Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Ološi ignorišu Ustav: građanima računali kamatu na kamatu, odbijaju da vrate novac
STRANA 2 OD 2
sashai Re: `Jo`sh` ne`sh`to... 10.01.2014. 22:11 #536386

status: user
broj poruka: 417

Ti bi to da zakazesh neki fajt? Da nisi malo pretjerao? Uhvatio te neki napad agresije, usled cjelodnevnog sedenja ispred kompa? Morash malo na vazduh, devojku da nadjesh, skrasish se. Pusti matore da brinu tvoju brigu - kod kuce ti to nije problem, zasto ovdje pravish od toga problem?

:: Bu`sh` vidjel... Ђе је`..
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Ali ima i goreg od toga: ``u pripremi`` je novi ``zakon o radu``, koji 11.01.2014. 01:20 #536425

broj poruka: 7779
Ne slazem se za protest...
Protest je sranje, kao ljudi izadju na ulicu i lome a posle ovi na vlasti samo dignu porez i obnove sve polomljeno...

Po meni je daleko delotvorniji bojkot...

Kad vide da mere koje su doneli ne donose rezultat ima da odustanu od njih...

Jedini problem je sto su srbistanci postali tikvice svi ih pune a oni se ne bune...
Niko im dance nije dotakao...
Srbistanci rade i kad nisu placeni za rad... ako ih tzv. `gazda` ne plati oni nastavaljaju da rade jos vise ne bi li ga jos vise zajebali sto ih ne placa kako treba... tu mazohisticku crtu ovog naroda njegove vodje eksploatisu do iznemoglosti...

Kao da neko nije lepo objasnio ovom narodu da smo presli u kapitalizam i da sad moramo da radimo samo kad nas placaju...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Treba masovan protest ,nema potrebe za nasiljem.Ali i da se gradjani preispitaju za koga
:: glasaju ,ovde kao da vise nema opozicije
:: :: ne samo da dere kožu sa ledja ``zaposlenih``, nego otkida i ledja, sa sve buljom. Uvode se odredbe koje su smatrane nehumanim jos u vreme ``industrijske revolucije``, kada su u britanskim rudnicima i zeljezarama legalno radila (za sitnu paru, a po 16 sati dnevno) cetrnaestogodisnja deca
:: ::
:: :: Pazite na ovo sto cu vam reci: ako se ove godine nesto korenito ne promeni u sistemu vladavine koji ugnjetava 99,99% stanovnika Srbije, vec dvadesetak godina, sve ono sto se desilo tokom Zlobinog apsolutizma, ono sto smo doziveli kao ``hiperinflaciju``,``rat bez rata``, propast ``piramidalnih stedionica``, bombardovanje 1999., ono sto znamo kao ``sranja oko Kosova`` itd., sve ce to bti zaboravljeno, to jest, baceno u senku kada se ponovo bude digla sirotinja-raja. Tvrdim (a vi zapamtite, pa cemo pricati, ako pezivimo): vecih ce ovde biti sranja nego u Grckoj i Siriji, zajedno, a Srbijom ce poteci vise krvi nego u oba Ustanka
strela75 Re: Re: Opet sistem zeznu stvar... 11.01.2014. 10:08 #536441

broj poruka: 1591
:: Braca Slovenci i Hrvati pozdravishe vojnike Vermahta cvecem, samo se mi nashli pametni da se kurchimo, onda kada su bili najjachi. Naravno, najverovatnije bi bili pokoreni kasnije, ali pre bombardovanja nam je nudio shargarepu i mogli smo neko vreme da budemo mirni

Meni ni jedni ni drugi nikad nisu bili braca, niti ce biti. Za razliku od tebe. Tako da sve si u pravu. Drago mi je da ne mislis kao ja.
I u tvom rezonu ti predlazem da se lepo u korist svoje porodice poklonis papi (nekad su to bili turci), iskajes svoje grehe - stupanjem u pravoslavlje (ako si ikad tu i bio) - otrcis zapadu u narucje i popljujes ruznu proslost sebe i svojih gresnih predaka. Lovorike ovog izbora, trebalo bi da primis sa porodicom odmah, makar od kandicke i slicnih, a `ako te se sete, sete (za dan bezbednosti)`, kad opet nagrnu `amo.

Pozdrav.
(sta god da si)

PS. Za Bugare je nemacki general Nojbaher rekao da su prevrtljivci. Dok su Nemci tu (jaki) - sa Nemcima su. Kad Rusi stignu do granice - sa Rusima su... (Nesto nalik tebi, tvojoj filozofiji). A nisu dalje od nas odmakli (bas cudno, po tebi bi trebalo da su rame uz rame sa svabama).

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

toyboy ... 11.01.2014. 13:45 #536466

broj poruka: 60
@strela75, `opismenjavanje je ono kad deci na faksu preneses znanja`

navedi mi jedan fakultet, gde su ta znanja `prakticno primenjiva`, 99% kad zavrse ne znaju nista, jer se uce statistickim podacima ( uglavnom ne azurirani ), a vrlo mali broj profesora te uce kako da mislis i logiciras i izvlacis paralele i zakljucke primenom `sve dostupne literature`. Tako da reforme ne da trebaju da su samo `korenite` nego i te kako `revolucionarne`.

`da sutra pobegnu odavde i zive normalno`

a gde se to `zivi normalno`. Gde god da odes, gledaju te kao poslednjeg olosa i posto prodjes i poplacas sav `harac` trazen od tebe, mozda se sazale i prihvate te, ali i onda ce te gledati kao `razred trece klase`...

`ili rade ovde i bore se sa govnima`

`Zivot je jedna velika septicka jama, koja te uci kako balansirati na povrsini, gde je smrad najjaci`, zalostno, ali kad druge stavljas u kategoriju `govana` i sam se ubrajas u ista...

`Meni ni jedni ni drugi nikad nisu bili braca`

kasno si se setio Srbine da se bavis `jevrejskim` nacinom razmisljanja. Ta prica kod nas nikad nije vazila i ako se sada ne krene ka stvaranju `svetskih pobratinjavanja` i prelaska preko `stereotipne maloumnosti`, tehnokratija ce nam svima doci glave, a bezlicnost odnosa ce se samo pojacavati dok ti doslovno ne dodju na vrata i kazu
`vidim imas lepu zenu, ajde da je silujemo`, `ali ja samo zelim da zivim normalan zivot i da me drugi ostave na miru...`, e pa kasno sine, kad je trebalo da se busas, ti si te iste `druge` gledao sa prezrenjem, sad je doslo tvojih 5 minuta i `uzivaj u njima maximalno` !!!

@Shomiman

mislim sta reci, nabavi `rvatsko-srpski recnik` i mozda razumes sta se ovde prica :)...

@MaliAbner, `Po meni je daleko delotvorniji bojkot...`

slazemo se u potpunosti, demokratija je mrtva, a srpska svest je po necemu `svetski poznata`, `vecitom teranju inata`, a tu energiju bi valjalo fokusirati na i nama drage `vlastodrzce` i `kula od karata` ce urusiti samo tako, a i `prodane duse`, koje ce uvek pokusavati da se ustekaju i ponovo zajasu, ce se iskoreniti jednom za svagda.
Jednu stvar treba imati uvek na umu, sto ti je manji drzavno/cinovnicki aparat to narod ima vise slobode i volje za zivotom, a kada se on krene siriti plus minus vojska/policija, okrenite pogled ka Americi i vidite kakva `utopija/tiranija` se tamo stvara/je vec stvorena.
Inertnost i prebacivanje odgovornosti na one pre nas, nas nigde nece dovesti, ako vec od nas zahtevaju da budemo `zombiji`, bicemo i te kakvi zombiji samo u svim sferama delatnosti, pa kad vise ne budu mogli da proguraju nikakvu agendu, dozvace se i sami pameti ili neka lepo uvedu darpa/google/bostondynamics/robote pa neka ih vecito sluze i klanjaju im se, jer moto cesto promovisan po internetu je `daj mi slobodu ili smrt` !!!
sashai Re: Re: Re: Opet sistem zeznu stvar... 11.01.2014. 20:43 #536500

Pozdrav svima. Pa, red je nastaviti ovu tako zanimljivu raspravu...

Strelo75, o ponosni Srbine, spasu za nash ugrozeni nacion... Bla, bla, blaaaa. Da li cu dobiti odgovor na pitanje o shkoli (naravno da mi je jasno da od shkole nemash, rekao bih skoro nishta), ali mi se vishe dopada da chujem kako si odstranjivao shtetne elemente iz prehrambenih proizvoda. Totalno laichki si odgovorio na pitanje kako i shta si ti uchinio za boljitak Srbije. Trebalo bi to malo konkretnije, ako nisi otishao na sastanak u prostorije pokreta, naravno. U svakom sluchaju, pojasni to odstranjivanje, kad stignesh.
Ti si upravo primer zashto ja ne vidim da ce ovde ikada biti bolje. Ponavljash kao papagaj nauchene floskule, i kao shto rekoh za tebe i Shomija, trazish priznanje na potpuno pogreshnom mestu. Ovo je IT forum, ne pijaca ili prostorije pokreta pa da se potpuno otvorish i lupetash, bez da ti neko kaze da nemash pojma. Ovde ima dosta shkolovanih ljudi i malo je onih kod kojih ce tvoja `misija` imati nekog veceg uspeha. Nema vas puno, ali me brine shto ste kao i svi extremisti glasni. Mnogo vichete i muchete pa neobaveshtenima izgleda da vas ima vishe od par procenata.
Divan primer za tvoju sortu. Pripadnika tvog naroda koji razmishlja drugacije od tvojih idola nazivash Turchinom, vredjash najprimitivnije, lupetash, batrgash se a sve u nadi da cesh da napishesh neshto shto ima smisla, ali ne ide ti. Tvoj mentalni sklop nije sazdan za smisao, vec za slepo slushanje tvog kapoa u pokretu, zar ne?
Ovaj zadnji odgovor je totalno konfuzan, mislim pre svega na tvoje predloge za moju buducnost. Prvo predlazesh da se poklonim Papi (uz konstataciju da sam se nekada klanjao Turcima), iskajem grehe a zatim da stupim u Pravoslavlje (uz sumnju da sam ikada bio pod okriljem SPC), onda otrchim na zapad, pljunem tamo, primim lovorike od gospodje Kandic (sa sve porodicom???), onda Dan bezbednosti i neko ce da nagrne??? Mashtovito, ali ipak mentalni sklop na nivou tinejdzera.
Kako ti zamishljash idealnu Srbiju? Svi isto misle, isto rade, isto govore, i najvaznije od svega, bespogovorno slushaju omiljenog vodju? Oni koji drugacije misle od vodje da tjute, ili se `dobrovoljno` odsele u neku drugu zemlju, kao shto ti meni predlazesh? Choveche, ti u stvari hoces da budemo Indijanci??? Da li si normalan? Strela75 vuche na Indijanca, ali nemoj da preterujesh. Njima su evropski doseljenici priredili lepi mali holokaust, a sve zato shto je vrhovni poglavica (neshto slichno onome shto ti i slichni prizeljkujete Srbiji) rekao da nema frke i da ce beli ljudi brzo da odu dalje, i da ce sve biti okidoki.
Ti i slichni nas vuchete na dno i u glib na koji ste navikli u rodnom selu, a IQ u rangu maslachka vam ne dopushta chak ni da to shvatite, na zalost. Razumem da ti blato i glib budu cilj i da zelish i nas ostale, naravno na silu, da privedesh glibu i blatu, ali ako vredjash i nipodashtavash, svakako budi malo mashtovitiji. Znam da trazim nemoguce, ali potrudi se, Srbiji za ljubav. Ok?

Pozdrav normalnima, zeljnima malo boljeg zivota.

:: :: Braca Slovenci i Hrvati pozdravishe vojnike Vermahta cvecem, samo se mi nashli pametni da se kurchimo, onda kada su bili najjachi. Naravno, najverovatnije bi bili pokoreni kasnije, ali pre bombardovanja nam je nudio shargarepu i mogli smo neko vreme da budemo mirni
:: Meni ni jedni ni drugi nikad nisu bili braca, niti ce biti. Za razliku od tebe. Tako da sve si u pravu. Drago mi je da ne mislis kao ja.
:: I u tvom rezonu ti predlazem da se lepo u korist svoje porodice poklonis papi (nekad su to bili turci), iskajes svoje grehe - stupanjem u pravoslavlje (ako si ikad tu i bio) - otrcis zapadu u narucje i popljujes ruznu proslost sebe i svojih gresnih predaka. Lovorike ovog izbora, trebalo bi da primis sa porodicom odmah, makar od kandicke i slicnih, a `ako te se sete, sete (za dan bezbednosti)`, kad opet nagrnu `amo
:: Pozdrav
:: (sta god da si
:: PS. Za Bugare je nemacki general Nojbaher rekao da su prevrtljivci. Dok su Nemci tu (jaki) - sa Nemcima su. Kad Rusi stignu do granice - sa Rusima su... (Nesto nalik tebi, tvojoj filozofiji). A nisu dalje od nas odmakli (bas cudno, po tebi bi trebalo da su rame uz rame sa svabama)
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
strela75 ... 12.01.2014. 20:05 #536588

@sashai
Ajd` upregni obe mozdane celije i probaj ponovnim citanjem da razumes sta sam napisao

@toy boy
Drz` se ti toy boy-isanja, za to ti ne treba ni priznat faks, ni diploma, ni znanje da bi mogao da radis i ovde i u inostranstvu.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

sashai Re: ... 12.01.2014. 21:15 #536601

Cao, junache. Savrsheno sam razumeo shta si napisao posle prvog chitanja. Mislim da nije problem u meni, vec u tebi. Ti ochigledno nisi shvatio shta sam ja pisao. Ne dopire, shta li? Chudne rechi, mislim shta? Trebalo ti je 24 chasa da izuzetno mlako odgovorish na ono shto sam pisao??? Ochekivao sam vatru sa tvoje strane, kad ono chista submisivnost??? Grizi neistomishljenike! U glavu, tebra!
Kao shto vidish, skratio sam pisanje da ti olaksham. Josh uvek me interesuje tvoj rad na boljitku Srbije i ono odstranjivanje shtetnih materija iz hrane. Mozesh li da to malo pojasnish, molim te?
Pozdravlja te Cezar, Cezar Milano.

:: @sasha
:: Ajd` upregni obe mozdane celije i probaj ponovnim citanjem da razumes sta sam napisa
:: @toy bo
:: Drz` se ti toy boy-isanja, za to ti ne treba ni priznat faks, ni diploma, ni znanje da bi mogao da radis i ovde i u inostranstvu
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
toyboy @strela75 12.01.2014. 21:16 #536602

nova `srpska-haiku` poezija, izvini nisam te prepoznao.

Moj `nik` je ciljno biran, za slucaj da si u `nedoumici`. `Marija Deva` je odavno nestala iz srpske svesti, narocito onih koji se bave `strelicarstvom`. Stoga sam izabrao prvu `fantaziju` koja pada na pamet `klasicnom Balkancu`, a da je u skladu sa propagandom `ispiranja mozga` svakodnevnice koja nas okruzuje, sto je i potvrdjeno tvojom izjavom...

:: @toy bo
:: Drz` se ti toy boy-isanja, za to ti ne treba ni priznat faks, ni diploma, ni znanje da bi mogao da radis i ovde i u inostranstvu.
strela75 Mislio sam da se vise ne javljam... 13.01.2014. 10:26 #536691

@sashai
Vidis da nisi shvatio ni jednu jedinu recenicu, koju ti napisem. A u njoj ti kazem lepo da is degen.

@toyboy-cic
Kao sto si lepo analizirao sopstveni nick, isto tako izanaliziraj sve ostale izraze, koje koristis, pa uporedi sa realnoscu. Ako ne primecujes razliku, ne razlikujes se od sashai-ja.

Pozdrav.

PS. Ja ne visim ovde danonocno, cekajuci odgovor maga neogranicenog iq-a... Sta vise, sve ti je receno. Kad shvatis - shvatices.

-

toyboy ... 13.01.2014. 11:24 #536698

ne znam sta da ti kazem, mlogo si ti `advanced` za mene i `ocigledno` da se ne snalazim u tvojim `dubokosmisaonim` komentarima. Ali verujem da ce `sashai` naci `suptilnije` reci, a da ti ne `povredi osecanja`...
sashai Re: Mislio sam da se vise ne javljam... 13.01.2014. 19:33 #536772

Junache, potpuno si u pravu. Nishta ja tebe nisam razumeo. Eh, da sam bar malo pazljivije chitao rechenice koje si mi pisao... No, bice valjda prilike da ubuduce vishe paznje posvetim tvom pisanju.
Do tada...

:: @sasha
:: Vidis da nisi shvatio ni jednu jedinu recenicu, koju ti napisem. A u njoj ti kazem lepo da is degen
:: @toyboy-ci
:: Kao sto si lepo analizirao sopstveni nick, isto tako izanaliziraj sve ostale izraze, koje koristis, pa uporedi sa realnoscu. Ako ne primecujes razliku, ne razlikujes se od sashai-ja
:: PS. Ja ne visim ovde danonocno, cekajuci odgovor maga neogranicenog iq-a... Sta vise, sve ti je receno. Kad shvatis - shvatices.
sashai Re: ... 13.01.2014. 19:36 #536773

Ne mogu, toyboy. Razbio me i josh ne mogu da se sastavim. Trenutno sam u fazi biranja pokreta kome cu pristupiti i dati svoj doprinos. Josh ako dobro plate... Ebga, trzishna privreda.
Pozdrav normalnima.

:: ne znam sta da ti kazem, mlogo si ti `advanced` za mene i `ocigledno` da se ne snalazim u tvojim `dubokosmisaonim` komentarima. Ali verujem da ce `sashai` naci `suptilnije` reci, a da ti ne `povredi osecanja`...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs