...da su novac i vagina nesto cemu treba poklanjati toliko paznje i vremena. Ja cu odmah reci da su to za mene 2 poslednje stvari na svetu, smatram ih greskom u svakom pogledu, nesto kao kompenzacija za prazan mozak i tuznu dusu. Ljudi apsolutno uvek odvale nesto sto se zavrsava sa idi karaj, ili mi smo siromasni, pa smo eto valjda ljubomorni na one bogate... Strasno. Citam temu o onim gej ludacima i niko nesto normalno da napise... Ok, covek je hteo da ukaze na to, odakle ideja da ga ljudi napadaju, ne razumem. Kakve to ima veze sa vaginom i lovom? Sta oni pametno rade sa lovom, i gde je tu vagina ako se oni trpaju u bulju...? Alo ljudi, koliko mozete glupi i bedni da budete? Pa el stvarno mislite da ce vam lova kupiti pamet, ili srecu ili bilo sta...? Ili ovako, da li stvarno mislite da ispunjeni ljudi uopste daju 5 para da karaju svaki dan ili potrose gomilu para na neki luksuz? El zavidite npr. Viktoriji Bekam kada kaze imam 5x dnevno sex? Ona je vreca kostiju od 50-ak kila koja je aseksualna za sve pare i zivot joj je ispogramirani pakao... red prijema, red vezbanja, red sexa, red cega vec... Nemoj slucajno da iskuliras i opustis se jedan dan. Ili ovi sa lovom, evo trosili u CG 15000e po satu ili koliko vec, pa za koga je to vest? Jbg, nesto sam siguran da mogu da nabijaju komplekse samo onima koji ne rade nista u zivotu, pa misle kako je to poenta... Mnogo tuzno ako mene pitate, jer se svaki ozbiljan problem izgleda svodi na to, ali to je samo ventil: idi karaj, kupi cipele, napi se. Problemi i istina ostaju... Pitanje... da li vi zaista uzivate da zivite u ovakvom usranom svetu, gde kada vidite ko vam ispira mozak, kazete, ma ti nemas ribu i ne poznajes tajne vagine, a naravno nemas ni love koliko neka mafija? Pfff, jbg ispadoste najveci botovi na svetu, tuzno. Ajde da ne bude da sam ja mudrac neki, neka svako kaze sta on misli, ako moze iskreno, iz srca... Evo imam 27god, nisam imao problema s vaginom, nekada dobijem, nekada ne, nista cudno, imam love nekada manje, nekada vise, ali te dve stvari mi nisu preokupacija, niti na taj nacin resavam probleme, niti na taj nacin napredujem u zivotu. Ovo sam otkucao samo zato da izbegnem komentare na moj racun, pa ko mi veruje ok, ko ne neka masta. Ovo sam postavio ovde zato sto je tako tipicno da na ovakvom forumu ljudi prozivaju jedni druge preko picke a i love, jer eto vrlo verovatno neko ko ima ribu i lovu, nece da se zanima za informatiku valjda? Ili smo automatski glupi pa se prijateljski bockamo, wtf? Evo smorio sam, ali nije mi zao, slusam sranja ceo zivot o ovome i evo digao sam glas iz cistog tresa, ne planiram da menjam svet, da me neko ne shvati pogresno, sve ce sigurno da se odvija kao i do sada... Jednom liku je muka da slusa tu mantru o lovi i vagini...
Tamo nemam ni 15 postova ukupno, znaci na oba... Mogu da me oteraju i iz Srbije, ne bi suzu pustio veruj mi, ali nisam tip koji pravi probleme tako da nije to... Ali ti si ispalio jos jedan sablon, moze tema da se prosiri... 3 stvar je dakle da je neko verovatno bio sutnut sa svog omiljenog mesta za terapiju(foruma)... pa je zato uzeo da se pobuni protiv necega. Evo mozda da probas da objasnis i R`N`R bunt preko neke tako, eventualno jos gluplje ideje, nisi los u tome... :))))
A napisah i sta me je nateralo da napisem nesto na tu temu, a to je dakle rasprava preko te dve stvari, pa reko samo da vidim koliko to stvarno ljudima znaci, kada tako lako to uzimaju u usta, nista vise...
Imam 28 , imam devojku 8 god, nisam je varao niti imam zelju ili potrebu da je varam, fino se slazemo i ne bih je menjao nizasta na svetu.A ni pre nje nisam bio neki svaler za pohvalu niti mi je krivo zbog toga.
Sto se para tice fino ih je imati , to nije na izmet, ali ne robujem im , realno skroman sam i nikada nisam nikoga prozivao na internetu-forumima ili uzivo zbog njegove nesrece sa novcem ili zenama.
Novac je nuzno zlo bez njega ne mozes da imas cak ni osnovne stvari a kamoli one koje bi voleo (ne mislim na izivljavanje)
A vagina , pa sad svi je volimo , neko vise neko manje, a i to je neko nuzno zlo :)
Siguran sam da je ljude koji i jesu takvi ipak malo sramota da priznaju to, ipak kapiraju da je jadno biti rob necemu... Ovo se odnosi na one koji prozivaju ljude kojima nesto smeta, pa im lepe da su ljubomorni na one koji robuju trendovima(sex i lova su uvek u prici)...
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.