenom II 955 - imam kutij :: :: 4gb ddr3 Exceleram (crni hladnjak) - imam kutij :: :: HDD 320g :: :: ATI 6990 x 2 u CF - full kutija za ob :: :: Chieftec BA 01B mislim da je takva oznaka sve u svemu BIG TOWER svima poznat tesko i cvrsto i u odlicnom stanj :: :: sve to pokrece Corsair HX 1000 - 1000w u ful ful loadu (oko 850w vuce ja mislim ful load) nije ni mlak dakle lako se nosi sa masinom - ful kutija sa svim kablovim :: :: :: :: Najradije bih sve u kompletu prodao i za sada ne bi rasparcavao (saljite poruke i ponude za pojedinacne komponente na email ako za par dana ne ode cela masina :: :: :: :: na email odgovaram sto pre mogu (par minuta najduze) - u guzvi sam naredne nedelj :: :: :: :: cena = 1000e za komple :: :: :: :: ja sam iz Indjije....moguca isporuka za ns ili b :: :: radna garancija koliko treba posto je sve u savrsenom stanju i radi kao podmazano :: :: :: :: moguce neke zamene ponudite pa cemo da vidim :: :: iphone 5 i ipad mini ili veliki (3ka ili 4ka) je nesto sto mi treb :: :: a moze i nesto drugo u zamenu ako imate...sve u svemu ponudit :: :: cena nije fixna bas skroz.. :: :: :: :: :: :: :: ::
To sto tebe ne zanima ko sta misli je tvoje pravo, isto kao sto je moje(nase) - da komentarisemo na ovom forumu.
Sem toga, svako ima pravo na svoje misljenje.
Naravno da ni ja nemam nista protiv tebe, a i zasto bih imao.
Samo sam prokomentarisao cenu, nista lose nisam mislio...
Drago je meni ako si ti isplatio vec tu masinu, ali jednostavno - ta kartica ne moze da vredi 300E po komadu nikako.
Za te novce, moze da se uzme bolja kartica, ili da se upari u CrossFire bolje kartice - kakogod ti se vise svidja...
Svako dobro, i srecno sa prodajom! Sto se mene tice, daj Boze da ti to prodas i za 1500E.
:)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: prvo one koje interesuje ovakva masina sigurno ne treba neko da savetuje za cene ili sl. nema veze sto komentarises ali kad ne kupujes zadrzi komentar za sebe ili koristi emai :: (npr idi zovi sve nakupce sa moj auto i kazi im da ne vredi njihov auto toliko ili sl. :: zaista se ne vredjam za komentar posto ta masina ionako stoji i svakim danom donosi mi lov :: mogu i da je poklonim posto se isplatila vec 10 puta (ali necu je pokloniti naravno :: i nemam nista protiv tebe skroz sve je ok...daleko sam od price da se vredjam preko interneta ili sl. :: :: manje vise si sve ubo cene sem za graficku koje su po 300e koma :: i za te pare bi i otisla masina tj toliko bi spustio cen :: tako da ko zna matematiku dosao je do cifre zadnje za koje moze masina da id :: :: svaki komentar je suvisan napominjem, ne interesuje me mnogo sta ko misli koliko nesto vredi...idite i kupite i nadjite za te pare koje vi mislite da vredi..ja prodajem za cenu koju sam naveo....jos jednom mogu zamene ponudite nesto mozda se i dogovorim :: pogotovo ako je iz one grupe stvari na koje cu ionako pare potrosit :: :: :: Kolega, meni ovo bas deluje nerealno.. :: :: :: :: Crosshair IV neka vredi oko 75-80 :: :: 955 X4 60-65 :: :: 4GB DDR3 - 25 :: :: 320GB - 20 :: :: 6990 po komadu neka bude 220-230e, obzirom da se 6950/6970 mogu naci od 110 do 120-130e.. :: :: Taj Ciftek ne moze da vredi vise od 25-30e. :: :: HX1000 Corsair neka vredi i 100e, mada niko realno nece platiti 100e to napajanje.. :: :: :: :: Znaci u nekom NAJBOLJEM slucaju, to neka vredi 750E... :: :: :: :: Ne vidim gde si ti video tih 1000E? No realno, cinjenica je da za 1000E moze mnogo bolja masina od te da se sastavi, a boga mi, i za 750e. :: :: :: :: Realna cena za to bi, po mom misljenju u kompletu bila nekih 700-650E. :: :: :: :: I to iskljucivo zato sto ima te dve 6990.. Koje realno, nisu ni za sta sem za rudarenje na tom 955... Ili za mobilne telefone. :: :: :: :: Inace, da se zna: :: :: :: :: Nisam zainteresovan. Ne spustam ti cenu. Samo komentarisem, to je sve :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Asus Crosshair IV Formula - ful kutij :: :: :: AMD Phenom II 955 - imam kutij :: :: :: 4gb ddr3 Exceleram (crni hladnjak) - imam kutij :: :: :: HDD 320g :: :: :: ATI 6990 x 2 u CF - full kutija za ob :: :: :: Chieftec BA 01B mislim da je takva oznaka sve u svemu BIG TOWER svima poznat tesko i cvrsto i u odlicnom stanj :: :: :: sve to pokrece Corsair HX 1000 - 1000w u ful ful loadu (oko 850w vuce ja mislim ful load) nije ni mlak dakle lako se nosi sa masinom - ful kutija sa svim kablovim :: :: :: :: :: :: Najradije bih sve u kompletu prodao i za sada ne bi rasparcavao (saljite poruke i ponude za pojedinacne komponente na email ako za par dana ne ode cela masina :: :: :: :: :: :: na email odgovaram sto pre mogu (par minuta najduze) - u guzvi sam naredne nedelj :: :: :: :: :: :: cena = 1000e za komple :: :: :: :: :: :: ja sam iz Indjije....moguca isporuka za ns ili b :: :: :: radna garancija koliko treba posto je sve u savrsenom stanju i radi kao podmazano :: :: :: :: :: :: moguce neke zamene ponudite pa cemo da vidim :: :: :: iphone 5 i ipad mini ili veliki (3ka ili 4ka) je nesto sto mi treb :: :: :: a moze i nesto drugo u zamenu ako imate...sve u svemu ponudit :: :: :: cena nije fixna bas skroz.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.