Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
KONAČNO prava reakcija i KONAČNO razum
STRANA 2 OD 3  
dorabi1 ti si druze promasio forum 25.12.2013. 15:55 #533879

status: user
broj poruka: 939

idi na Burek, Krstaricu, Pink, folk, `svrati na kafu komsija` i ostale truc-bla forume, koga ovde boli k.... za politicka prepucavanja, nabijanje rejtinga i stalo. Ne znam sto admini ovo uopste pustaju na IT forumu ili bar ne na pocetnoj strani !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zerocool55 Re 25.12.2013. 16:47 #533888

broj poruka: 1131
More od svih njih mi se Povraca !

Sve su to licemerni gadovi , secikese i umisljenji retadirani debili svi ali SVI !

Vucic ?
Boze me sacuvaj,svi dobro znamo da cim krenes u ozbiljnu borbu sa kriminalom i postavis ljude koji znaju da rade svoj posao i nisu korumpirani i pocnes da drmas prave zveri zavrsis sa metkom od kriminalaca ..

A Vucicu ne hvali ni dlaka sa glave on je samo mali egoista i nista vise...

Kazite vi meni koji normalan gradjanin posten i koji stvarno ume da resi probleme bi pri zdravoj pameti prihvatio da sedi pored Velje Ilica,Dacica,Mrkonjica i drugu olos i gamad ?

PhatPhuck:

Nada umire poslednja ali kod tebe se taj proces nije jos desio, kod mene jeste i moze opet da ozivi nada ali do danas nije.Nada moja se ugasila polovicno kada je ubijen Dindjic a podpuno kada je B92 ukinuo emisiju `Pescanik` i `Retrovizor`
Znam da ti je tesko da citas sta sve rade ovi politicari ali nema vajde od ovoga smo sebi dizes pritisak zabadava...

Srbija je mrtva zemlja sto se politike tice svi nas politicari gaze mazu i Jebu u zdrav mozak dok se neizadje na ulice nista se nece desiti nama treba jedno 10 set petih oktobara da bi stali na noge...
Shomiman Re: ti si druze promasio forum 25.12.2013. 17:18 #533893

broj poruka: 1187
ti si druze promasio forum

Znas, uzivamo dok buljimo u tvoja ponavljanja... Dodje mi kvaku da slomim... Il` sta drugo...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

cele1988 Re: Re 25.12.2013. 17:37 #533895

broj poruka: 1424
pa naravno, oni sa ovim i gadjaju primitivan svet koji se lozi na to... svako ima pravo da trazi sta hoce a dal ce da dobije druga stvar, ali nekog nazivati bandom i lopovima i ostalo je primitivno ali nas narod se lozi na to da ima malo vise pameti ne bi bili ovde

http://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8

:: More od svih njih mi se Povraca !
::
:: Sve su to licemerni gadovi , secikese i umisljenji retadirani debili svi ali SVI
:: Vucic
:: Boze me sacuvaj,svi dobro znamo da cim krenes u ozbiljnu borbu sa kriminalom i postavis ljude koji znaju da rade svoj posao i nisu korumpirani i pocnes da drmas prave zveri zavrsis sa metkom od kriminalaca .
:: A Vucicu ne hvali ni dlaka sa glave on je samo mali egoista i nista vise...
:: Kazite vi meni koji normalan gradjanin posten i koji stvarno ume da resi probleme bi pri zdravoj pameti prihvatio da sedi pored Velje Ilica,Dacica,Mrkonjica i drugu olos i gamad
:: PhatPhuck
:: Nada umire poslednja ali kod tebe se taj proces nije jos desio, kod mene jeste i moze opet da ozivi nada ali do danas nije.Nada moja se ugasila polovicno kada je ubijen Dindjic a podpuno kada je B92 ukinuo emisiju `Pescanik` i `Retrovizor`
:: Znam da ti je tesko da citas sta sve rade ovi politicari ali nema vajde od ovoga smo sebi dizes pritisak zabadava..
:: Srbija je mrtva zemlja sto se politike tice svi nas politicari gaze mazu i Jebu u zdrav mozak dok se neizadje na ulice nista se nece desiti nama treba jedno 10 set petih oktobara da bi stali na noge...
PhatPhuck Re: Re: Re 25.12.2013. 17:52 #533896

broj poruka: 1886
:: svako ima pravo da trazi sta hoce a dal ce da dobije druga stvar, ali nekog nazivati bandom i lopovima i ostalo je primitivno ali nas narod se lozi na to da ima malo vise pameti ne bi bili ovd

Svako ima pravo da traži šta hoće? Stvarno tako misliš?
Zašto onda ne zatražiš neobavezni seks od neke žene na ulici, ono, `Nemojte se ljutiti, ali ja bih da imamo jedan seks na eks ovde iza ugla, ako vam odgovara? Ako Vam ne odgovara - ništa, želim Vam prijatan dan u svakom slučaju`.

Što ne testiraš taj princip, recimo, na takav način, pa da vidiš kakvo će mišljenje imati ta žena o tebi? Ja bih rekao da će ili da pobegne, ili će ti raspaliti šamarčinu, ili će pozvati policiju.

Nisi nikadačuo za reč `umesno` - i suprotni pojam `neumesno`?

A takođe, što se tiče toga da on `nije trebalo da ih naziva bandom i lopovima`, vidim da su fine i suptilne metode sa tim HALAPLJIVIM ŠTAKORIMA do sada `itekako dale rezultate`? Evo - ne znamo šta ćemo sa viškom para u budžetu od njihove `štednje` i `skromnosti`.

Sa svinjama ne možeš na fin način, jer svaki fini i suptilni pristup svinja tumači kao SLABOST - i još više je halapljiva i još više navaljuje.

A za likove koji se `čudom čude` zašto sam pokrenuo ovakvu temu: OD ISTIH PARA od koji plaćate SVE VEĆE I VEĆE POREZE da bi se PACOVIMA i HALAPLJIVIM SVINJAMA u javnim preduzećima/javnom sektoru isplaćivale plate - OD TIH ISTIH PARA BISTE MOGLI DA KUPUJETE PC/IT OPREMU. Što manje para njima za plate, što veća štednja a manje rasipanje para - to manji porezi - a onda neće biti potrebe da vam se porez na IT opremu diže na 20%.
neXus2000 Re: Re: .... 25.12.2013. 18:02 #533897

broj poruka: 3352
Ne zapravo, Vucic i SNS su picke. Jer provereno znam da je Beograd bio centar za kontrolu leta, dok nam nije oduzeto to pravo i prebaceno u Madjarsku. Samo zbog picaka iz SNS-a, jer kontrolori leta su primali plate iz EU. I dalje ih primaju. A onda su se iz SNS-a dosetili da EU placa plate preko drzave, sto bi dovelo do kradje istih preko stranaka, na sta im je EU pokazala kurcinu i preselila sve u Madjarsku. Zato nasi imaju plate od 3000 evra, umesto od 10000 evra, za sta zasluzuju.
I nemoj mi reci da su to super plate, jer taj tebe nadzire kada se budes vozikao avionom, pa ako ga zaboli kurac zbog niske plate, ti gines.

:: primaju oni redovnu platu, i to veliku. ne treba im i 13a svakako
:: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat
:: :: Da li je iko od vas, pre nego sto je odreagovao na ovu vest, pomislio sta znaci kontrolor leta? Ne racunam direktorcice, nego ljude koji obavljaju sam posao
:: :: Tim ljudima plata treba da bude i 10000 evra, jer obavljaju jedan od najodgovornijih poslova na svetu, gde treptaj oka moze znaciti pogibiju stotine ljudi u vazduhu
:: :: Tako da mi se jebe i za Vucica, jer ni on nema pojma koji je to posao u pitanju
:: ::
:: :: ____________________________
:: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp
PhatPhuck Re: Re: Re: .... 25.12.2013. 18:54 #533901

:: I nemoj mi reci da su to super plate, jer taj tebe nadzire kada se budes vozikao avionom, pa ako ga zaboli kurac zbog niske plate, ti gines

Nema baš niko u celoj državi, niko drugi, ko bi bio voljan da radi isto - za manje pare? Jel` to hoćeš da kažeš?

Nema šta njega da `boli` ili `ne boli` - AKO HOĆE DA RADI TAJ POSAO, IMA DA GA RADI MAXIMALNO DOBRO, ako ne - IDE NA ROBIJU.

Ako mu se to ne sviđa, neka traži drugi posao.

Niko nije Bogom-dan i nezamenljiv. Ne sviđa mu se? There`s the f*ckin` door, što bi rekli.
Kolika je plata hirurga u Srbiji, u odnosu na prosečnu platu?
Kolika je plata kontrolora letenja u Srbiji - u odnosu na prosečnu platu?
maxxio Re: Nisam pristalica niti član nijedne partije (tj. organizovane bande pljačkaša) 25.12.2013. 19:49 #533914

broj poruka: 665

Da nije možda Vučić taj `iskren političar`?

:: Ali ako je namerno tako dramatično reagovao - DA BI POSLAO PORUKU I DRUGIMA koji bi mu sutra došli po odobrenje da nama svima ukradu još malo para - zašto to odmah mora da bude `marketing`
:: Podjednako je po nas opasna i lakovernost prema političarima - ali isto tako i preterani skepticizam/cinizam kad (i ako) se zaista pojavi neko ko zaista želi da promeni stvari iz korena - jer taj preterani skepticizam/cinizam potkopava i baca klip u točkove bilo kom iskrenom političaru koji se pojavi među masom lopova. Toma `Grobar`, Dačić `The Koferče`, razni otpadnici iz DS, Rke-koke-Krkobabići i ostala kompanija sigurno nisu ti koji bi išta menjali iz korena.
neXus2000 Re: Re: Re: Re: .... 25.12.2013. 20:28 #533920

broj poruka: 3352
Si ti glup malo?

Kontrolor leta je odgovoran za sve avione koji prelecu nase nebo. Od Air Svrbiga, do Lufthanze i ostalih avio kompanija. Taj posajo je najodgovorniji posao na celom svetu. Nema mrdanja iz stolice, nema citanja novina, nema kafice. Ako tebi to ne ulazi u glavu, onda si stvarno debil.
Pogledaj malo kolike su plate u inostranstvu.

P.S. Jos jedan razlog sto je centrala premestena iz Srbije u Madjarsku, jer je SNS ubacio svoje penzose neradnike u kontrolu leta i gustere koji nisu prosli obuku. Pa da ljudi ne bi ginuli, to je jos jedan od razloga sto nam je oduzeta centrala. Za razliku od tebe, ja imam poznanike koji ipak rade negde i imam proverene informacije i ne lozim se na novine i budalastine.

:: :: I nemoj mi reci da su to super plate, jer taj tebe nadzire kada se budes vozikao avionom, pa ako ga zaboli kurac zbog niske plate, ti gines
:: Nema baš niko u celoj državi, niko drugi, ko bi bio voljan da radi isto - za manje pare? Jel` to hoćeš da kažeš
:: Nema šta njega da `boli` ili `ne boli` - AKO HOĆE DA RADI TAJ POSAO, IMA DA GA RADI MAXIMALNO DOBRO, ako ne - IDE NA ROBIJU.
:: Ako mu se to ne sviđa, neka traži drugi posao
:: Niko nije Bogom-dan i nezamenljiv. Ne sviđa mu se? There`s the f*ckin` door, što bi rekli
:: Kolika je plata hirurga u Srbiji, u odnosu na prosečnu platu
:: Kolika je plata kontrolora letenja u Srbiji - u odnosu na prosečnu platu?
Kelt ... 25.12.2013. 20:43 #533922

broj poruka: 394
Kontrola leta mora da ima ogromne plate jer im je posao veoma odgovoran,slozen i stresan,treba ogromno iskustvo sta raditi u svakoj od milion situacija.Znaci,ne mozes po`vatati neke sa ulice da ih zamene.A,koliko sam cuo,placa ih EU bas iz razloga sto je Nexus naveo.Sad nasi demagozi prodaju muda za bubrege i ne daju pare koje oni uopste i ne daju.Usko strucni poslovi moraju da se placaju koliko toliko realno ili ce ljudi da odu.Ja ne radim toliko odgovoran posao(mobilna telefonija) ali sam fine pare zaradio u inostranstvu bas zbog takvih ljudi koji ne placaju dovoljno svoje radnike,oni daju otkaz,nema ko da im radi i moraju da jure bilo koga koji zna posao da se ne bi raspala mreza.A placali su 10x vise nego lokalca kome nisu hteli da povecaju platu.

drum Re: Re: Re: Re 25.12.2013. 20:52 #533925

broj poruka: 1301

http://goo.gl/J17l1q

toto je piča,ja tam domov...

:: Svako ima pravo da traži šta hoće? Stvarno tako misliš
:: Zašto onda ne zatražiš neobavezni seks od neke žene na ulici, ono, `Nemojte se ljutiti, ali ja bih da imamo jedan seks na eks ovde iza ugla, ako vam odgovara? Ako Vam ne odgovara - ništa, želim Vam prijatan dan u svakom slučaju`.
PhatPhuck Re: Re: Nisam pristalica niti član nijedne partije (tj. organizovane bande pljačkaša) 25.12.2013. 21:06 #533929

:: Da nije možda Vučić taj `iskren političar`

Ne znam. Možda jeste. Možda nije.
A jel` znaš TI da li postoji takav iskren, i ko je?

Ja kažem: sudimo svakome prema delima.
Bilo je potrebno da neko tako reaguje na takav zahtev.
dorabi1 Re: Re: Re: Re: Re 25.12.2013. 21:17 #533930

+1
:: http://goo.gl/J17l1

ee da su Bog d`o ! Ovo je mnogo tezi slucaj, hronican i neizleciv !!!

:: toto je piča,ja tam domov..
:: :: Svako ima pravo da traži šta hoće? Stvarno tako misliš
:: :: Zašto onda ne zatražiš neobavezni seks od neke žene na ulici, ono, `Nemojte se ljutiti, ali ja bih da imamo jedan seks na eks ovde iza ugla, ako vam odgovara? Ako Vam ne odgovara - ništa, želim Vam prijatan dan u svakom slučaju`.
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: Re: .... 25.12.2013. 21:18 #533931

:: Si ti glup malo
:: Kontrolor leta je odgovoran za sve avione koji prelecu nase nebo. Od Air Svrbiga, do Lufthanze i ostalih avio kompanija. Taj posajo je najodgovorniji posao na celom svetu.

Ne znam da li sam ja glup, ali vidim da si ti ostrašćen i spreman na čaščavanje epitetima.
Jel` to odgovorniji posao od posla, recimo, nekog epidemiologa, koji nas treba upozoriti na novi virus koji bi mogao desetkovati stanovništvo? Ili od posla nekog kontrolora u nukl. elektrani? Ili od posla nekog seizmologa - koji bi isto mogao sprečiti neku katastrofu? *ebala te kontrola letenja.

NIJE U TOME POENTA, da li je posao odgovoran ili ne. Poenta je u tome da AKO NJIMA DOZVOLIŠ TRINAESTU PLATU - ONDA SVI KREĆU DA ČAŠĆAVAJU SEBE TRINAESTOM PLATOM. Takav je ovo narod.

Ne shvataš poentu od početka - postoji UMESNO i NEUMESNO VREME da se traži takvo nešto, i MORA SE IMATI U VIDU ŠIRA SLIKA - kao što sam rekao: ako se dozvoli njima, ostali jedva čekaju da to iskoriste kao izgovor da sebi dele MILIONE I DESETINE MILIONA NARODNIH PARA.

Poenta je da je vreme najdublje krize, da smo do sada išli samo na dole - i da TREBA DA IMAJU MOZGA I TAKTA/OSEĆAJA kad da uopšte traže takvo nešto. SIGURNO se sada ne leti više nego što se letelo kada su nam svima prihodi bili sigurniji, veći - pa smo imali para za avionske karte da letimo tamo-`vamo, umesto da se gegamo autobusima. SIGURNO sada, u ovo vreme besparice, oni nemaju TOLIKO posla - kao što bi imali posla da nije vreme najdublje ekon. krize.
SIGURNO im je posao SVE LAKŠI I LAKŠI, jer je KOMPJUTERA u tom poslu i SOFISTICIRANOG SOFTVERA SVE VIŠE I VIŠE - a letova je manje - jer ljudi manje idu na letovanja i manje imaju para za avionske karte.
Osim toga - zašto deliti VEĆ ZAPOSLENIMA trinaestu platu? Ako je posla previše - hoće li od te trinaeste plate njima izrasti još jedna polovina mozga, još jedno oko, ruka i uvo, pa će bolje raditi svoj posao?
Valjda je pametnije, ako je posla previše, za te pare zaposliti još nekoga da tamo radi, umesto da se obasipaju kešom oni koji već imaju ODLIČNO PLAĆEN POSAO - S` OBZIROM NA SITUACIJU U ZEMLJI.
PhatPhuck Jel` može i za mene trinaesta plata? KO će da mi je izfinansira? 25.12.2013. 21:30 #533933

`3.000 otkaza treba očekivati u sektoru za sklapanje i prodaju računara koji zapošljava oko 75.000 radnika. Razlog - povećanje PDV sa 8 na 20 odsto na računare i računarsku tehniku. `

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/429666/Bez-posla-jos-90000-ljudi

dorabi1 ako,ako 25.12.2013. 21:33 #533934

a taj porez su uveli kontrolori leta,a ? Ili neko drugi ?

PhatPhuck Re: ako,ako 25.12.2013. 21:39 #533939

:: a taj porez su uveli kontrolori leta,a ? Ili neko drugi

Koliko se sećam, ti reče da ti ova tema nije interesantna?

Nije poenta u tome ko je uvećava i uvodi nove poreze, poenta je: `AKO NJIMA DOZVOLIŠ TRINAESTU PLATU - ONDA SVI KREĆU DA ČAŠĆAVAJU SEBE TRINAESTOM PLATOM. Takav je ovo narod.

Postoji UMESNO i NEUMESNO VREME da se traži takvo nešto, i MORA SE IMATI U VIDU ŠIRA SLIKA - kao što sam rekao: ako se dozvoli njima, ostali jedva čekaju da to iskoriste kao izgovor da sebi dele MILIONE I DESETINE MILIONA NARODNIH PARA. To kod nas odmah kreće lančano, kao zaraza - A RAČUN NA KRAJU PLAĆAMO MI, koji plaćamo poreze, takse, akcize i ostale namete.

Poenta je da je vreme najdublje krize, da smo do sada išli samo na dole - i da TREBA DA IMAJU MOZGA I TAKTA/OSEĆAJA kad da uopšte traže takvo nešto. SIGURNO se sada ne leti više nego što se letelo kada su nam svima prihodi bili sigurniji, veći - pa smo imali para za avionske karte da letimo tamo-`vamo, umesto da se gegamo autobusima. SIGURNO sada, u ovo vreme besparice, oni nemaju TOLIKO posla - kao što bi imali posla da nije vreme najdublje ekon. krize.
SIGURNO im je posao SVE LAKŠI I LAKŠI, jer je KOMPJUTERA u tom poslu i SOFISTICIRANOG SOFTVERA SVE VIŠE I VIŠE - a letova je manje - jer ljudi manje idu na letovanja i manje imaju para za avionske karte.
Osim toga - zašto deliti VEĆ ZAPOSLENIMA trinaestu platu? Ako je posla previše - hoće li od te trinaeste plate njima izrasti još jedna polovina mozga, još jedno oko, ruka i uvo, pa će bolje raditi svoj posao?
Valjda je pametnije, ako je posla previše, za te pare zaposliti još nekoga da tamo radi, umesto da se obasipaju kešom oni koji već imaju ODLIČNO PLAĆEN POSAO - S` OBZIROM NA SITUACIJU U ZEMLJI.`

Ako imaju viška keša, zašto taj keš ne ulože u dodatno poboljšanje sopstvenih sredstava za rad, kompjutera i ostale opreme koju koriste? Zašto da se spiska odmah na plate? Zar ne mogu od tih para da se zaposle novi kadrovi - ako `ima previše posla` - ili da se poboljšaju i nadograde sredstva za rad koja već imaju?
Povećavanje plata i deljenje trinaestih plate je ČISTO, NEPRODUKTIVNO TROŠENJE, ARČENJE PARA. Investiranje u poboljšanje opreme za rad ili zapošljavanje dodatne radne snage ako je posla previše - to je PAMETNO i PRODUKTIVNO trošenje para.
Kelt ... 25.12.2013. 21:54 #533943

broj poruka: 394
Da li ti stvarno mislis(ako si pao na glavu u Srbiju prekljuce) da ce pare koje se ne daju mnogim dzabalebarosima sliti tamo gde treba?Da li mislis da ce ce neko od glavesina(pocev od predsednika mesne zajednice Przilovci) smatrati da je neumesno da se voze sluzbenim bembarama i meckama?Covece,u kom ti svetu zivis?Nijedna agencija nije raspustena(ima npr. barem 4 za privatizaciju).Imas agenciju za pomorske nesrece,agenciju za atomska sklonista,...Samo fali agencija za rude i gubljenje vremena iz Alan Forda.

maxxio Re: Re: Re: Nisam pristalica niti član nijedne partije (tj. organizovane bande pljačkaša) 25.12.2013. 21:55 #533944

Reći ću ti šta znam.
Znam da je Vučić jedan od najvećih lažova na političkoj sceni Srbije.
Znam i to da samo stranačke botine i totalni idioti mogu da veruju tom lažovu.
Znam i koliko je smešno što o trinaestoj plati morališe tip koji je bez dana radnog staža apio od države stančugu, i to u vreme dok je kao Šešeljev dupeuvlakač pričao sve suprotno od onoga što danas govori.
Znam da je još smešnije što se protiv trinaeste plate šatro `bori` tip koji je batinoj firmi nameštao poslove sa opštinom Voždovac, a nalazi se na čelu stranke koja je trenutno žarište najgoreg nepotizma, korupcije i truleži u Srbiji.
Tužno je što ima mnogo onih koji to ne znaju ili ne žele da znaju.

:: :: Da nije možda Vučić taj `iskren političar`
:: Ne znam. Možda jeste. Možda nije
:: A jel` znaš TI da li postoji takav iskren, i ko je
:: Ja kažem: sudimo svakome prema delima
:: Bilo je potrebno da neko tako reaguje na takav zahtev.
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: Nisam pristalica niti član nijedne partije (tj. organizovane bande pljačkaša) 25.12.2013. 22:17 #533951

:: Znam da je Vučić jedan od najvećih lažova na političkoj sceni Srbije
Možda jeste. Možda više nije. Videćemo.
Za sada je ograničen koalicijom sa SPS jajarama i Krkobabićima, koji sprečavaju mnoge stvari koje se tiču ušteda/štednje, smanjivanja plata, otpuštanja viška u javnom sektoru, itd. To je opšte poznata stvar, da ovi opstruiraju smanjenje plata u javnom sektoru, jer su pozapošljavali svoje stranačke kadrove i biračko telo po javnom sektoru.
Ne kažem da u SNS nije rađeno isto, to zapošljavanje birača po javnom sektoru. Ali se dobro zna da je, ipak, SPS šampion po toj vrsti korupcije.

:: Znam i to da samo stranačke botine i totalni idioti mogu da veruju tom lažovu
Ja znam da samo totalni infantilni idioti donose finalne, konačne presude o ljudima, ne dozvoljavajući uopšte mogućnost da su se ti ljudi, u međuvremenu, promenili, dozvali nekoj pameti... To je isto kao brzopleto donositi smrtnu presudu.

:: Znam i koliko je smešno što o trinaestoj plati morališe tip koji je bez dana radnog staža apio od države stančugu, i to u vreme dok je kao Šešeljev dupeuvlakač pričao sve suprotno od onoga što danas govori
Ne znam o tome. Imaš li neki dokaz za te tvrdnje? Jel` to dokazano - ili je u pitanju isto prepucavanje kao što Đilasa napadaju da je pokrao Beograd za most? (u šta ja niti verujem, niti ne verujem - jer prosto ne znam - a i znam da u politici ima mnogo laži i kleveta)

:: Znam da je još smešnije da se protiv trinaeste plate `bori` tip koji je batinoj firmi nameštao poslove sa opštinom Voždovac, a nalazi se na čelu stranke koja je trenutno žarište najgoreg nepotizma, korupcije i truleži u Srbiji
Opet - imaš li neki dokaz za to? Kada je to rađeno?
Imamo li nekog boljega sada? Koga ti predlažeš umesto `korumpiranog lopova Vučića`?
Ja ne vidim, za sada, ni jednog drugog koji je u poziciji da promeni išta, koji bi mogao dobiti mandat od naroda/glasove da promeni stvari?

Možda ima 50 puta pametnijih od njega - ali mogu li oni dobiti glasove? Mogu li oni dospeti na poziciju vlasti? Da li mi možemo toliko dugo da čekamo na promene koje su odavno morale da se dese, dok taj neko ko je 50 puta pametniji i pošteniji konačno sakupi glasove i postane poznat?
Shomiman `Reći ću ti šta znam` 25.12.2013. 22:26 #533952

`Znam da je Vučić jedan od najvećih lažova na političkoj sceni Srbije.`

Podeli to `znanje` s` nama. I kako si u to tako siguran..?

PhatPhuck O ovome ja pričam, OVO JE POENTA - da TO KREĆE KAO ZARAZA 25.12.2013. 22:27 #533953

`Između ostalog, saglasnost za 13 platu, kaže Vučić, tražili su i `Telekom`, `Pošta`, `Dunav osiguranje`, `Kontrola letenja`.`

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/1478928/%C5%A0tednja+umesto+trinaeste+plate.html

Jel` znate koliko ih ima zaposlenih UKUPNO po tim preduzećima? KOLIKO JE TO UKUPNO PARA - ako svi sebi dodele trinaeste plate?

Pošte Srbije imaju 15 000 zaposlenih.
Telekom Srbija - 14 000 zaposlenih.
Dunav osiguranje - 3200 zaposlenih

A kad bi i ostala javna preduzeća i ostali krenuli SVI REDOM da isplaćuju trinaeste plate, KOLIKO JE TO UKUPNO MILIONA DINARA - koje ćete VI na kraju platiti - ili ste već NEPOTREBNO platili?
Shomiman `Tužno je što ima mnogo onih koji to ne znaju ili ne žele da znaju.` 25.12.2013. 22:29 #533954

“S Tugom jednostavno treba umeti... Tuga je kao starica koja prodaje karanfile po kafanama, samo se uporno moraš praviti da je ne primećuješ pa će se kad tad okrenuti i otići, iako ti se u prvi mah čini da će zauvek cvileti kraj stola... I, pazi... Pokloniš li joj samo mrvicu pažnje neće se smiriti dok ti ne uvali čitavu korpu... I onda si gotov... Jer Tuga nikada ne zaboravlja lica galantnih mušterija... I nikada te više neće zaobići.”

maxxio Re: `Reći ću ti šta znam` 25.12.2013. 23:11 #533964

http://www.youtube.com/watch?v=KPkKY4en_vQ

http://www.youtube.com/watch?v=OnCQLMGUV4o

http://www.youtube.com/watch?v=xEWFfJfmxtY

http://www.youtube.com/watch?v=crBxakJKf9A

Javi kada ti zatreba uputstvo za upotrebu pokretnih stepenica xD

:: `Znam da je Vučić jedan od najvećih lažova na političkoj sceni Srbije.
:: Podeli to `znanje` s` nama. I kako si u to tako siguran..?
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
maxxio ... 25.12.2013. 23:11 #533965

Srbija je jako mala zemlja sa jako primitivnim stanovništvom. O tome kakve i koje promene će se dešavati ovde odlučuju velike sile, a ne pijuni kao što je Vučić. Takve gnjide su tu da ispunjavaju njihove naloge, a kada odrade svoje dolaze sledeći.
Jedine promene nabolje od Vučića i njemu sličnih vide stranačke botine koje takvi nagrađuju za odanost.
Pametni i pošteni ljudi se drže podalje od tog cirkusa, i umesto prazne priče koji će Murta da zameni Kurtu gledaju svoja posla, trude se da nauče nešto i pošteno unovče svoje znanje.

Luks stan u YU business centru je dobio od vlade krajem 90-tih, u doba kada su oni koje je prethodnih godina palio demagogijom o `Velikoj Srbiji` završavali po centrima za kolektivni smeštaj. Postoji vladina uredba iz tog vremena o dodeli stanova njemu i Nikoliću, guglaj malo, a onda se vrati da pričaš o tome šta je umesno, a šta ne.

Poslić sa opštinom Voždovac je namešten čim su zaseli tamo, pre nekoliko godina mu je to nabijeno na nos u jednoj emisiji. Naravno, lažov se izgubio i počeo da trabunja svoje standardne gluposti, ali da demantuje nije mogao.

Vinski podrum i kolekciju najskupljih svetskih vina kojima se sam hvalio ne treba ni spominjati, to je verovatno zaradio od poslaničke plate u doba dok je kao opozicionar sedeo u skupštini.
Mora da su ga SPS i Krkobabići i na to naterali `opstrukcijom`... :D

A ono `možda više nije` lažov pošalji `Kursadžijama` kao vic, jer u životu ne postoji kategorija `bivših lažova`. Karakterne osobine se ne menjaju u petoj deceniji života.

Samo čist imbecil (u prevodu pristalica SNS i fan Vučića) može da proguta priču da je normalno jedne godine lepiti plakate `Bulevar Ratka Mladića`, pričati o granici Karlobag-Ogulin itd. i boriti se protiv ulaska u EU, a sledeće postati veći EUrofil od Čede Jovanovića i Borisa Tadića zajedno.
Ah, da... `promenio se čovek`... XD
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs