u svim naprednim zemljama postoji bipolarizacija političkih stranaka, odnosno 2 stranke koje se takmiče međusobno, od čije utakmice imaju dobro oni krajnji, srednja klasa, standard, socijalni program... Eh kada bi i ovi naši bili kao INTEL vs AMD a mi samo da biramo šta nam više odgovara u kom momentu... :) Drug mi živi u Švedskoj već duži niz godina... ovi sada na vlasti nisu ni malo omiljeni, uveli su da se u muzejima plaća ulaz (to se ne pamti kada je bilo poslednji put), takođe su podigli neko davanje za par %, da bi investirali u neki program, kažu građani da će oni teško da prežive sledeće izbore, a oni tamo žive potpuno opušteno, ne razmišljaju šta sutra, a kamoli prekosutra... već gde će ovaj vikend da putuju, gde će ove godine da letuju, gde nisu još bili... A kod nas... može lafe, šta god ti milo... u psihologiji je taj sindrom poznat kao sindrom kuvane žabe... Kada u ključalu vodu ubaciš žabu, ona odmah iskoči, ko iz topa, spašavajući se... Kada žabu staviš u hladnu vodu, postepeno zagrevaš, voda proključa i žaba ugine, ni ne shvatajući šta se dešava...
Не ваља вам то што радите људи. Одакле толика мржња, толика острашћеност ?
Прво, чему ова тема ?
Марковићу, боље да си ћутао, на тај начин само ћеш себи непријатеље да ствараш. Можда си у власти, па имаш потребу да галамиш небираним речима, али сачувај то за неко друго место.
Градили смо људске односе на овом форуму месецима и само један помен да неко другачије мисли (о нечему што нема везе са овим форумом), а ви поливате човека киблама гадости.
Ако мислите да човек прича безвезе, насмејте се на глупост, ово је веома ружно читати. Разочаран сам како су људске душе ситне и како дозволите да вас мржња заслепи.
:: Da li iko od vas zna da je B. Gadic rodjen u Sarevu, da je tek sa tri godine dosao u Srbiju, a da je poreklom i Karadaga (tuski crna gora) i da ima crni cuperak na sedoj glavi :: On se valjda pojavio od silne brige da ne prsne na proteklim izborima
Ako ćeš tako i tvoj idol Šešeljuga je rođen u bosni i ima hrvatske pretke.
:: Bravo majstore ima onih koji se ne plase baba roge, baba jage i ostalih bauka kojima su plasili svet
Eh, kada sam u Cobetovo vreme radio na jednom Radiju, pa kako nam je Vučić zatvarao medije samo zbog jedne iole ružne reči o SPS-u i Radikalima, a o pijanim budaletinama koji su vitlali pištoljima, da ne pominjem.
:: @markopvic :: Da li je moguce da ima `BUZDOVANA` kao sto si ti koji drugoga nazijavju `BUZDOVANOM` zato sto ne misli isto kao i ti. Ct... ct... ct.. :: Pri svemu tome `STOKOM MALOGRADJANSKOM` nazivas skoro sve one koji zive u tvom `kraju` valjda zbog prvo pomenutog, ct... ct... ct... pa gde je tu tolerancija, postovanje bliznjeg svog i tako dalje :: Prosto se pitam kako ces ti da zivis u E.U. i kad ti se u kraj doseli neki francuz africkih korena ili neki paki posto ce Srbija kao clanica unije imati obavezu da prima odredjeni broji imigranata (koji nece mocu da se smeste u pretrpanu G.B., Francusku, Spaniju ili Holandiju) ima da ga nazivas `crnom malogradjanskom stokom` samo zato sto ce naziv Mirijevo da promene u `Miristan` (svaka slicnos sa Bredfordom je namerna), bas evropski nema sta
Ako će neki FRANCUSKI AFRIKANAC ovde da se doseljava, treba mu naći psihijatra!! Uostalom, mnogo puta su i meni rekli da nisam srbin jer ne mrzim nikoga i nemam želju da koljem i ubijam svakoga ko nije srbin, ne volim sarmu, rakiju pijem u vrlo umerenim količinama, za stolom ne mljackam, ne prdim i ne podrigujem, organski ne podnosim turbo-folk, mislim da Guča nije ništa naročito i perem zube svakog dana...
:: P.S.S. nadam se da se niko nije niti ce se naljutiti zbog mog misljenja te da necu zato ispasti `srednjevekovno oruzije` ili `malogradjanska domaca zivotinja`. JEDNOSTAVNO SVAKO IMA PTAVO NA SVOJE MISLJENJE
Naravno, zato i forumi služe, za razmenu mišljenja. Ne shvatam samo zašto napadaš sve ostale koji ne misle kao ti i kritikuješ ih upravo zbog onoga o čemu ti pišeš.
:: P.S.S. psihoyu, care svaka tebi cast sto si smogao snage da kazes nesto nakom evidentnog i ocekivanog poraza pa recimo kandidata za koga si glasao u nadi da ce ti doneti bolje. Nade su splasnule udahnimo duboko i zaronimo u nasu demokratsku svakodnevnicu gde je sve vec isplanirano
Ah, to bolje sutra su mi Šeki i Boki donosili u vidu plate od 3 marke i NATO bombi, straha od mobilizacije, razvodnjenog benzina iz plastičnih flaša i 12-satnih restrikcija struje. Kome je to bolje sutra, predlažem da se pojavi u jednu ostanovu koja nosi ime našeg poznatog književnika Laze Lazarevića
:: P.S.S.S. Sad cu i ja da se pridruzim samo da jos malo ispljujem po ostalim forumima
Demokratski, nema šta. Ispljuj sve što pljuju po drugima. (Vidi li ovde neko sarkazam???)
Kako god pogledas: sa demokratske ili radikalne strane i jedni i drugi dele Srbiju na komplementarne skupove, nemaju mnogo toga programski zajednickog ali se u, za njih, najbitnijoj stvari nimalo ne razlikuju: SVI kradu i lazu: i RADIKALI i DEMOKRATE i LIBERALI...ovde je jedino pametan onaj koji se drzi po strani svestan jer nema izbor sta da promeni, jer ce promena ostati samo apaticni kontinuum vremena ili onaj koji odabira manje zlo. Ubedjen sam da 50% Tadicevih `biraca`, u koje spada i moja malenkost, je ona plovina koja je glasala samo iz jednog razloga (parafraziram Bebu Popovica): da ne bi glasala za onog drugog - Tomu. I sama persona cija je ova krilatica (LDP) nije mnogo bolja od pomenutih, ali to je tuga Srbije da se politikom bave ljudi skromne inteligencije, morala i losih edukativnih kvaliteta (pravni, politicki, filozofski, poljoprivredni fax (ako i to imaju)...sve su to, bez uvrede, trube od skola i ne mogu se meriti sa divovima poput tehnickih ili medicisnkih fakulteta). Postoji X razloga zasto NE bi trebalo glasati za Tomu, postoji X razloga zasto en bi trebalo glasati za Borisa, postoji Y razloga zasto treba glasa ZA jednog ili drugog. Obavezno je Y monogo puta manje od X
Ja znam za sta sam glasao i za sta nisam glasao. Sta ja ocekujem u buducnosti nije bitno, ali je bitno to sto ne zelim da za jednu mesecnu platu kupim jedno pakovanje oblandi.
@NastyB, 1. Ja ni ne napisah da nekoga treba ubiti zato sto nije Srbin, ali ako ti kazes da sam ja to rekao onda ti svaka cast. 2. Na ovim izborima smo birali izmedju Tome i Borisa, seselja tu nema sem ako te u to nije ubedio ovaj drugi, s tim da je Toma rodjen u srbiji i predci su mu odavde. 3. U Cobetovo vreme (koje ja nisam nicim hvalio) je postojalo nesto sto se zvalo opozicioni mediji toga vise nema mozda iz straha da se ne pomeni vlasnik sedmog pecata!?! 4. Ti si prijatelju uspeo nesto u sta sam siguran da nikome sem tebi nije uspelo a to je da pomesas benzin i vodu, gde bi ti bio kraj da si rodjen u vreme kad su alhemicari harali naukom.
5. Zivo me interesuje sta ti ocekujes od E.U. ali da mi navedes bar dvadesetak eksplicitnih tacaka a ne ono uopsteno da mi bude bolje.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
P.S. Meni je ova vlast gadna jer je mnogo trubila o denacionalizaciji tj vracanju u vreme Tita oduzete imovine vlasnicima, ali boze moj kako vratiti nesto u cemu si odrastao. A bas bi mi bilo drago da se vratim na dedovinu i odjednom postanem bogat nakon prodaje onoga sto mi je vraceno a ne da to umesto mene uradi Agencija za Privatizaciju a da mene kao obestete onoliko koliko oni misle da treba.
Ja sam sa svojim roditeljima i prijateljima devedesetih protestvovao svakog dana protiv fasistickog rezima SPSa i svim bojama premazanih radikala...I znam kako sam prolazio na protestima...Za Milosevica smo bili `sacica` petokolonasa,za Seselja fasisti i izdajnici...Taj LUDAK je vadio pistolj na svoj narod i pretio da ce ih(nas) pobiti!!!!!!SVOJ SOPSTVENI NAROD!!!Mamicu mu jebem!!!!!!Za takvog da glasam????NIKAD!!! Onaj ce da mi brani Srpske zemlje?????Pa sta ja ON odbrnio????Gde god je on branio Srbe tu vise Srba NEMA!!!! I narod se jos pali kao ako dodju radikali na vlast mi mozemo da vratimo Kosovo????????? Samo glup covek moze tako nesto da pomisli da nam treba jos jedan rat!!! Kao sto smo vratili Bosnu????Nista necemo moci da vratimo ratom!!!! Koliko puta je neko od Vas otisao na Kosovo pa ce sada da ga brani????
Nikad nam se ne vratile devedesete.
Za statistiku i ovde pred svima hocu da kazem:U prvom krugu sam glasao za Cedu Jovanovica,a u drugom PROTIV FASISTA!!!!
I da,ponosam sam na to sto je Milosevic umro bas na moj rodjendan i slavio sam taj dan i samo mi je zao sto mu nismo mi presudili!
A LJUDI NEKA VERUJU RADIKALIMA I SPS-OVCIMA DA SE NIKAD NIJE ZIVELO GORE. JA SE SECAM NJIHOVE VLASTI I KAKO SAM TADA NE ZIVEO NEGO PREZIVLJAVAO OD DANAS DO SUTRA. SADA JESTE LOSE ALI MI JE MNOOOOGO BOLJE NEGO TADA. AKO NISTA DRUGO NAMA RESTRIKCIJA I BENZIN KUPUJEM NA PUMPI,A NE OD DILERA NA ULICI...IMA HLEBA U PRODAVNICAMA I MOGU DA SE SETAM UVECE GRADOM DA MI NIKO NE IZVRCE DZEPOVE I PRIVODI ME ZATO STO NAM SE POLITICKA MISLJENJA RAZLIKUJU,NEMA VISE NOVCANICA OD 100000000000000000 DINARA ZA KOJU MOZES KUPITI POLA HLEBA KOGA NEMA U PRODAVNICAMA...KO TOGA NIJE SVESTAN NIJE ZIVEO DEVEDESETIH U OVOJ ZEMLJI.
JEDINO U CEMU CE IZGLEDA RADIKALI USPETI JE DA PODELE SRBIJU I DA ZAVADE NAROD HUSKANJEM JEDNIH NA DRUGE U NADI DA CE OVDE IZBITI GRADJANSKI RAT I DA CE ONDA DOCI NA VLAST... A ZNAJUCI KAKVE SU TO PREMAZANE LJIGE SIGURAN SAM DA SU I TO SPREMNI DA URADE I DA SE TOME NADAJU.
I ja priznajem da sam u prvom krugu glasao za Cedu, misleci da ce uzeti 10%. On svakako nije neka alternativa s obzirom da sarolik `dosije` i ovime se ne hvalim. On ima neku energiju i viziju koju je imao pokojni dr. Zoran Djindjic a kojih se DS potpuno odrekao.
- R a v e n L o r d -
:: Ja sam sa svojim roditeljima i prijateljima devedesetih protestvovao svakog dana protiv fasistickog rezima SPSa i svim bojama premazanih radikala...I znam kako sam prolazio na protestima...Za Milosevica smo bili `sacica` petokolonasa,za Seselja fasisti i izdajnici...Taj LUDAK je vadio pistolj na svoj narod i pretio da ce ih(nas) pobiti!!!!!!SVOJ SOPSTVENI NAROD!!!Mamicu mu jebem!!!!!!Za takvog da glasam????NIKAD!! :: Onaj ce da mi brani Srpske zemlje?????Pa sta ja ON odbrnio????Gde god je on branio Srbe tu vise Srba NEMA!!! :: I narod se jos pali kao ako dodju radikali na vlast mi mozemo da vratimo Kosovo???????? :: Samo glup covek moze tako nesto da pomisli da nam treba jos jedan rat!! :: Kao sto smo vratili Bosnu????Nista necemo moci da vratimo ratom!!! :: Koliko puta je neko od Vas otisao na Kosovo pa ce sada da ga brani??? :: :: Nikad nam se ne vratile devedesete :: :: Za statistiku i ovde pred svima hocu da kazem:U prvom krugu sam glasao za Cedu Jovanovica,a u drugom PROTIV FASISTA!!! :: :: I da,ponosam sam na to sto je Milosevic umro bas na moj rodjendan i slavio sam taj dan i samo mi je zao sto mu nismo mi presudili :: :: A LJUDI NEKA VERUJU RADIKALIMA I SPS-OVCIMA DA SE NIKAD NIJE ZIVELO GORE :: JA SE SECAM NJIHOVE VLASTI I KAKO SAM TADA NE ZIVEO NEGO PREZIVLJAVAO OD DANAS DO SUTRA :: SADA JESTE LOSE ALI MI JE MNOOOOGO BOLJE NEGO TADA :: AKO NISTA DRUGO NAMA RESTRIKCIJA I BENZIN KUPUJEM NA PUMPI,A NE OD DILERA NA ULICI...IMA HLEBA U PRODAVNICAMA I MOGU DA SE SETAM UVECE GRADOM DA MI NIKO NE IZVRCE DZEPOVE I PRIVODI ME ZATO STO NAM SE POLITICKA MISLJENJA RAZLIKUJU,NEMA VISE NOVCANICA OD 100000000000000000 DINARA ZA KOJU MOZES KUPITI POLA HLEBA KOGA NEMA U PRODAVNICAMA...KO TOGA NIJE SVESTAN NIJE ZIVEO DEVEDESETIH U OVOJ ZEMLJI :: :: JEDINO U CEMU CE IZGLEDA RADIKALI USPETI JE DA PODELE SRBIJU I DA ZAVADE NAROD HUSKANJEM JEDNIH NA DRUGE U NADI DA CE OVDE IZBITI GRADJANSKI RAT I DA CE ONDA DOCI NA VLAST.. :: A ZNAJUCI KAKVE SU TO PREMAZANE LJIGE SIGURAN SAM DA SU I TO SPREMNI DA URADE I DA SE TOME NADAJU :: :: NE POLEMISEM VISE NA OVU TEMU :: :: Mir svim Srbima.Bez obzira za koga su glasali :: :: :: DaSickSyste :: ::
Molim administratora da ubuduce ne dozvoli postovanje politickih tema na ovom forumu!
Svako ima pravo na svoje misljenje, kao i pravo da svoje misljenje slobodno izrazi, ali ovakve bljuvotine i odvratno vredjanje svakako ne prilice civilizovanim ljudima. Ocigledno je da neki ljudi nisu sposobni za argumentovanu i civilizovanu diskusiju. Ovo je pre svaga IT forum i smatram da se toga treba drzati.
Ko hoce da izbljuje svoje politicke radosti ili mrznje (najcesce zlonamerno), nek ide na forume zute stampe!
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.`
:: Molim administratora da ubuduce ne dozvoli postovanje politickih tema na ovom forumu! :: :: Svako ima pravo na svoje misljenje, kao i pravo da svoje misljenje slobodno izrazi :: ali ovakve bljuvotine i odvratno vredjanje svakako ne prilice civilizovanim ljudima :: Ocigledno je da neki ljudi nisu sposobni za argumentovanu i civilizovanu diskusiju :: Ovo je pre svaga IT forum i smatram da se toga treba drzati. :: :: Ko hoce da izbljuje svoje politicke radosti ili mrznje (najcesce zlonamerno), nek ide na forume zute stampe :: :: Pozdrav :: :: Nightbird :: ::
:: @NastyB :: 1. Ja ni ne napisah da nekoga treba ubiti zato sto nije Srbin, ali ako ti kazes da sam ja to rekao onda ti svaka cast
Ne, nisam mislio na tebe, već na gro populacije. Pitaš li nekoga šta misli o Albancima, muslimanima, bugarima, mađarima, makedoncima, rumunima...ma o bilo kom narodu sa kojim se graničimo? Čuješ li lepu reč o njima, pljuni me po sred čela. Cobe nas je naučio paranoji, tako da mrzimo sve oko sebe i da bi 90% `nas` moglo da ubije nekog od `njih` a da ne trepne. Psihoze rata su suviše duboke, znam dosta mojih prijatelja koji su nekada bili rokeri i pankeri, normalni ljudi, a posle boravka na ratištu obožavaju Cecu i mogli bi da ubiju nekog, recimo, hrvata samo da ih mrko pogleda. To je ono jezivo. Takvih ima mnogo...
:: 2. Na ovim izborima smo birali izmedju Tome i Borisa, seselja tu nema sem ako te u to nije ubedio ovaj drugi, s tim da je Toma rodjen u srbiji i predci su mu odavde
Mala ispravka, piše se `preci`. Uostalom, Toma 50% svoje popularnosti duguje Šekiju, jerbo je Sloba krepao.
:: 3. U Cobetovo vreme (koje ja nisam nicim hvalio) je postojalo nesto sto se zvalo opozicioni mediji toga vise nema mozda iz straha da se ne pomeni vlasnik sedmog pecata!?
Vidiš, u Cobetovo vreme je bilo par medija koje je ipak štitila evropa (B92), pa nisu mogli da se ostrve na njih, da ih zatvore i pohapse sve koji tamo rade. Ja sam radio u malom lokalnom radiju i nismo smeli ni da pomenemo izjave Đinđića, Vuka ili nekog ko nije crveno-crn. A sada, kada su oni opozicija, Vučića ni špahlom ne mogu da skinem sa TV-a, kad zagalami i zapeni jer ne zna da odgovori na pitanje postavljeno prosto-proširenom rečenicom. Nedavno sam, na Foksu, čini mi se, gledao kako mu voditelj postavlja pitanje u vezi toga što se njihov poslanik ne pojavljuje na sudu i pored urednih poziva. Čovek je posle treće rečenice (prve dve su bile vređanje voditelja) pričao o odbrani Kosova, koje, naravno, nema ni najbliže veze sa postavljenim pitanjem. Strašno! Što je najgore, ljudi veruju u baljezganja tih ljudi. Ne mislim da su i ovi drugi bolji, jednako su loši, ali to što si naveo da nema opozicionih medija je abnormalna budalaština. Ovi bar ne hapse Vučketa kad vređa, pa čak ni onog krmka Dačića iako imaju dokaza za najmanje par godinica bajbokane.
:: 4. Ti si prijatelju uspeo nesto u sta sam siguran da nikome sem tebi nije uspelo a to je da pomesas benzin i vodu, gde bi ti bio kraj da si rodjen u vreme kad su alhemicari harali naukom
Hm, ako nisi znao, one plastične flaše su se skupljale parenjem, tako da su flašu od 2l. smanjivali i prodavali kao 2l. Na to sam mislio. Inače mi se par puta desilo da mi auto stane, jer se benzin zaledio u rezervoaru, a čime je dosipan, to ne znam.
:: 5. Zivo me interesuje sta ti ocekujes od E.U. ali da mi navedes bar dvadesetak eksplicitnih tacaka a ne ono uopsteno da mi bude bolje
Ako uđemo u EU MORAĆE da se poštuju zakoni i to je više nego dovoljno. Zato sam i napisao da nikad nećemo u EU, jer to nikome od političara ne odgovara. Kad se otvori tržište neće biti `kontigenata za povlašćene` (kako li se Karić obogati u Šekijevo vreme, da mi je znati?), monopola (Miškovića), usaglasiće se poreski zakoni, tako da će jeftinije biti da se radi ovde, nego u Kini, samo treba malo pameti...koje u nas Srba ne postoji. Da je inat i ludilo roba sad bi bili bogati kao Arapski emirati.
:: P.S. Meni je ova vlast gadna jer je mnogo trubila o denacionalizaciji tj vracanju u vreme Tita oduzete imovine vlasnicima, ali boze moj kako vratiti nesto u cemu si odrastao. A bas bi mi bilo drago da se vratim na dedovinu i odjednom postanem bogat nakon prodaje onoga sto mi je vraceno a ne da to umesto mene uradi Agencija za Privatizaciju a da mene kao obestete onoliko koliko oni misle da treba
Eh, da je to tako lako, davno bi se uradilo. Kad bi sad jednog isplatili to bi povuklo užasnu lančanu reakciju...veruj mi, imao sam iskustva sa tim.
P.S. Pročitaj DaSick-ov post, čovek je potpuno normalan i 1.000.000 % u pravu.
E majmuni jedni Seselj je u zatvoru i svi koji prate politiku znaju da on nema nikakvog uticaja na rad SRS-a! A Toma je 100 puta umereniji covek od njega! Ja iskreno ne volim Seselja i da je on ovde nikad ne bi glasao za njih jer mislim da covek nije bas svoj! A vidite sta se desava kad podlegnete igrama politicara? Pobili se sad medjusobno da mozete! Boli njih sve kurac za nas,niko vam nece nista dati od njih! A Ceda je jedan smesni kriminalac koji jos nije u zatvoru jer je trebalo 200 hiljada glasova DS na ovim izborima! Jedno je sigurno,a to je da ce DS prodati Kosovo i da ce Tadic da lize bulju teroristi Cekuu i Taciju! Daj boze da gresim,ako sacuvaju Kosovo ja glasam za njih ubuduce! Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Mislim da je glavna radikalska parola u ovoj izbornoj kampanji (na početku) bila da će ako pobedi Toma staviti Šešelja za premijera. Ali... su u međuvremenu angažovali (gle čuda) jednu poznatu američku agenciju da im vodi kampanju (brate slatki koliko li je to koštalo?) koja im je srezala nekoliko stvari pod hitno: 1. skinuti bedževe sa Šešeljom pod hitno. 2. ne spominjati Šešelja ni u kom kontekstu. 3. ublažiti stav prema budućem statusu Kosova (koje je doduše prodao Cobe sa sve radikalima u svojoj vladi još 1999. godine kapitulacijom i povlačenjem i poslednjeg naoružanog čoveka sa tih prostora!!!) 4. promeniti stav prema ujedinjenju sa Evropom (ublažiti ga).
Veoma uspešna kampanja, rekao bih, svaka čast radikalima na transformaciji i angažovanju stručnjaka koji su ih tome naučili.
Ne namećem svoje mišljenje nikome, već ga po slobodi govora iznosim, potkrepljeno činjenicama.
Pozz svima.
:: E majmuni jedni Seselj je u zatvoru i svi koji prate politiku znaju da on nema nikakvog uticaja na rad SRS-a! A Toma je 100 puta umereniji covek od njega :: Ja iskreno ne volim Seselja i da je on ovde nikad ne bi glasao za njih jer mislim da covek nije bas svoj :: A vidite sta se desava kad podlegnete igrama politicara? Pobili se sad medjusobno da mozete :: Boli njih sve kurac za nas,niko vam nece nista dati od njih :: A Ceda je jedan smesni kriminalac koji jos nije u zatvoru jer je trebalo 200 hiljada glasova DS na ovim izborima :: Jedno je sigurno,a to je da ce DS prodati Kosovo i da ce Tadic da lize bulju teroristi Cekuu i Taciju :: Daj boze da gresim,ako sacuvaju Kosovo ja glasam za njih ubuduce :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !! :: ::
:: E majmuni jedni Seselj je u zatvoru i svi koji prate politiku znaju da on nema nikakvog uticaja na rad SRS-a! A Toma je 100 puta umereniji covek od njega
Prvo, zašto vređaš?? Znaš da nisi u pravu i, kao i svaki radikal, ne odgovaraš na ono što ne znaš, već napadaš i pljuješ po svima koji ne misle kao ti. Kako bi bilo da ja napišem: `Moronu jedan nedotupavni, samo dileja i kreten kao ti ne shvata da Šešelj vodi stranku iz zatvora, kao nekad Sloba SPS.` Ali neću to da napišem, nego ću ti kulturno napisati da vi, gospodine, imate svoje mišljenje, a moje je da niste u pravu. A i Toma je postao umeren ne zato što on tako želi ili ume, već zato što je svima pun qrac ratova i četništva, A on to dobro zna, jer svaki rat u koji su nas Cobe & Šeki vodili, tu više Srba ne raste...
:: Ja iskreno ne volim Seselja i da je on ovde nikad ne bi glasao za njih jer mislim da covek nije bas svoj :: A vidite sta se desava kad podlegnete igrama politicara? Pobili se sad medjusobno da mozete
Što bi se pobili?? Ja samo volim da razmenjujemo argumente. Znaš ko poliva vodom i šalje telohranitelje da čoveka spotaknu o bananu? Samo onaj ko laže, svestan je da laže i nema drugi način da zaustavi otkrivanje laži, osim da krene batinama.
:: Boli njih sve kurac za nas,niko vam nece nista dati od njih
Naravno da mi niko neće ništa dati, to je problem svih nas. Svi čekamo da nam neko nešto da, niko neće da se potrudi, radi i zapne. U Cobetovo vreme mi je trebalo 6 plata da kupim jedan usrani televizor, a sada od plate mogu da kupim 4 televizora. Verovatno je i tebi nešto bolje nego pre, ali je problem što sada moraš da ZARADIŠ to i zato si kivan na druge. Ja nisam iz Beograda i kad odem tamo, svratim do Merkatora i prosto se začudim kako na hiljade siromašnih kupuju kao ludi, pune kese, restorani puni, a svi kukaju kako nemaju para.
:: A Ceda je jedan smesni kriminalac koji jos nije u zatvoru jer je trebalo 200 hiljada glasova DS na ovim izborima :: Jedno je sigurno,a to je da ce DS prodati Kosovo i da ce Tadic da lize bulju teroristi Cekuu i Taciju
DS da proda Kosovo?? Strašno! Ne verujem svojim očima. Prvo, Kosovo je odavno prodato. Drugo, koliko se sećam, Srbija je isterana sa Kosova 1999. kad su Amerikanci došli, a tada je potpresednik vlade bio Šeki, Acika Vučke je bio ministar informisanja, a i Tomica je bio tu negde, samo što ne mogu da se setim funkcije koju je imao. DS tada ne da nije učestvovao u vlasti, nego je i Z.Đ. morao da beži iz zemlje da mu baba Jula ne ugovori sastanak sa Ćuruvijom. Toliko o prodaji kosova od strane DS-a. A što se tiče lizanja bulje, to je toliko glupavo, gadno, bezobrazno, ljigavo i jadno da nemam reči da odgovorim, osim da te žalim što tako misliš...
:: Daj boze da gresim,ako sacuvaju Kosovo ja glasam za njih ubuduce
A Toma bi sačuvao Kosovo??!! HAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHA!!!!
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!
E, dosta više o ovome...i ja se nerviram isto kao i ti, samo što ne delimo iste poglede na svet. Ali me samo jedno zanima?? Zašto bi branio Kosovo?? Otadžbina?? Znaš li koliko ljudi je poprodavalo imovinu na Kosovu i sa stotinama hiljada maraka dolazilo ovde. Znaš li koliko Kosovara znam koji imaju kućerine, par stanova, besne automobile, kupljene poslove, dok ja krpim kraj s krajem, živim sa matorcima u malom stanu i vozim Zastavu 128 pred raspadom?? Znam, žao mi je ljudi po onim izbegličkim centrima, ali ovih bogatih je mnogo više. Pa i Karići su došli iz Peći. I svima njima puca prsluk za Kosovo. Što bih ja išao da ginem za njih, baš me nešto zabole...
Dragi nevljali i dalje si najveci alhemicar svih vremena jedini koji je uspeo da pomesa benzin i vodu a da se ne primeti mesavina. No dobro posle si kuvao flase pa prodavao manje kolicine benzina.
Neposredni komsiluk si nazvao domacim zivotinjama, a meni si imputirao da bih u slucaju da se u tvoj kraj dosele pakistanci i afrikacni ja pobio ceo svet ili bar samo one koji nisu pripadnici moga naroda. STO JA NARAVNO NIKAD NISAM REKAO.
Samo mali flash unazad u vreme bivstvovanja u Vladi RS vadikali su bili protiv kumanovskog sporazuma i jedini su glasali protiv njega. Upokojeni premijer nije bio u domovini jer je ugovarao prevrat ko u Sid Meyer Civilizacion, narod se buni krknes lovu i kraj. Zavrsio je nesrecno ali sa kim se druzio bolje nije mogao ni da ocekuje.
Na molbu da navedes bar 20 stvari koje ce se poboljsati u ovoj zemlji ako ona pristupi E.U. si odgovorio uopsteno, dobro de mozda te mrzi da kucas ali je pruzeni odgovor bio u potpunosti ko da ga je davao pionirski predvodnik.
Na primedbu da demokratska vlast sedam godina nije u stanju da vrati u titivo (oceva trenutne elite) vreme u ime naroda otetu privatnu imovinu si sarlatanski presao preko toga. Kapiram ja da im je tesko da je vracaju jer ipak su tamo odrasli posle narodnom voljom izvrsene invazije 45-46-te.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
P.S. NastyB. Molim te objasni nam postupak kako se mesaju taj benzin i voda a da se to ne primeti tj da taj rastvor bude trajan sto trajniji (recimo da se ne primeti bar 2 dana).
:: Dragi nevljali i dalje si najveci alhemicar svih vremena jedini koji je uspeo da pomesa benzin i vodu a da se ne primeti mesavina :: No dobro posle si kuvao flase pa prodavao manje kolicine benzina
Vidiš, kad mi se benzin zaledio u kolima i kad nisam mogao da upalim, prvo što mi je palo na pamet jeste voda. Da je benzin čist ne bi se zaledio na -10, nisam iskusan hemičar, ali to znam.
:: Neposredni komsiluk si nazvao domacim zivotinjama, a meni si imputirao da bih u slucaju da se u tvoj kraj dosele pakistanci i afrikacni ja pobio ceo svet ili bar samo one koji nisu pripadnici moga naroda :: STO JA NARAVNO NIKAD NISAM REKAO
Prvo, nisam ja komšiluk nazivao nikakvim životinjama. Čak je i Njegoš pisao `pučina je stoka čudnovata` (pučina je narod, puk, a ne morska) pa ga smatraju velikim pesnikom. A koliko je to istinito, nije na meni. Inače, da, kojim čudom, postoji zakon kod nas kojim se oslobađa kazne ubistvo bilo kog ne-srbina, ovde bi bilo krvi u potocima, a da li bi i ti u tome učestvovao, to nisam naveo nigde.
:: Samo mali flash unazad u vreme bivstvovanja u Vladi RS vadikali su bili protiv kumanovskog sporazuma i jedini su glasali protiv njega
Uf...jašta, sve su se tad uznemirili u svojim foteljama i sve im Sloba nije dao da siđu sa funkcija i pobune se protiv izdaje svete srpske zemlje. Nemoj biti smešan...
:: Upokojeni premijer nije bio u domovini jer je ugovarao prevrat ko u Sid Meyer Civilizacion, narod se buni krknes lovu i kraj. Zavrsio je nesrecno ali sa kim se druzio bolje nije mogao ni da ocekuje
Pročitaj knjigu `Apis` i biće ti jasno. Samo se istorija ponovila. Onda je, čini mi se, Mihajlo Obrenović želeo čvršće veze sa Jevropom, ali je zadrta i zatupljena budaletina D.D.Apis izvršio državni udar i postavio Karađorđeviće da formalno kraljuju, dok su pravi vladari onima kojima treba `pučina` kako bi lakše vladali, jer bolji i pametniji su opasnost za njih...
:: Na molbu da navedes bar 20 stvari koje ce se poboljsati u ovoj zemlji ako ona pristupi E.U. si odgovorio uopsteno, dobro de mozda te mrzi da kucas ali je pruzeni odgovor bio u potpunosti ko da ga je davao pionirski predvodnik
Naveo sam ti tri glavna (poštovanje zakona, tržište, pravda) iz kojih proističu svi ostali, a sve što je potrebno je malo zdravog razuma i malo pameti da iz njih izvučeš ne 20, nego 200 razloga. A stvarno nemam nameru da ti objašnjavam jedan po jedan...
:: Na primedbu da demokratska vlast sedam godina nije u stanju da vrati u titivo (oceva trenutne elite) vreme u ime naroda otetu privatnu imovinu si sarlatanski presao preko toga. Kapiram ja da im je tesko da je vracaju jer ipak su tamo odrasli posle narodnom voljom izvrsene invazije 45-46-te
Aj ukratko. Ako ti je deda imao plac gde je sad, na primer, zgrada `Politike`, koliko misliš da vredi to? Ti misliš 50 miliona, država ti daje dva, a ti oćeš više. Sto metara odatle tipu daju 10 miliona. Onda se ti buniš što njemu toliko a meni toliko, pa se u to uključi tip kojem je deda sagradio Mažestik i besni što mu nude tri miliona, a onaj kome pradeda ostavi plac kod zelenog venca nije zadovoljan sa pet miliona, pa....onda kreće lančana reakcija, tužbe, sudovi koji rade tako brzo da će te tužbe dočekati tvoji unuci, itd...eto, na to sam mislio... Treba li i ovo da nacrtam da bi bilo jasno?
@ nedokazani radikal Ja ne mogu da verujem.......nedokazan lik....ajde molim te nemoj da postujes vise na ovu temu smesan si ljudima....da ne kazem cudan!
Deda mi je proteran s` Kosova samo sa licnom kartom u ruci... i kad ja kazem da je kosovo prodano pre mnogo godina veruj mi!
Ne zelim da budem taoc Radioaktivnog Kosova i Velikih junaka koji se kriju po misijim rupama zarad sanse da normalno zivim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............................................................
za zanimljivog Nasty-ja: Ja nisam rekao da su radikali zlatni, oni nikad nisu bili na pravoj vlasti ttako da sve optuzbe koje im upucujes su na racun Milosevica i SPS-a, oni su bili jebeni diktatori! Seselj jedan bolesnik i zasluzuje da je u zatvoru, Toma je treba da vodi SRS od njenog postanka! Brate ja radim ko konj od svoje 7 god,sa 8 godina sam radio na pijaci,snalazio se i nikad nam nista nije falilo dok god smo radili po ceo dan, uvek smo imali para. Tako da nemoj da mi seres kako ja moram da zapnem i radim! Sada radim na gradjevini i studiram! Niej mi lako al znam za sta radim,za 1000e mesecno! Taj posao ti ne bi u zivotu radio! Dodji na krov od 15m pa da te pitam sta ces reci. Znas li da u Evropi za taj posao se placa majstor 150e dnevno? Naravno da Kosovo treba da se brani svim sredstvima! Al bez rata uz pomoc brace Rusa! Da nije njih bilo u zadnjih 100god ne bi ni Srbije bilo,znaci ti bi bio neki Svabo ako vec nisi! Ako imas 30god i vozis 128icu i zivis sa matorcima znaci da si nesposoban za nesto vise, da hoces vise snasao bi se! Ja sam inace menjao kucu u Hrvatskoj 92, tako da znam sta je rat bolje od tebe 100 puta jer su mi `braca` hrvati bacali bombe u dvoriste i exploziv u sred noci na terasu! Ti si jedan izgubljeni lik jer mislis da bi radikali samo ratovali! Zivi bili pa videli da nisi u pravu. Zoran Djindjic je bio jedan krminalac i nista vise, dobro se zna kako je dosao na vlast tako da mani me postenja DS-a. Siptar mu je bio extra ortak! Aj idi u Kragujevac,Nis pa vidi dal kupuju ljudi pune kese u Merkatoru. DS zna samo za Beograd,ne zanima ih niko drugi! Iskreno ja mrzim Beograd ovakav kakav je sad! A i veci deo Srbije. Bez obzira na sve samo zelim u ovoj zemlji da se postuje zakon i da vazi za sve! A ne da deca ne smeju da izadju napolje uvece da ih neko ne bi isekao i prodao ko auto delove!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: za zanimljivog Nasty-ja :: Ja nisam rekao da su radikali zlatni, oni nikad nisu bili na pravoj vlasti ttako da sve optuzbe koje im upucujes su na racun Milosevica i SPS-a, oni su bili jebeni diktatori Pa, ako ćeš tako, ni DS nije na vlasti, jer kao i radikali kod Slobe imaju `samo` potpresednika vlade i nekoliko ministara. Nemoj biti blesav, ista su to govna...svi i DS i DSS i LDP i Radikali i SPS, nijedan pametan i pošten čovek se ne bavi politikom kod nas, samo jajare i mufljuzi. Razlika je samo ko je manje zlo. :: Seselj jedan bolesnik i zasluzuje da je u zatvoru, Toma je treba da vodi SRS od njenog postanka! Eto, u nečemu se i slažemo. :: Brate ja radim ko konj od svoje 7 god,sa 8 godina sam radio na pijaci,snalazio se i nikad nam nista nije falilo dok god smo radili po ceo dan, uvek smo imali para. Tako da nemoj da mi seres kako ja moram da zapnem i radim Zašto kad pomenem uopštene stvari i napišem `to je problem svih nas` odmah vezuješ za sebe. Nit znam ko si ni šta si ali znam kakvi su ljudi koji me okružuju. Da im ponudiš platu od 1000€ za rad na građevini, 80% ljudi bi odbilo, jer je težak. Ali bi se poklali za rad u nekoj kancelariji i 200€ platice. O tome sam pričao. Pa što su u Vojvodini unajmljivali rumune za rad u poljima? :: Naravno da Kosovo treba da se brani svim sredstvima! Al bez rata uz pomoc brace Rusa! Da nije njih bilo u zadnjih 100god ne bi ni Srbije bilo,znaci ti bi bio neki Svabo ako vec nisi Govorili smo da neće biti sankcija, jer neće dati braća Rusi, nadali se da neće biti bombardovanja, jer neće dati Rusi, sada se nadamo... daj, kakva braća, ko je od Rusa ikad išta dobro dobio? Čekaj samo, videćeš šta će biti... :: Ako imas 30god i vozis 128icu i zivis sa matorcima znaci da si nesposoban za nesto vise, da hoces vise snasao bi se Vidiš, ne živim u BG-u (tamo svako može da zaradi), već malo južnije. Sa 18 godina sam prevodio stripove i imao oko 800 maraka kinte. Kako je Sloba došao SVE je uništio, pa sam morao da preživljavam kao i većina ljudi koji ne umeju da kradu, ne žele da se guziče u politici, a da se preselim u Beograd nisam mogao. Učio sam o hardware-u, ali u Cobetovo vreme si mogao samo kao zadnji prevarant da profitiraš, a to nisam mogao. Tek kad je Sloba smaknut (nažalost, ne onako kako sam želeo) uspeo sam da nađem neki iole normalan posao. Kinta nije velika, ali bar radim ono što volim. I mnogi moji prijatelji, koji su vredni i pošteni su našli neke sitne posliće i svima nam je krenulo malo na bolje. Ko je očekivao da će 2001. prosečna plata biti 1000€ taj mora da je lud. A JEDINI način da nam svima bude bolje je EU. Ima li koja država u evropi da ne teži tome?? Zar je moguće da su svi glupi, a da smo smo mi pametni što nećemo tamo?? :: Ti si jedan izgubljeni lik jer mislis da bi radikali samo ratovali! Zivi bili pa videli da nisi u pravu Hm, pa i izjavljuju da će, kao, braniti Kosovo svim sredstvima. Kojim to sredstvima oni mogu da brane a da ova vlast neće?? Tako što će prekinuti odnose sa zapadnim zemljama, proterati ambasadore i prekinuti pregovore sa EU?? HA! E, to će usrati Amere i ostale, a tek Albance!! Time bi samo neverovatno naštetili nama! Kosovo će postati nezavisno ma koliko ga mi ovde `branimo` to, a to što bi Radikali uradili Srbiji je upravo ono što je Tomino zanimanje...pre politike :: Zoran Djindjic je bio jedan krminalac i nista vise, dobro se zna kako je dosao na vlast tako da mani me postenja DS-a. Siptar mu je bio extra ortak Hm, ima li ko u vlasti a da se nije veoma obogatio? Da je Djindjić toliki kriminalac, Toma bi prosto jedva dočekao da to obelodani. I ne samo on, već mnogi. Prosto je neverovatno kako svi govore da je bio kriminalac, a niko ne kaže zašto. Vidim da ni ti to ne znaš, ali kažeš da je kriminalac. Ajd ovako, i Toma i Vučić su zadnji lopovi. Kako znam?? Isto kao i ti, svi to pričaju... A i Šiptar je živeo i operisao iz Zemuna, a zna se ko drži Zemun već dugo, sve pošten do poštenoga...
Pa, ako ćeš tako, pre deset godina je bilo mnooogooo opasnije da deca izađu uveče napolje. Dovoljno je da nađeš novine od pre deset godina, snimiš crnu hroniku i biće ti jasno. A što se tiče toga da želiš da se poštuje zakon, o tome sam već postovao koji je jedini način. Misliš da će se poštovati zakon ako Radikali dođu na vlast?? Pffff, lepa šala! Stvarno je dosta više ovoga. Svako od nas koji posećujemo ovaj forum je mnogo pošteniji i pametniji nego bogati, zadrigli, nevaspitani i bahati krmci oko kojih se svađamo. Problem je u ovoj zemlji što 90% glasača, kao što smo i ti i ja, ne glasa ZA neke ljude i ZA neku politiku, već PROTIV nekih ljudi i nekih politika. I to je žalosno. A vidiš li nekog pametnog, poštenog i vrednog političara ZA kojeg treba glasati. Za sada ga nema...niti će ga ovde ikada biti. Nažalost. Zato ne želim više da se suprostavljam ničemu...u pravu ste svi...
Kostunica! To je olos koji samo zeli da zadrzi stolicu. Isto tako i onaj debil Velja....mamu im. Sto se tice radikala....apsolutno ne vidim perspektivu! Da nema problema s kosovom za sta bi se oni uhvatili? Njihova politika je u vredjanju i jedna politika mrznje. Oni jednostavno nemaju jasan plan za bolji zivot i sl. Toma je posten covek(domacin) i svidja mi se sto je poceo da se ponasa kao normalan politicar a ne kao ona stoka Vucic koji mi slaze face kao `ne mogu da verujem`. Toma jednostavno nije bolja opcija da nas predstavlja u svetu jer svi imaju predrasude o radikalima( s` razlogom), cak mislim da nema obrazovanje koje je neophodno,engleski i sl.... Ko ce normalan da ulozi investicije u Srbiju kad zna da s radikalima moze ponovo da se zarati ! Dovodjenje Seselja za Premijera ??? van pameti .... covek pametan ali apsolutno lud! Jedno je sigurno da ako Boris bude predsednik nece nam biti gore! A to je najvaznije..... Proslost apsolutno zelim da zaboravim...jer nisam imao sta da jedem...a roditelji su radili prekovremeno. Sto se tice gradjevine....to nikom ne bih pozeleo...jebes pare kad ces da se razbolis za godinu dana!
Ok, postujem misljenje, mozemo da diskutujemo kao ljudi a ne kao stoka...da se vredjamo( to je najlakse) ! ...............................................................
Toma je zlato prema Seselju, dosta umereniji i korektniji. Ali Kostunica i Velja? On su `ljudi` izgubljeni u vremenu, pre bih glasao za Mrkelju i Tomu nego za ove bednike (kakav vodja takav kadar)! E, njih dvojicu i Tijanica treba drzati na lancu, obicni prostaci ciji prostakluk pokulja iz njih cim zinu, a to je jedino u cemu prednjace. Seselj je bar edukovan, on jeste nekulturan, ali je vrlo inteligentan, dok su Velja i Tijanic kvaziskolovani ljudi koji samo prosipaju gluposti, uvrede i iritiraju posten narod. Voja je samo njihov kisobran, oni su za lanac pa da cuvaju njivu poput dzulova. Mrkonjic, iako je iz zloglasnog SPSa, je sasvim prijatan i korektan covek, radan i sa cenjenom strukom (dipl.ing gradjevine). Mislim, sta reci, sada sam se samo bez veze iznervirao zbog razniih slepaca...
P.S. Kostunica je pravi kocnicar, secam se izjave pokojnog dr. Zorana Djindjica koji je rekao ne moze on (Voja) toliko da povuce rucnu koliki ja gas mogu da dam. Bio je u pravu, posle Milosevica Kostunica je najgore zlo koje je zadesilo ionako ruiniranu i ponizenu drzavu Srbiju...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.