da niko ne slusa narodnjake ovde....nego blam da se kaze.....ma ja gledam i grand,govorim 3 svetska jezika,radim kao serviser racunara,imam visoko obrazovanje,i slusam i whitesnake,i bon jovi,ali volim da se razveselim uz narodnbnjake na proslavama....ali,sto je bitnije,ne napadam nikoga sto slusa trens,niti smatram da je neko ``seljak`` i malogradjanin sto slusa narodnjake....ali ja naprimer nikada se nisam umesao u raspavu koja je firma bolja ati ili nvidia,tj amd ili intel,a da nekome kazem,sta pricas konju,ili vidi budale sta prica,ili tako nesto....
A odakle tebi ideja da ja slušam death metal? Ono što ja slušam je melodijski, simfonijski i progresiv POWER metal. Dakle, najbliže tim po meni zastranjenim pravcima metala su Lordiji zbog njihovog `čudovište` fazona. Sve ostalo je (manje-više) čista normalnost. Ne slušam domaći death (čitaj Grand) metal, pa zašto bih onda slušao strani?
Da znam da pevam prijavio bih se u Grand. Bas te briga sto si seljak 200 na sat, ali imas para i 4000 zenskih frendica na face-u i jos toliko njih koje te smaraju non stop... pogledajte Nikolu Rokvica, bas ga briga, decko pun para, a riba je propustio kroz shake ko mi svi zajedno sa PC Berze. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
pravi odraz Srbije i sve je to seljanija Gile! Cim vidim na Pink-u da se mota Grand naravno odmah prebacim na drugi kanal,a u ostalom i Pink je jadna televizija,jer su nikakvi. A o pravcu sta mislim? Da ti kazem iskreno,ne mislim nista jer me stvarno ne zanima i cim pomislim na tu muziku sav se najezim.
:: A odakle tebi ideja da ja slušam death metal? Ono što ja slušam je melodijski, simfonijski i progresiv POWER metal. Dakle, najbliže tim po meni zastranjenim pravcima metala su Lordiji zbog njihovog `čudovište` fazona. Sve ostalo je (manje-više) čista normalnost. Ne slušam domaći death (čitaj Grand) metal, pa zašto bih onda slušao strani :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Gle,ako mislis na mene da sam spomenuo,ja koliko se secam,mislim da nisam,ili lazem,nemam pojma. :) A i ako jesam,opet kazem GRAND JE SELJANIJA I NE MOGU DA IH SMISLIM. E ali,treba pokrenuti temu ovde na PCberzi da li neko slusa grand i koga? Mislim da bi to bilo smesno,i sto kaze Bax `Svaka celija me boli od smeha`!!!
Zanimljivo, mislim ovo u vezi BK TV, ja bih se skoro zakleo da je to sada ENTER ali ajde. Odgovor na drugo pitanje neces dobiti iz adekvatnih razloga no nema veze.
Mene generalno GRAND ne privlaci ama bas ni malo, ali moram da primetim licemerje sirih masa, kao svi se gnusaju narodnjaka a onda kad je neko zezanje sve zavrsi onom starom `joj moje levo rame`, ili eventualno `bicuj, bicuj, bicij Stojane` sto je mozda jos gore nego GRAND i njihovi puleni.
Iskreno me interesuje sta mislite o Country muzici i da li shvatate da je to isto sranje ko GRAND ali samo drugacije upakovano, tj kad to peva Shania Twain ili Dixy Chicks onda je to prihvatljivo ali kad je Ceca u pitanju onda je to zlo.
E a ja vam kazem da mi je Ceca pomogla da prebrodim nostalgiju po bespucima latinske amerike, i vecno joj hvala na tome, ostali stoj.
I samo jos nesto svi se kao gnusaju seljancura koje tamo vrte ljubicom ali bi im svi uvalili macora kad bi mogli.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Za vasu informaciju BK jos postoji, ali ide preko kabla i radi po fazonu muzicke zelje :), @Sky koju ti muziku sviras :: :: Pozdrav :: :: ::
Slažem se 200% za S. Twain i Dixie Chicks. Nikad nisam mogao da svarim country muziku i nije mi bilo jasno zašto se ljudi koji pljuju naše narodnjake pale na američke narodnjake.
Da se razumemo, GRAND je užas, samo dno dna, ali dobra reklama i velika gledanost Pinka čine svoje. Za to su, između ostalih, i te kako krivi muzičari drugih stilova (rok, pop itd.) koji ne nude nešto bolje kao zamenu. Svi bi da uzmu lovu sa malo rada, pa je lakše skarabudžiti nešto na kompjuteru nego se ozbuljnije baviti vežbanjem instrumenta, komponovanjem, usavršavanjem glasa itd. Da ne tupim više.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Zanimljivo, mislim ovo u vezi BK TV, ja bih se skoro zakleo da je to sada ENTER ali ajde :: Odgovor na drugo pitanje neces dobiti iz adekvatnih razloga no nema veze :: :: Mene generalno GRAND ne privlaci ama bas ni malo, ali moram da primetim licemerje sirih masa, kao svi se gnusaju narodnjaka a onda kad je neko zezanje sve zavrsi onom starom `joj moje levo rame`, ili eventualno `bicuj, bicuj, bicij Stojane` sto je mozda jos gore nego GRAND i njihovi puleni :: :: Iskreno me interesuje sta mislite o Country muzici i da li shvatate da je to isto sranje ko GRAND ali samo drugacije upakovano, tj kad to peva Shania Twain ili Dixy Chicks onda je to prihvatljivo ali kad je Ceca u pitanju onda je to zlo :: :: E a ja vam kazem da mi je Ceca pomogla da prebrodim nostalgiju po bespucima latinske amerike, i vecno joj hvala na tome, ostali stoj :: :: I samo jos nesto svi se kao gnusaju seljancura koje tamo vrte ljubicom ali bi im svi uvalili macora kad bi mogli :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Za vasu informaciju BK jos postoji, ali ide preko kabla i radi po fazonu muzicke zelje :), @Sky koju ti muziku sviras :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Slažem se 200% za S. Twain i Dixie Chicks. Nikad nisam mogao da svarim country muziku i nije mi bilo jasno zašto se ljudi koji pljuju naše narodnjake pale na američke narodnjake :: :: Da se razumemo, GRAND je užas, samo dno dna, ali dobra reklama i velika gledanost Pinka čine svoje. Za to su, između ostalih, i te kako krivi muzičari drugih stilova (rok, pop itd.) koji ne nude nešto bolje kao zamenu. Svi bi da uzmu lovu sa malo rada, pa je lakše skarabudžiti nešto na kompjuteru nego se ozbuljnije baviti vežbanjem instrumenta, komponovanjem, usavršavanjem glasa itd. :: Da ne tupim više :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Zanimljivo, mislim ovo u vezi BK TV, ja bih se skoro zakleo da je to sada ENTER ali ajde :: :: Odgovor na drugo pitanje neces dobiti iz adekvatnih razloga no nema veze :: :: :: :: Mene generalno GRAND ne privlaci ama bas ni malo, ali moram da primetim licemerje sirih masa, kao svi se gnusaju narodnjaka a onda kad je neko zezanje sve zavrsi onom starom `joj moje levo rame`, ili eventualno `bicuj, bicuj, bicij Stojane` sto je mozda jos gore nego GRAND i njihovi puleni :: :: :: :: Iskreno me interesuje sta mislite o Country muzici i da li shvatate da je to isto sranje ko GRAND ali samo drugacije upakovano, tj kad to peva Shania Twain ili Dixy Chicks onda je to prihvatljivo ali kad je Ceca u pitanju onda je to zlo :: :: :: :: E a ja vam kazem da mi je Ceca pomogla da prebrodim nostalgiju po bespucima latinske amerike, i vecno joj hvala na tome, ostali stoj :: :: :: :: I samo jos nesto svi se kao gnusaju seljancura koje tamo vrte ljubicom ali bi im svi uvalili macora kad bi mogli :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Za vasu informaciju BK jos postoji, ali ide preko kabla i radi po fazonu muzicke zelje :), @Sky koju ti muziku sviras :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Koji je tebi i tvojim ortacima qrac? Ti i par likova ste se sponovali ovde na berzi i gomila tema sa gde da nadjem spot za neku seljaniju + grand temu od pre 2 godine ozivis i to u pozitivnom (za tebe) smislu da nama das link tvojih grand sranja?
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.