Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
virtualni grad
STRANA 2 OD 2
draganns virtualni grad 21.01.2008. 21:22 #40458

status: user
broj poruka: 5
Covek postavi najobicniju temu i u toj temi zamoli dokone ljude i one koji imaju vremena da poseti taj link i time povecavaju nas grad i odma se tu nadje neki zmajko da nesto sudi i ispravlja neke njemu umisljene krive drine. Ti prvo treba da procitas ko je postavio ovo:
`hehehehe, pa spamovao sam par foruma i ljudi dosli naravno :) bice toga jos...mora da udjem u top10 :)`
pa tek onda da kometarises. To je postavio jedan bane koji ima sasvim drugi grad na tom sajtu myminicity... Znaci mi koje su tu pojavimo novi smo mozda tebi krivi za nesto... Ti meni reci gde ja da postavim link i zamolim ljude da ga posete osim ovde. Jel treba mozda da odstampam 1000 letaka i lepim po gradu. Taj site je jedna najobicnije nebuloza i nije vredan nicega vise osim da se postavi link a ako tebi nije nesto jasno obrati se direktno administaratoru ili moderatoru.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
draganns virtualni grad 21.01.2008. 23:11 #40474

broj poruka: 5
Posto vidim da nas jako volite posetite sada:

http://suncica.myminicity.com/

Potrebna nam je radna snaga, a posto vidim da ovde ima ljudi sa viskom negativne energije(doticna gospoda) mogu da dodju u nas grad da kopaju kanale ili septicke jame..A oni koji su dobre volje, mogu da dodju u nas grad da uzivaju i beru cvece..
Lep pozdrav,
Suncica

PS. A ovakvu vrstu komunikacije nisam videla jos od kada..Dragi zmajko da si na mom forumu nabila bi ti jedan dobar ban u dupe..A onda bi mogao da ides i da se zalis kome god hoces, jer bi ti lepo pevala:`Good buy teens..`hihihi..bas sam vestica
Zmajko Re: virtualni grad 22.01.2008. 00:24 #40487

broj poruka: 1228

Ja bih onom tvom spremio pitu sa medom i orasima umesto da se raspravljam ovde XD

Vi i ako imate forum onda verovatno imate 5 registrovanih korisnika koji su tamo cisto da se vi ne bi osecali bzvz jer su vam prijatelji... Ili ste otvorili i roditeljima po jedan nalog i postovali umesto njih par puta pa se skupi 7-8...

Postajete aktivniji i na ovom forumu vidim... Lepo, lepo =D

P.S. Mozete i sa plakatima mada je to bas luda ideja... Drugi put probajte sa nekim softverom koji krije/resetuje IP adresu i osvezava automatski stranicu pa cete za jednu noc (posle pite sa orasima i medom) da se probudite sa mnogo boljim rezultatom... Eh, da - nema na cemu zbog nakucanog broja poseta ove teme =P
Vidi se da nemate pojma o nekim malim forama koje se primenjuju na forumima...

:: Posto vidim da nas jako volite posetite sada
::
:: http://suncica.myminicity.com
:: Potrebna nam je radna snaga, a posto vidim da ovde ima ljudi sa viskom negativne energije(doticna gospoda) mogu da dodju u nas grad da kopaju kanale ili septicke jame..A oni koji su dobre volje, mogu da dodju u nas grad da uzivaju i beru cvece.
:: Lep pozdrav
:: Suncic
:: PS. A ovakvu vrstu komunikacije nisam videla jos od kada..Dragi zmajko da si na mom forumu nabila bi ti jedan dobar ban u dupe..A onda bi mogao da ides i da se zalis kome god hoces, jer bi ti lepo pevala:`Good buy teens..`hihihi..bas sam vestica
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs