Jel ima neko da proda graficku do nekih 50e i sta mi vi preporucujete da se kupi za te pare? (Nije za mene nego za jednog komsiju) i ako neko ima neku 100% ispravnu i hoce da proda zainteresovani smo .) (bitno je da ima HDMI izlaz - ne mora cak da ima ni graficku, samo da ima HDMI) :P
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Sta li si sad reko prijatelju! :D `ne mora cak da ima ni graficku, samo da ima hdmi` Da neces u mozda na tastaturu ili misa da ima hdmi :D
:: Jel ima neko da proda graficku do nekih 50e i sta mi vi preporucujete da se kupi za te pare? (Nije za mene nego za jednog komsiju) i ako neko ima neku 100% ispravnu i hoce da proda zainteresovani smo . :: (bitno je da ima HDMI izlaz - ne mora cak da ima ni graficku, samo da ima HDMI) : :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
kao sto sam rekao treba mi graficka do 50e ukoliko neko ima da proda. U principu lik ne igra sad neke igre (sve sto igra radi mu i preko integrisane grafe), treba graficka sa HDMI izlazom zbog tv-a. (nesto tipa 6550-6850) ili ako ima neko na prodaju neka se javi pa da se dogovorimo...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ukoliko neko kupuje nov aparat ili kameru nek se javi na mail i nek javi sta bi kupio. Postoji velika mogućnost da dobije aparat, naravno nov sa 2 godine garancije i sa popustom od 50-100€ u zavisnosti od cenovnog ranga željenog proizvoda.
Da budem još malo precizniji. Samo prvoj (jednoj) osobi mogu da uzmem isključivo fotoaparat (eventualno kameru) i da dam popust, jer mogu da uzmem samo jedan komad. S obzirom da meni fotoaparat ne treba, odmah prilikom preuzimanje istog iz radnje napravićemo da se garancija vodi na kupca. U obzir dolazi fotoaparat neke srednje vrednosti (to znači da isključujem mogućnost da dobijete fotoaparat od 100€ za 50€). Ovo važi samo za članove PC Berze.
:: Ukoliko neko kupuje nov aparat ili kameru nek se javi na mail i nek javi sta bi kupio. Postoji velika mogućnost da dobije aparat, naravno nov sa 2 godine garancije i sa popustom od 50-100€ u zavisnosti od cenovnog ranga željenog proizvoda :: ::
Stara 2-3 meseca, full pack, radna garancija 7 dana, default taktovi 1100/4800MHz, koriscena za povremen gejming, licno moja. Pozeljno placanje i preuzimanje u Beogradu. Ponude na mail.
:: 1. EVGA GTX 650 1gb -65 :: 2. Samsung 840 120GB -65 :: 3. FSP HEXA HE-500 80 plus - 35 :: 4. Kingston Hyper X Beast 2x4GB 1600MHz - 65 :: :: Sve komponente su potpuno nove izvadjena iz STEG Raptor P60 masine, imam garanciju ali neznam da li je izvodljiva posto sam je rasparcao, zadrzao ono sto mi odgovara : :: :: :: Asus Z87-K :: Intel ® Core™ i7 4770 Noctua NH-C1 :: Kingston Beast 2x4gb 2400MH :: EVGA GTX 580 :: SSD Intel 180GB 335 serie :: Enermax Triathlor700 :: Dell S2440 ::
1. Macbook Pro 15-inch: 2.0GHz with Retina display Specifications 2.0GHz quad-core Intel Core i7 Turbo Boost up to 3.2GHz 8GB 1600MHz memory 256GB PCIe-based flash storage1 Intel Iris Pro Graphics Built-in battery (8 hours)2 novo, neotpakovano, u vakuumu, fiskalni racun, garancija. cena 1650e
2. Creative X-Fi Titanium Fatality Pro, full originalno pakovanje, cuvam sve papire, radi perfektno! Moguca zamena za jeftiniju zvucnu kartu. cena 65e
3. Dell Alienware OptX 2310 3D Full HD monitor! 23 inca, 1920x1080px, Bez ikakvih anomalija, radi perfektno, pravi gejmerski monitor sa 120hz. Full pakovanje, fiskalni racun(44000din), garancija jos preko 2 godine! cena 200e
4. nVidia 3D Vision 2 Wireless Kit, naocare za 3d gaming, full originalno pakovanje, kao nove! cena 80e
5. Htc Desire 300, crne boje, danas uzet u Vipu, fiskalni racun, garancija 2 godine, nekorisceno. cena 140e
6. Cooler Master a14025 case fan 120mm cena 400din
7. SilverStone Fn121 Case Fan, full pakovanje, fiskalni... cena 750din
8. Fractal Silent Series R2 case fan 140mm cena 850din
9. Thermaltake TT-1225 Blue LED Clear 120mm cena 400din
ZTE Blade G , star oko 3 meseca, uzet u MTS-u, full pack, folija + filikonska futrola od 1 dana, na poklon 4gb micro sd, sredjen odlicno, kontakt na pm za cenu.
Moze zamena za neku konfiguraciju, moze i uz moju doplatu. MB/CPU AM3/AM3+, graficku..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Koriscena nekih 3 meseca, overklokovana out of the box 1100/4800MHz, full pack, radna garancija 7 dana. Cena je 70€ Pozeljno preuzimanje i placanje u Beogradu. Ponude na 069/1616-864
Imam na prodaju Asus ux31e nov i pod garancijom do 2014. Godine. Cena je 800 eura ali mozemo da se dogovorimo i za manje.
Prodajem iPhone 4s beli 16gb sim free, kupljen u Madridu, ja sam prvi vlasnik.. telefon lepo ocuvan. Pozeljno preuzimanje Novi Sad/Subotica, da se proba i vidi telefon prvo... ne bih slao. cena: 260 eur ili zamena za iskljucivo note 3 (naravno uz moju doplatu:))
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Prodajem telefon iz naslova. Kupljen preko firme 28.12.2012. u Telenoru. Od prvog dana folija i futrola. Telefon je kao nov, nema nikakvu ogrebotinu, sem na foliji kojoj je vreme da se zameni. Na lajsnama su još uvek zaštitne folije. Telefon je kao iz kutije. OS je 4.1.2, telefon nije root-ovan nikada, jednostavno se ne razumem u to... Uz telefon ide full operma (punjač, slušalice, kutija...) zaštitna maska.
Može lično u Kraljevu ili slanje po kuriru uz prethodan dogovor.
Zamene me ne interesuju, samo novac.
Cena: Dogovor, ali na neozbiljne ponude neću da odgovaram.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.