markopvict nije indijanac ali si ti zato spamer za medalju XD I sta `Pozdrav!` kad ga prozivas? I ne kradi mi fore!
Pozdrav! XD
Ispada lozenje ali koliko sam ih samo dohvatio na jedno vece, a kao imaju decka... Bilo je i par onih koje su se udavale u vreme kad sam ih dohvatio. Mislis da su rekle nekom nesto? Gde vi zivite... XP
Ma nisam klosar da ga prozivam sala covece, e ja cu da stavim pozdrav sa 3 znaka uzvika, pametan covek, a da nije ova tema mozda neka ispala desava se, otkud znam, nego ko je ono pre pomenuo counter sve ima na rapidu, dacu vam linkove samo koji 1.5 ili 1.6,...
Gile,ajde procitaj operatorovu prvu i jedinu poruku u ovoj temi,ali onako pazljivo od A do Z! Pa jel ti stvarno mislis da je ONAKO napisanu poruku,prepunu emocija,tuge,ma svega mogao da napise neko ko se zajebava? Ja se iskreno nadam da nije preterao sa onim tableticama,da se malo zabrojao pa uzeo koju desetinu komada vise od preporucene doze,ili otisao u voznju avionom,ili zaboravio da pliva! Operator `si ziv???
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Ma nisam klosar da ga prozivam sala covece, e ja cu da stavim pozdrav sa 3 znaka uzvika, pametan covek, a da nije ova tema mozda neka ispala desava se, otkud znam, nego ko je ono pre pomenuo counter sve ima na rapidu, dacu vam linkove samo koji 1.5 ili 1.6,... :: :: Pozdrav!! :: :: ::
Ma sumnjam da je operator taj tip čoveka. Na berzi je dosta dugo. Retko se javlja, a u poslednjih nekoliko dana je bio redovniji nego inače. Možda mu je trebao savet, pa je i na kraju ostavio poruku...
Nek se on nama opameti i nađe neku stariju devojku. Ko što kaže narodna poslovica, nema dobre supe bez stare koke.
Pajsgudgud,NIKAD ne mozes znati ko je kakav tip coveka! Vidjao sam ljude za koje sam mislio da su psihicki jaki da puknu pod pritiskom! Ovo je situacija koja je mnogo ozbiljnija nego sto se bilo kome cini! Ne pricam ja to tek tako bez veze! Primecujete svi da sam se ja porilicno primio na sve ovo. Nije ni to tek tako bez veze! Samo onaj ko je sve to doziveo moze imati objektivno misljenje i razumeti postupke ljudi u ovakvoj situaciji! Iskreno se nadam najboljem!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Ma sumnjam da je operator taj tip čoveka. Na berzi je dosta dugo. Retko se javlja, a u poslednjih nekoliko dana je bio redovniji nego inače. Možda mu je trebao savet, pa je i na kraju ostavio poruku.. :: :: Nek se on nama opameti i nađe neku stariju devojku. :: Ko što kaže narodna poslovica, nema dobre supe bez stare koke :: :: a sta ti ja znam.. :: ::
Volio bih da ovo nije payback(vracanje starih dugova za grehe prema drugim devojkama).
03.09.2008. 09:14
status: user broj poruka: 4293
Ljudi, dobro sam i zdravo, hvala na brizi i razumevanju. Trebalo mi je da se malo ispraznim, jer poprilicno krijem svoje emocije i nikada nedozvoljavam da se primete,osim na net-u( jedino sam njoj pokazao emocije kada je umrla tetka, koja mi je bila i majka i otac 1992 godien kada sam dosao u Srbiju iz Bosne). Ovde ima dosta ljudi, koji imaju razlicita misljenja od moje okoline, a ja nisam tip osobe da se poveravam svakome( zivim u ruralnom kraju tj. selu, pa emocije nisu dobrodosle, jer se mogu iskoristiti u pogresnom trenutku). Na netu, brate, samo napises sta mislis, ali te, na osnovu tih par reci, niko nemoze da poznaje. Imao sam oca, koji je radio 45 godina u DB, a i kada je otisao u penziju je nastavio dalje da radi sve do svoje smrti. Znaci zivio sam sa osobom, koju niko nije poznavao, pa cak ni rodjena sestra. Tek nakon smrti oca sam saznao ko je bio i sta je radio. Kazu mi da sam mu slican. E sad, da se vratimo na moj prvi i jedini post pre ovoga. Mala(Anita) je radila kao kucna pomocnica u kuci moje tetke do njene smrti prosle godine u februaru, tako da sam je vidjao skoro svaki dan, a nisam ni obracao bas paznju na nju. Ucila je da kuva od 13 godine u tetkinoj kuci u koju sam ja dosao da se brineo o njoj 2004 godine kao najmladji clan familije, a koji je ostao na prostorima bivse Jugoslavije( to je nepisano pravilo u mojoj familiji). Svi su mi govorili da sam lud sto sam je pustio da udje u kucu tetke i da je naucimo da kuva, sprema, oblaci se i ponasa se kako treba u drustvu, ali sam, kao `otpadnik` tog drustva, jer se nikada nisam uklapao u proforme. Mala je zaljubljena u mene bila od svoje 12 godine i gledala u mene kao u Boga. Ja sam ih menjao kao pelene(devojke, da zaboravim Natasu) . Izlazio sam sa vise devojaka u zadnjih 14 nedelja, ali mi je samo ona san na oci donosila. Svaki dan me zove i ja nju. Pokusavam da stavim tacku na situaciju, ali mi neuspeva. Ja sam nju ostavio, ali mi fali vise nego bilo ko u mom zivotu. Pored nje zaboravim na probleme i opustim se, ali sada bez nje to nemogu. Pokusavam da idem logicnoscu, lai mi to nepolazi za rukom. Zbog nje sam pre 3 meseca ostao u Srbiji, umesto da sam otisao za Cikago da tamo zivim. Problem mi predstavlja i bivsa( Natasa), koja me zove 5-10 puta nedeljno da se vratim u Svajcarsku i tamo nastavim da zivim, ali ja je vise nevolim i nikada joj nemogu da oprostim sta mi je uradila 98 godine, pre nego sto sam otisao na Kosovo. Najgore od svega je sto me Anita ispunjava kako osobu i oplemenjuje. A sada se pojavio bes i zlovolja, sto sam hteo da izbegnem u svom zivotu, a i posao ce poceti da trpi na kraju. Izvinjavam se na konfuznom postu, ali imam malo vremena i pisao sam na prekide, jer imam puno posla, a i ponesu me emocije. Necu se vise javljati na ovu temu i hvala na odgovorima. Oraspolozili su me. Pozdrav i jos jednom hvala.
Ako imas vremena uzmi neku knjigu i procitaj nije losa zanimacija, i da covece zivot tece dalje nacices ti i drugu devojku nista se ne brini. Srecno!!!
Ako imas vremena uzmi neku knjigu i procitaj nije losa zanimacija, i da covece zivot tece dalje nacices ti i drugu devojku nista se ne brini. Ili ako hoces idi malo u crkvu, na neku liturgiju, to te smiri odlicno, ali ozbiljno ti kazem smiri coveka!!!
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.