Potrebna PCI-e graficka. Bukvalno treba samo da baci sliku. Nebitno koja, samo da nije pecena... i za 500 dindzi ako moze .
Drugaru zveknuo racunar (otislo napajanje pa povuklo na plocu, proc, disk), a nije u situaciji da kupuje nov. Ja sam mu poklonio skoro celu masinu, pa fali jos samo grafika (ploca nema integrusu, nazalost).
Prodajem praktično nov digitalni DSLR aparat Nikon D7000 sa objektivima. Sve je u originalnim kutijama i praktično nije ni korišćeno. Aparat sa objektivima je kupljen u Srbiji u februaru 2013 sa 2 godine garancije. Sa aparatom je napravljeno 150 okidanja u sobnom okruženje radi testiranja njegovih mogućnosti. Aparat je stvarno vrhunski i uz njega se prodaje i zoom objektiv 55-200 iskorišćen za pomenutih 150 okidanja i fiksni objektiv 35mm koji nije korišćen.
Ne šaljem, isključivo lično preuzimanje.
Cena kompleta: 800€
Moguća je i pojedinačna prodaja i to: Nikon D7000 - 600€ , Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G - 150€ , Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED - 100€.
uff, dobra cena, da nemam D90, sad bih ga kupio na keca.. elem, poispitacu se jos malo za 35mm
:: Prodajem praktično nov digitalni DSLR aparat Nikon D7000 sa objektivima. Sve je u originalnim kutijama i praktično nije ni korišćeno. Aparat sa objektivima je kupljen u Srbiji u februaru 2013 sa 2 godine garancije. Sa aparatom je napravljeno 150 okidanja u sobnom okruženje radi testiranja njegovih mogućnosti. Aparat je stvarno vrhunski i uz njega se prodaje i zoom objektiv 55-200 iskorišćen za pomenutih 150 okidanja i fiksni objektiv 35mm koji nije korišćen :: :: Ne šaljem, isključivo lično preuzimanje :: :: Moguća je i pojedinačna prodaja i to :: Nikon D7000 - 600€ :: Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G - 150€ :: Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED - 100€ :: :: Originalna slika :: http://www.superponuda.com/ponuda/8324/nikon-d7000-35mm-55-200m :: ::
Da li imaš pomoćni aparat? Ako nemaš a, želiš, mogu povoljno da ti prodam fuji x10. Fantastičan je, daje neverovatno lepe boje, samo još da pronađem garanciju (uzeo sam ga pre 3-4 meseca)
:: uff, dobra cena, da nemam D90, sad bih ga kupio na keca.. elem, poispitacu se jos malo za 35m ::
:: Prodajem praktično nov digitalni DSLR aparat Nikon D7000 sa objektivima. Sve je u originalnim kutijama i praktično nije ni korišćeno. Aparat sa objektivima je kupljen u Srbiji u februaru 2013 sa 2 godine garancije. Sa aparatom je napravljeno 150 okidanja u sobnom okruženje radi testiranja njegovih mogućnosti. Aparat je stvarno vrhunski i uz njega se prodaje i zoom objektiv 55-200 iskorišćen za pomenutih 150 okidanja i fiksni objektiv 35mm koji nije korišćen :: :: Ne šaljem, isključivo lično preuzimanje :: :: Cena kompleta: 800 :: :: Moguća je i pojedinačna prodaja i to :: Nikon D7000 - 600€ :: Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G - 150€ :: Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED - 100€ :: :: Originalna slika :: http://www.superponuda.com/ponuda/8324/nikon-d7000-35mm-55-200m :: ::
Malo krsim pravila ali samo iz razloga da izadjem u susret forumasima jer je oglas zaista interesantan.
P.S.Coveka ne znam niti ga `reklamiram` ovde , kao sto sam vec rekao pokusavam da pomognem , mozda ce se neko zainteresovati ili trazi ovakvo kuciste..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne znam po cemu toliko odusevljenje ovo antec 902 kuciste, spolja je ekstremno ruzno, pre bih uzeo HAF snickers nego ovo nakaradno jeste da je funkcionalno unutra i cena fina, ali..
:: Ovo kuciste nisam video ne pamtim.Legendarna serija :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?318095-BG-Prodajem-kuciste-Antec-Nine-Hundred-Two-%28Antec-902%29&p=3516943&viewfull=1#post351694 :: :: Malo krsim pravila ali samo iz razloga da izadjem u susret forumasima jer je oglas zaista interesantan :: :: P.S.Coveka ne znam niti ga `reklamiram` ovde , kao sto sam vec rekao pokusavam da pomognem , mozda ce se neko zainteresovati ili trazi ovakvo kuciste. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Evo da se ukljucim sa par reci u vezi kucista. Ja sam imao Antec Nine Hundred ali prvu verziju. Hladjenje je veoma dobro reseno sto je za svaku pohvalu ali su (po meni) druge stvari bile lose odradjene. Recimo boksovi za hardove. Da bi stavio ili izvadio HDD moralo je da se rasturi pola kucista, plus sto je za ucvrscivanje i osiguranje hardova bio potreban alat - `srafciger`. Sledeci nedostatak je lose resen `cable management`. E sada moguce je da su ovi nedostatci otkonjeni u novim verzijama kucista.
Naravno, postoji i nova revizija koja se i dalje prodaje. Antec 900 sam nekada kupio prvenstveno zbog izgleda, i evo i dan danas mi je to jedno od najlepsih kucista ikad.
:: Naravno, postoji i nova revizija koja se i dalje prodaje. Antec 900 sam nekada kupio prvenstveno zbog izgleda, i evo i dan danas mi je to jedno od najlepsih kucista ikad :: :: ::
Ovde stavljaj oglase i ponude za koje mozes da garantujes, dakle ili tvoje ili od tvog prijatelja brata bilo koga, ali da ti stojis iza sigurne kupovine.
Znam da si hteo da podelis dobru ponudu ali i za to ima tema povoljni oglasi.
Kupljen u Austriji, star 5 meseci, full pack, racun i papiri. Prodaje drugar posto je uzo Note II. Cena - 250e. Kontakt na mail ili kp ili 064/4366-545 http://tinyurl.com/qgyngw2
Instaliran Windows XP pro sa antivirusom, office paketom, internet programima i dodacima, audio-video... spreman za koriscenje... Ceo sistem trosi samo 40W. Uz njega imam original cd za maticnu sa drajverma i naponski kabl.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.