Situacija od malo pre, covek na Kupujem Prodajem okacio oglas da prodaje sapphire 270 karticu, kuplljenu u emmi-ju pre 20dana, i pise cena dogovor. Posaljem mu poruku, pitam za koliko je prodaje, i on mi odgovori otisla za 23 000din!!!
Pogledam na sajtu emmi-ja ista takva nova 17 500din. Ovo je da covek ne poveruje, dal ljudi lazu sami sebe, ili stvarno ima budala koji kupuju a prethodno i ne pogledaju cene.
Ako ih ima, ko ih jebe. Ako ih mrzi da gledaju nek puknu vise. Meni je tu mnogo zanimljivije pitanje zasto je on prodao tu karticu posle samo 20 dana. Naime, ocekujem istu takvu. To je ona Dual-X, jel`?
Trebao bi ti da batalis kupovinu te 270-tke, i da lepo uzmes od mene 7970 pa da kompletiras tu tvoju masinu. Imaces popust od 150din. .)
:: :: Ako ih ima, ko ih jebe. Ako ih mrzi da gledaju nek puknu vise. Meni je tu mnogo zanimljivije pitanje zasto je on prodao tu karticu posle samo 20 dana. Naime, ocekujem istu takvu. To je ona Dual-X, jel` :: :: __________________ :: http://goo.gl/yP3b6 :: ::
Nevezano za to, jel ima neko da prodaje neku grafiku izmedju 100 i 150 jevreja. Drugar i dalje ceka kao ozeblo sunce, oglasi i cene su smehotres. Mislim da u onoj temi nepovoljni oglasi, treba da se stavi pola oglasa sa kp i tako dalje...
Ja mislim da jesi ako si prodao procesor 8320 za 80 eura mislim da si g adao dzabe poslovan proadju 110-120e. Kod nas ako ne racunano emmi svugde je 15999.Jedino u emmi je 14999 jer izvoze an kosovo i peru porez dosta im je 10% zarade. A tu tvoju konstataciju da sta je to 20-30 nekome je i 200 dianra mnogo. Rade ljudi za 120 eura ceo mesec. Ja namerno stavim vecu cenu 10-15 zbog drugih jer svai ce da proba da spusti cenu makar za 1 eura. Relana cena je 80-90 eura.Jer kad gledam cene po netu. Pozdrav
:: A ne ne, lose si ti protumacio sta ljudi zele da ti kazu, a pogotovo mene. Sve sto sam rekao, sa izvinjenjem tebi i ostalima, jer tema je prakticno za oglase samo, al aj sad, mislio sam u bukvalnom smislu da trazis mnogo para za polovnu robu, apsurdno je u celoj toj stvari oko tvoje prodaje sto cak i sam iznosis neke linkove i cene pa samim tim udaras i sam sebi kontru, jer ko ce pri zdravom razumu da ti plati to toliko. A ja nisam uopste lose prosao sa mojim x8 koji sam prodao, jer sam samo realan, uvek bio i ostao, i nemam nikakvog razloga da sada sa tobom polemisem o tome, to su neke moje licne stvari, jer realno necu ja da se obogatim za 20-30 eura, koliko sam mogao vise da prodam moj CPU. Nije sve u parama, treba biti realan, polovna IT roba, stara bar godinu dana, minimum - 30% od trenutne cene u maloprodaji i to je to. Ja razumem, i jezim se kada vidim likove koji traze velike pare za svoju polovnu robu, i OK je to, jer na kraju mozda i prodaju, ali smatram da ne treba preterivati, a pogoto ako nesto prodajes `prijateljima` sa berze. . :: :: Aj uzdravlje :: :: P.S.: Mozda cu uskoro da prodajem svoju kartu Asus 7970 DCU II, pa eto nek se zna, ako neko zeli moze da je dobije po OK ceni :: :: :: Ovako. Bila je procen 1055 od jendnog clana sa foruma pre nekih 5-6 dana is 9-10 calnov mu je dalo perceonu od 90-100e. Zbog toga nisam ni stavio cenu. A da mi neko ponudi 80 eura za plocu i procesor. To je stvarno budalastina. A Ja bi ti kupio sve te 8x za po 85 koliko god ih imas. Zao mi je stoo si lose prosao :: :: :: :: AMD FX-6300, 4228 MHz (21 x 201 :: :: Cooler Master 212 EV :: :: Motherboard Gigabyte GA-990FXA-D :: :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: :: MSI 6850 O :: :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: :: 1.5 WD+500gb W :: :: Chiftec CX-05B- :: :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: :: :: :: :
Poslao sam Vam obojici mail. Inace sto se prodaje tice, cekam, nadam se oko ili posle nove godine, da se pojave i R9 290 karte sa istim ili slicnim hladjenjem pa da se pocastim. .)
@Jamire Nije bio taj cpu vec 8120, ali i za njega sam video par oglasa na preko 100e, cak i po 120e ljudi traze, ali to je neopevano preterivanje, daj molim te. Ja imam neke svoje stavove i njih se drzim, kad mi bas bude bila frka i zelim da izvucem max cenu, znam sta mi je ciniti, postavim oglas na benchu i KP, jer vidim da je dosta budala koje placaju preveliku cenu, dal u tom svom neznanju ili sta li vec, ko zna.
Da ne poverujete pre neki dan naletim na oglas, lik trazi da kupi prastari Phenom II x4 i nudi ~60e za njega, a ima nov FX X4 za 75e da kupi. Ipak je ona narodna konstatacija da svaka roba ima svog kupca i te kako tacna.
Pa druze vidis, u tvom i mom slucaju nije nista cudno, vec realno, al je cudno kad neko za isti taj cpu trazi preko 100e, to je vec cudno, a jos cudnije sto ljudi kupuju po toj ceni. c c c
:: Ja sam ovde pre par meseci prodao kolegi 8150 za 85e, ne vidim sta je tu cudno, taj procesor ne vredi vise...
Hp monitor 2310ti profesionalni monitor, Touch radi perfektno, fiskalni racun(placen 37000din), garancija. cena 110e
Samsung T240, 16:10, 1920X1200px, garancija istekla, posedujem fiskalni i papire...bez ikakvih anomalija, radi perfektno, koristim ga uz PS3 :) cena 95e
Thermaltake Kandalf LCS VD4000BWS full tower u super stanju, ceo vodeni sistem je tu(vodena pumpa, radijator, creva, neisproban), crne boje cena 65e
Gigabyte GTX 680 Windforce 3x OC, garancija jos 1.5 godinu. cena 270e
Treba mi za drugara polovna masina od 50e-100e (moze i bez hdd-a i kucista).
Procesor DualCore minimum (star par godina, nikako stariji modeli), 2GB rama minimum, grafika bilo kakva (sa 512MB), ploca asus,gigabyte,msi dolazi u obzir.
Ako prodaje neko povoljno nek javi na mejl. Pozdrav!
Telefon je star dve godine, 100% ispravan, stoji već par nedelja u kutiji... Ako ima neko zainteresovan pošaljite mail ili poruku. Što se tiče telefona sve ok radi, jedina mana je veoma mala interna memorija tako da ste ograničeni na svega par aplikacija. Uz telefon ide originalno pakovanje, punjač, slušalice (Nokia) i kartica 2GB. Iskreno nemam pojma koliko bi ovaj telefon vredeo pa ponudite vi neku cifru... Softver je fabrički. Imate i par slika čisto da vidite kako izgleda:
1. Dell 2412m IPS 1900x1200 UltraSharp, odlican monitor sa profesionalno kalibrisanim displejom. Radi perfektno, nema losih piksela ili bilo kakvih anomalija! 24 inca, 1920 x 1200px rezolucija, u garanciji. cena 160e
3. Alienware OptX 2310 3D Full HD monitor! 23 inca, 1920x1080px, Bez ikakvih anomalija, radi perfektno, pravi gejmerski monitor sa 120hz! Full pakovanje, fiskalni racun, garancija jos oko 2.5 godine! cena 240e
7. Razer Electra slusalice, fiskalni, garancija. cena 50e
8. RAZER Naga Epic cena 65e
9. Kuleri: Cooler Master a20030 200mm case fan - 490din Cooler Master a14025 case fan 12mm - 390din SilverStone Fn121 Case Fan, full pack, fiskalni, garancija - 800din Fractal Silent Series R2 case fan 140mm, full pack, fiskalni, garancija, 900din
10, Pcie kartica USB 3.0 cena 500din
11. OCZ Vertex 60gb Sata II SSD 100% Health i Performance cena 35e
Sve komponente su potpuno nove izvadjena iz STEG Raptor P60 masine, imam garanciju ali neznam da li je izvodljiva posto sam je rasparcao, zadrzao ono sto mi odgovara :)
650 obicna ili 650ti ? :: 1. EVGA GTX 650 1gb -65 :: 2. Samsung 840 120GB -65 :: 3. FSP HEXA HE-500 80 plus - 35 :: 4. Kingston Hyper X Beast 2x4GB 1600MHz - 65 :: :: Sve komponente su potpuno nove izvadjena iz STEG Raptor P60 masine, imam garanciju ali neznam da li je izvodljiva posto sam je rasparcao, zadrzao ono sto mi odgovara : :: :: :: Asus Z87-K :: Intel ® Core™ i7 4770 Noctua NH-C1 :: Kingston Beast 2x4gb 2400MH :: EVGA GTX 580 :: SSD Intel 180GB 335 serie :: Enermax Triathlor700 :: Dell S2440 ::
:: 1. EVGA GTX 650 1gb -65 :: 2. Samsung 840 120GB -65 :: 3. FSP HEXA HE-500 80 plus - 35 :: 4. Kingston Hyper X Beast 2x4GB 1600MHz - 65 :: :: Sve komponente su potpuno nove izvadjena iz STEG Raptor P60 masine, imam garanciju ali neznam da li je izvodljiva posto sam je rasparcao, zadrzao ono sto mi odgovara : :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.