Prodajem Gainward nvidia GT240 (1GB DDR5, 128bit) graficku karticu. Kartica je koriscena u kucnoj upotrebi, za office, surf, poneka igra (FC3, AC3, SR3, MP3 isl). Potpuno je ispravna i ocuvana, koriscena u provetrenom kucistu sa chieftec napajanjem. Kupac pored graficke dobija i kutiju od iste, original instalacioni disk, knjizicu i neiskorisceni starcraft. Takodje se dobija i racun sa garantnim listom koji vazi do 30.11.2013. kao garancija na ispravnost kartice.
Cena 3990 RSD, moze dogovor. Za sva pitanja i ponude saljite PP Iskljucivo licno preuzimanje u Beogradu
Nazalost bez pisane jer dusmani ukidaju ako se otvori kuciste (kupljen u konfiguraciji), ali dacu radnu koliko treba. Bacite ponude na ovdasnji digitalni postanski box.
:: Nije dobar link :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: Da ne nabrajam sve,evo linka,pa vidite da li nekog nešto zanima :: :: :: :: http://goo.gl/OrrW :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: :: :: ::
to stranica od tvog naloga. Kada ja kliknem na link preusmeri me na moj nalog ili mi trazi logovanje u slucaju da nisam prijavljen. Vec sam ti poslao mail zbog toga :]
Drmni link od jednog tvog oglasa, lako cemo posle da se snadjemo sa kompletnom ponudom.
Jel treba da se ceka `koji mesec` dok se zaista odlucis za prodaju, ili..? Jesi li siguran da razbojnici nisu ukrali garanciju iz podruma? I da li mozda postoji indicija da ponovo ispalis..?
Ups, sad se setih, da pomenuto sve pada u vodu obzirom na `distanciranje` od usera pcb
:: Potpuno ispravan, full pack, racun, garancija :: Ako bi nekome zavrsio posao, nek se javi. :: :: :: ::
@Drum, nece da moze tako. Vidis u linku da nema tvoj acc, vec samo `welcome strana` Tebi otvori, jer automatski skripta uzima iz kolacica da si logovan i otvara tvoju stranu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kada je rekao distanciranje mislio je na prodaju sa daljine takoreći online. Nije on dvolični ljigavac...neeeeee... support normality
:: Jel treba da se ceka `koji mesec` dok se zaista odlucis za prodaju, ili..? Jesi li siguran da razbojnici nisu ukrali garanciju iz podruma? I da li mozda postoji indicija da ponovo ispalis..? :: :: Ups, sad se setih, da pomenuto sve pada u vodu obzirom na `distanciranje` od usera pcb :: :: :: :: Potpuno ispravan, full pack, racun, garancija :: :: Ako bi nekome zavrsio posao, nek se javi. :: :: :: :: :: :: :: ::
E ljudi, aj iskulirajte malo sa prepucavanjima i licnim prepirkama ovde. Ova tema je za oglase, a vi ih zasenjujete glupostima. Nije proslo pola sata, a oglas mi je vec otisao gore bez ikakvog objektivnog razloga. Peckajte se i zajebavajte privatno. I ako neko pogresi, i to moze da mu se kaze preko mejla.
Nemojte da ja krenem da fludujem, pa da vidite kako se to radi :P
Nazalost bez pisane jer dusmani ukidaju ako se otvori kuciste (kupljen u konfiguraciji), ali dacu radnu koliko treba. Bacite ponude na ovdasnji digitalni postanski box.
I ti nekom pricas, a raspricao si se sam sa sobom sve u 16 :D
Imas `Promeni` dole, ebaga!
P.S. Mene me je zanimalo sta covek prodaje, pa mu ukazak da link ne valja, a da mu saljem mail...mozda ne cita cesto... PP je u izradi, bice krajem 2014, tako da...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Raspricao sam se namerno da se vidi koliko to smeta. Mislio sam da je bar to jasno. I kao sto vidimo, smeta.
PP nema, ali ima mejl. Mada, koga mrzi da gleda mejl, mrzi ga da gleda i PP, tako da se ni krajem 2014. ne bih previse nadao.
Ali kritika se vise odnosi na one druge. Ovo je tema za oglase i nek bude tako, a ko hoce moze da otvori posebnu trac temu. Moze i sticky da bude, sto se mene tice.
Imam 2 modula od po 1GB na 667Mhz DDR2 izvadjena iz Dell laptopa (zamnenjieni za vece) pa ako nekome treba neka ponudi nesto Srbi smo dogovoricemo se :) U pitanju je ova: http://bit.ly/1gXzr8C
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Nema razloga za kuliranjem. Upozoravam druge članove berze da je lik potpuno neozbiljan i da me je dogovor sa njim koštao neplanirano 100€. Usput nije samo prema meni ispao neozbiljan nego i prema drugim članovima berze. Dakle ljigav je. Ka e da oće da se distancira, a vamo se javlja... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.
:: :: E ljudi, aj iskulirajte malo sa prepucavanjima i licnim prepirkama ovde :: Ova tema je za oglase, a vi ih zasenjujete glupostima. Nije proslo pola sata, a oglas mi je vec otisao gore bez ikakvog objektivnog razloga. Peckajte se i zajebavajte privatno. :: I ako neko pogresi, i to moze da mu se kaze preko mejla :: :: Nemojte da ja krenem da fludujem, pa da vidite kako se to radi : :: :: ::
:: Jel treba da se ceka `koji mesec` dok se zaista odlucis za prodaju, ili..? Jesi li siguran da razbojnici nisu ukrali garanciju iz podruma? I da li mozda postoji indicija da ponovo ispalis..? :: :: Ups, sad se setih, da pomenuto sve pada u vodu obzirom na `distanciranje` od usera pcb :: :: :: :: Potpuno ispravan, full pack, racun, garancija :: :: Ako bi nekome zavrsio posao, nek se javi. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.