Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Onaj drugi forum
STRANA 1 OD 1
Ognjeni Onaj drugi forum 06.06.2025. 18:48 T69407

status: user
broj poruka: 4528

Poz svima,

Zanima me jel iko od vas ide na B forum ? Ima li tamo iko normalan od moderatora ?

Zakrzljala grupa luzera koji u zivotu nisu iz sobe izasli a ne postigli nesto u zivotu. U zivotu nisam vece kretene od moderatora sa B foruma sreo.

Bez ikakvih razloga banuju ljude, sprovode neku strogocu na popisanom forumu jer nikad u zivotu nikad drugi vid vlasti ne bi dobili.

Uredno postavim oglas prema pravilima ( koja su kretenska ) i lik me bez objasnjenja trajno banuje iz teme. Koga sam to toliko smrtno ugrozio postavkom oglasa, jel bezbednost nacije u pitanju ?

Znaci moderatori sa B foruma vi ste hrpa luzera i govana bez ikakvog skilla u zivotu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Re: Onaj drugi forum 08.06.2025. 10:22 #683662

status: user
broj poruka: 1370
Mene su banovali pre par meseci pa sam tražio da me obrišu. Ima nekoliko zajebanih modova sa Napoleon/bog kompleksom koji bi radije da niko ništa ne piše. Nedaj bože da im se neko suprostavi. Pečen, skuvan, nedokuvan. `Off topic` im je omiljena stavka da lupaju poene i brišu postove. Od tada retko da pogledam ali nisam video nikakvo pobošanje. od starih probranih i poštovanih članova retko ko je ostao a oni koji jesu se snebivaju da napišu išta što bi moglo da bude kontraverzno. Hajde da je toneki usko stručni ili ozbiljan sajt/forum pa da sve bude ozbiljno ali nije ni blizu. Naj smešnije ja što je najstroože u neozbiljnim forumima kao `Smešne sličice` itd. gde `vlada` jedan od naj gorih modova i ukinuto je sve za komentarisanje i čak like. Nije ni čudošto su mnogi prešli ili imaju `dvojno državljanstvo` na AXE-u.
O člancima na sajtu da ne pričamo, sve izgleda pisano sa AI chatbotom a i to neke gluposti i još misle da treba da ukinu komentare na njih.

Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.

::
:: Poz svima
:: Zanima me jel iko od vas ide na B forum ? Ima li tamo iko normalan od moderatora
:: Zakrzljala grupa luzera koji u zivotu nisu iz sobe izasli a ne postigli nesto u zivotu. U zivotu nisam vece kretene od moderatora sa B foruma sreo
:: Bez ikakvih razloga banuju ljude, sprovode neku strogocu na popisanom forumu jer nikad u zivotu nikad drugi vid vlasti ne bi dobili
:: Uredno postavim oglas prema pravilima ( koja su kretenska ) i lik me bez objasnjenja trajno banuje iz teme. Koga sam to toliko smrtno ugrozio postavkom oglasa, jel bezbednost nacije u pitanju
:: Znaci moderatori sa B foruma vi ste hrpa luzera i govana bez ikakvog skilla u zivotu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647760.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs