Ovu temu povezujem sa tom kategorijom jer postoje sajtovi za upoznavanje. Mene interesuje po kojim mestima da trazim i kako da im pridjem. Unapred hvala svima.
moraš da imaš minimum 32GB RAM-a. Ako taj kriterijum ne ispunjavaš, neće ni da te pogledaju.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
:: moraš da imaš minimum 32GB RAM-a. Ako taj kriterijum ne ispunjavaš, neće ni da te pogledaju :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Meni treba za obicno tj. normalno druzenje bez novcane nadoknade.
:: nude intimno druzenje uz novcanu nadoknad :: :: ali vidi svaka ce tii ttraziti uverenje da si normala :: :: mozes da im priznajes da si ti neca iz srecnih ljudi
Ako si stvarno normalan onda ti je moj savet uhvati ga u ruke i na posao,ili platis...
Prosao sam sito i reseto i ispastao jer sam korektan i malo vise popustljiv a dobio sam za uzvrat glavobolje,nerviranje upoznavale su me neke sa ljudima kojima bi svako normalan pobegao da ih vidi na 10 metara...Puno je tu bilo situacija u 97% negativnih po mene..
Jednu sam samo devojku nasao ok je bila stvarno, voleo sam je i uhvati je neki trip i cao zdravo..
aj ljudi što ste klošari, kao da svako od nas nije imao period u životu kad nije mogao da nadje devojku ili drugaricu, nemojte biti ovna :)
Ako kaniš da upoznaš drugaricu preko interneta, onda ti je za to najbolji fejsbuk, vidiš sve slike šta kako izgleda, vidi ona tvoje, i ako postoji minimum tog privlačnog efekta lako ćete se zbližiti. Trudi se da ne izgledaš očajno jer to ih iz nekog razloga odbija, čudna vrsta te žene. Samo opušteno i polako, takva prijateljstva se ne mogu sklopiti preko noći ili iz jednog četa
a opet postoji i opcija da pridješ u gradu, ukoliko si komunikativan, baciš neku neobaveznu spiku, nešto univerzalno po mogućstvu duhovito, i ni pod razno nemoj da deluješ kao očajnik :D
Druže, na netu ćeš teško naći drugaricu, a o petljama i mostovima da ne pričam. Upiši se na časove kuvanja ili nekog stranog jezika :)))). Još bolje neki unisex sportić tipa pentranje po zidu, aerobik !!! i tako to. Upoznaćeš neku. Mnogo lakše će ići kad s nekim provedeš malo vremena radeći iste stvari.
:: Druže, na netu ćeš teško naći drugaricu, a o petljama i mostovima da ne pričam. Upiši se na časove kuvanja ili nekog stranog jezika :)))). Još bolje neki unisex sportić tipa pentranje po zidu, aerobik !!! i tako to. Upoznaćeš neku. Mnogo lakše će ići kad s nekim provedeš malo vremena radeći iste stvari :: :: @ drum : Koliko košta bez dopa? : ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.