Čovek ceni 6990 za 300 evra verovatno jer dobro odradjuje SL3 unlock i Bitcoin mining. Shodno tome za gaming naravno da ne vredi više od 200 evra ali kome treba za sve drugo vredi itekako jer zauzima jedan slot. __________________ Scourge of PCBerza
sklopi DVE masine sa 7950 / 70 sa po dve takve graficke (dakle 4 7950 u dve masine dva dobra napajanja itd itd) i na kraju ne daje isto koliko ove moje dve u jednoj masini
onima kojima to treba platice ...kao sto sam ja debelo platio svaki detalj kad sam kupovao
i zato sam i rekao svi mi imamo svoje misljenje pa ga ne iznosimo javno bas svuda...pogotovo kad se ne razumemo u tematiku
Kao sto kaze u naslovu teme `KUPOPRODAJA OD KOLEGE CLANA`...
Jednostavno nakupce koji su uzurpirali temu preskocis i to je to...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Obozavam kad nakupci podnu da objasnjavaju.. :: :: Kao sto kaze u naslovu teme `KUPOPRODAJA OD KOLEGE CLANA`.. :: :: Jednostavno nakupce koji su uzurpirali temu preskocis i to je to.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Da li ima neko neki i3 i plocu za njega? Najbolje Sandy, eventualno Ivy... Ploca moze biti bilo koji cipset, nista specijalno mi ne treba. Ako neko ima, neka javi ovde...
Imam ja Crosshair 4 isto na prodaju. Mislio sam da kevi dam masinu da nadjem samo CPU jedan ali ona ce lap top. Moze za 60-70e. Naravno moze neko da je proba da drzi nedelju dana ako je pouzdan pa da plati posle kada vidi da li radi lepo itd.Ili pola prvo pa pola posle ali ne bi da se jurim sa ljudima. Posto je bila ispravna potpuno a u kutiji stoji godinu dana. To je ako treba nekome ploce pouzdana za X6, FX8150, radio je i 8350 ali nisam siguran kako. Znaci za Phenom II X4, X6 i FX Bulldozer.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
dovoljno ti je samo da ga istestiras, bar meni je dovoljna garancija od 1 dan, cisto da bi sebi potvrdio vec ispravan hard disk, za toliko ce ti SOad vec izaci u susret, kao i meni.
Dao bih ti ja za plocu 60e... Daj neki kontakt telefon, kako i sta da se dogovorimo oko preuzimanja?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Imam ja Crosshair 4 isto na prodaju. :: Mislio sam da kevi dam masinu da nadjem samo CPU jedan ali ona ce lap top :: Moze za 60-70e. Naravno moze neko da je proba da drzi nedelju dana ako je pouzdan pa da plati posle kada vidi da li radi lepo itd.Ili pola prvo pa pola posle ali ne bi da se jurim sa ljudima. Posto je bila ispravna potpuno a u kutiji stoji godinu dana :: To je ako treba nekome ploce pouzdana za X6, FX8150, radio je i 8350 ali nisam siguran kako. Znaci za Phenom II X4, X6 i FX Bulldozer. :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.