opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija. Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem.
EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo.
Ih bre, pa ti juris kartu vec dugo koliko ja vidim, a neces da platis kako treba! Sta da ti je neko pokloni jedino!? .)
Pazi ovako, aj se ti lepo strpi malo, da se cene stabilizuju i da se R9 290X spusti u mase(sa nereferentnim hladjenjem), jer je imam u vidu(ako ne bude preskupa), pa cu ti prodam(rezervisem) moju Asus DirectCU II 7970. .) Tiha, hladna, i pouzdana, svega 1god. stara.
:: haha, nece da moze rodjo :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
taman kad se cene stabilizuju ode pdv, bolje da kupi odmah .)
:: Ih bre, pa ti juris kartu vec dugo koliko ja vidim, a neces da platis kako treba! Sta da ti je neko pokloni jedino!? . :: :: Pazi ovako, aj se ti lepo strpi malo, da se cene stabilizuju i da se R9 290X spusti u mase(sa nereferentnim hladjenjem), jer je imam u vidu(ako ne bude preskupa), pa cu ti prodam(rezervisem) moju Asus DirectCU II 7970. .) Tiha, hladna, i pouzdana, svega 1god. stara :: :: :: :: haha, nece da moze rodjo :: :: :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: ::
Pa da, vidis i to, taman da mu ja prodam po malo povlascenijoj ceni. .))
:: taman kad se cene stabilizuju ode pdv, bolje da kupi odmah . :: :: :: :: Ih bre, pa ti juris kartu vec dugo koliko ja vidim, a neces da platis kako treba! Sta da ti je neko pokloni jedino!? . :: :: :: :: Pazi ovako, aj se ti lepo strpi malo, da se cene stabilizuju i da se R9 290X spusti u mase(sa nereferentnim hladjenjem), jer je imam u vidu(ako ne bude preskupa), pa cu ti prodam(rezervisem) moju Asus DirectCU II 7970. .) Tiha, hladna, i pouzdana, svega 1god. stara :: :: :: :: :: :: :: haha, nece da moze rodjo :: :: :: :: :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: :: :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: :: :: :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: :: :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: :: :: ::
ne treba mi ta tvoja. Ja porucio Vaporku 280X za 275e novu novcatu, a ovi sto prodaju polovne 7970 po cenama koje samo budala hoce da plati..... neka ih prodaju i dalje.
:: Pa da, vidis i to, taman da mu ja prodam po malo povlascenijoj ceni. .) :: :: :: :: taman kad se cene stabilizuju ode pdv, bolje da kupi odmah . :: :: :: :: :: :: :: Ih bre, pa ti juris kartu vec dugo koliko ja vidim, a neces da platis kako treba! Sta da ti je neko pokloni jedino!? . :: :: :: :: :: :: Pazi ovako, aj se ti lepo strpi malo, da se cene stabilizuju i da se R9 290X spusti u mase(sa nereferentnim hladjenjem), jer je imam u vidu(ako ne bude preskupa), pa cu ti prodam(rezervisem) moju Asus DirectCU II 7970. .) Tiha, hladna, i pouzdana, svega 1god. stara :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: haha, nece da moze rodjo :: :: :: :: :: :: :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: :: :: :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: :: :: :: :: :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma nema problema druze, ja to onako, vise radi sale, ali svakako cu je prodavati pre ili kasnije. Inace meni nikada nije dupe zinulo za pare kada sam nesto prodavao i najcesce sam prodavao prijateljima po zaista povlascenoj ceni, jer mi zaista nista nije znacilo da li cu nesto moje polovno da dam za 30e gore dole, tako da sa sadasnjim cenama polovnih, eto kad bih moju davao jasno ti je koliko bih para trazio za nju. .) Svakako nek te taj vapor sluzi kako treba! Bitno je da smo svi zadovoljni.
:: ne treba mi ta tvoja :: Ja porucio Vaporku 280X za 275e novu novcatu, a ovi sto prodaju polovne 7970 po cenama koje samo budala hoce da plati..... neka ih prodaju i dalje :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: Pa da, vidis i to, taman da mu ja prodam po malo povlascenijoj ceni. .) :: :: :: :: :: :: :: taman kad se cene stabilizuju ode pdv, bolje da kupi odmah . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ih bre, pa ti juris kartu vec dugo koliko ja vidim, a neces da platis kako treba! Sta da ti je neko pokloni jedino!? . :: :: :: :: :: :: :: :: Pazi ovako, aj se ti lepo strpi malo, da se cene stabilizuju i da se R9 290X spusti u mase(sa nereferentnim hladjenjem), jer je imam u vidu(ako ne bude preskupa), pa cu ti prodam(rezervisem) moju Asus DirectCU II 7970. .) Tiha, hladna, i pouzdana, svega 1god. stara :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: haha, nece da moze rodjo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: :: :: :: :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
240-270e sa garancijom. realno 230e vredi neka nereferentna sa pisanom garancijom. recimo DCU ili Vapor X neki. referentna sa pisanom garancijom po mom misljenju iznad 210e ne sme da ide. iskreno, mnogo traze jer za 35e vise sam dobio novu novcatu karticu, novije generacije (iako je samo preimenovani 7970 ghz, ali ima veci takt memorije), full garancija, i naravno prvi vlasnik i sigurica da nikada nije rudarila.
Moja licna grafa, drndana u igrama samo prvih 2-2.5 meseca kad je kupljena i od tada tacnije vise od pola godine mi idluje u racunaru. Dolazi novo zimsko doba i vreme za igre pa sam brze bolje pribavio R9 seriju i razvodim se od safirke. Ful pack, kutija, dodatci sto idu, garancija (emmi) traje jos malo jace od godinu dana itd itd..... Evo neka slika:
:: Da si je prodavao pre izlaska novih kartica dobio bi vise, :: ovako ima glanc nova 7870 i to besan model za samo 5e vise.. :: :: http://goo.gl/RdsdE :: :: ili za samo 10e vise glanc nova asus sa 3 godine garancijom http://goo.gl/A4vS1 :: :: Probaj na limunima i slicno tamo nisu toliko u toku :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Tako je! Tu je negde, inace r7 260 je 128bit karta, dok je 7870 256bit, obe su sa po 2gb memorije, ali svakako nisu za poredjenje.
:: r9 270 je kao 7870 a ne r7 26 :: :: :: :: Da si je prodavao pre izlaska novih kartica dobio bi vise, :: :: ovako ima glanc nova 7870 i to besan model za samo 5e vise.. :: :: :: :: http://goo.gl/RdsdE :: :: :: :: ili za samo 10e vise glanc nova asus sa 3 godine garancijom http://goo.gl/A4vS1 :: :: :: :: Probaj na limunima i slicno tamo nisu toliko u toku :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: ::
Prvo si u drugoj temi nasao 7970 za gogija pa tek posle shvatio da je reparirana kad su ti skrenuli paznju, sad predlazes umesto 7870 grafu r7 260 koja je skoro duplo slabija a skuplja 10eur, pucas po savovima matori.....
E da.. 7870 Powercolor DEVIL 13 su povukli iz prodaje, piste zavojnice ili sta vec cim se neka 3d aplikacija pusti
Pa sta ces kad ih uvoze na kasiku. Verovatno prvo hoce da ociste rafove od stare serije da bi uvezli neku kolicinu nove. Odlicna je Vapor-ka, meni se svidela iz `odma, jedino te dve god garancije me malo odbija. Juri ti 280X pre nego 7970, kad si kuburio do sad sa grafom, kuburi jos malo I kupi pravu stvar. .) Javi kad stigne I baci par fotki. :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: haha, nece da moze rodjo :: :: opet mi otisla ispred nosa vaporka 280x iz e**ija :: Pa sad jurim i neku 7970, ali naravno ne zelim da preplacujem :: :: EDIT: pojavila se opet u e**i, ceo jedan komad, ja narucio, a lik mi kaze probacu da ti je rezervisem :) javlja mi malo kasnije jeli mi se najzad posrecilo :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,MSI GTX580 OC, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9 :: :: :: Ti bi da jeb#$ a da ti Dexter ne uvali, nece da moze. :- :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Gogija zajebavam jer juri vec duze vreme 7970 ali samo sa garanciijom za oko ili manje od 200e, sto nece da moze, tj moze, ili reparirano ili polovno ali bez garancije.
Za devil druze ne citam o svakom modelu svugde da li je ispao sraf ili pisti zavojnica.
:: Gogija zajebavam jer juri vec duze vreme 7970 ali samo sa garanciijom :: za oko ili manje od 200e, sto nece da moze, :: tj moze, ili reparirano ili polovno ali bez garancije :: :: Za devil druze ne citam o svakom modelu svugde da li je ispao sraf ili pisti zavojnica :: :: Sto se tice 260/270 moja greska :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Zvao sam danas emmi na nbgu, tek za par dana bice ponovo.
:: Nije sve tako crno. Pazi ovo :: http://bit.ly/16Swtc :: :: Vrh cena! . :: :: :: :: Gogija zajebavam jer juri vec duze vreme 7970 ali samo sa garanciijom :: :: za oko ili manje od 200e, sto nece da moze, :: :: tj moze, ili reparirano ili polovno ali bez garancije :: :: :: :: Za devil druze ne citam o svakom modelu svugde da li je ispao sraf ili pisti zavojnica :: :: :: :: Sto se tice 260/270 moja greska :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.