Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Djubre iz P@kom@
STRANA 2 OD 2
hocukuci ... 06.02.2008. 12:51 #42915

status: user
broj poruka: 296
Hm, Na silu uzvratiti silom.
A sta ce veca sila od ovih preko 500 pregleda ovog posta. Sumnjam da su ljudi koji su ovo citali odusevljeni.

A o tome treba ONI da misle! Sve se moze uraditi gospodski, kako vec rekoh i to vec i cinim.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hocukuci ... 06.02.2008. 12:56 #42916

Ozbiljni do mo***
Ne znam coveka koji je nekad poslovao sa njima a da se nije zalio.

astan moja iskustva sa PAKOMOM 06.02.2008. 13:05 #42918

broj poruka: 271
Nikada nisam nista uzimao u njihovim maloprodajama ali prvenstveno zbog negativnog utiska u veleprodaji i servisu u kojima sam bio nebrojeno puta, odnos prema musteriji je katastrofalan. U svakom slucaju jedna od najgorih firmi sa kojima sam imao posla. A da su veliki, veliki su i verovatno su takvi zato sto im se moze ...

Stripy Re: Re: ... 06.02.2008. 13:16 #42920

broj poruka: 4163
NEMOJ SILOM... UZMI VEĆI ČEKIĆ.....
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

:: A OK Onda :)
:: Ljudi, P@kom je ozbiljna firma, iskreno me iznenaduju vasa neprijatna iskustva. Sasvim sam siguran da ce, ako neko od njihovih nadleznih pogleda ove postove, nekome odleteti glava
::
:: Bezveze..
:: Da, hocukuci, idi na njihov sajt i napisi e-mail najvise rangiranoj osobi kojoj mozes da nadjes e-mail. Siguran sam da nece proci nezapazeno. Tako se to radi... Batali silu..
:: :: VMARC
:: :: Ma port provereno radi, imam taj racunar vec 2 godine i jedan usb od 256 za sad ga nijednom nije spalio, kacio sam na taj port sve zive uredjaje -digitalac, printer, skener, usb mouse itd itd i sve je ok. Dakle nema sumnje
:: :: Sve sve al preko nekih stvari se ne moze preci
:: :: Pozdrav
:: ::
Frantic84 Nemam pojma 06.02.2008. 13:34 #42924

broj poruka: 587
Najveca je fora sto su zenske koje rade u balkanskoj u pakomu skroz ok...Pogotovo ona lepsa:)
Uzeo sam tako so dimm memoriju za laptop i posto je nisu imali odmah,narucila je iz nisa i stogla je za par dana,kako je ii rekla.Kada sam isao po memoriju,nije ona bila tamo nego neki kreten kome pola sata nisam mogao da objasnim za sta sam dosao.A da ne pricam o tome da ako imaju 2 coveka unutra,mozes da stojis 30 minuta a da te i ne pitaju sta zelis...Trebale bi im zestoke sankcije!
Nemo

bata20 re 06.02.2008. 15:18 #42928

broj poruka: 103
E to ja sam pre mesec dana kupio Usb 2 gb Verbatim i radi kao zmaj !!!

hocukuci ... 06.02.2008. 15:47 #42930

Zamislite tu bezobzirnost. Zovem njihovu centralu vec 3 put od jutros nista niko ne preduzima. A sad kazu da prestanem vise da ih maltretiram, posle 3 poziva.
Strasno.
Nema nista bez inspekcije.
Ko hoce da izgubi zivce i dusevni mir neka posluje sa njima.
Ovoga nema ni u Bangladesu.

DaSickSyst P@komovci... 06.02.2008. 16:30 #42934

broj poruka: 2909
Najbolje fore su im ona drugarska upozorenja da su se `pre par dana` pojavile fals RAM memorije(PQI i Kingston),a njihove su original pa su zato skuplje.Ovo mi pricaju zadnjih pet godina unazad...Kakvih sam se sve gluposti naslusao od tih ljudi....
Inace koliko sam provalio njih jednostavno ne interesuje maloprodaja,velikoprodajne cene su im sasvim normalne...P@komova maloprodaja je tu samo ako se neko upeca...

@Gogi1
Sta si napravio sa racunarom?Jel su ti pomogli nesto likovi iz V****koma?

DaSickSystem

bogdanovmv Reklamacije u SRBIJI 06.02.2008. 17:31 #42942

broj poruka: 46
Neznam koliko vas je bilo u situaciji da vidi uslove garancije koje nude firme koje se bave veleprodajom i koje kupac potpiše pri preuzimanju uredjaja.Ali sve se svodi na to da bilo koji uredjaj da donesete morate sačekati do 15 dana da stručno lice razmotri reklamaciju,pa onda još 45 dana za realizaciju iste.A ako imate sreće ide mnogo brže.A uredjaji koji imaju tragove gareži,ogrebotine,da su bili izloženi visokim temperaturama.Da nepominjem Vlažnost vazduha i Božju volju (I to postoji rodjaci), .....nepodležu garanciji...

To je Srbija

dbqp DOLE PAKOM!!! 06.02.2008. 17:54 #42947

broj poruka: 1368
Ko bi rekao da zbog jednog USB flash-a može da nastane ovolika pometnja..
gogi1 naslov 06.02.2008. 20:21 #42965

broj poruka: 2076

@DaSickSyst he he, nisam ni nosio, zamenio sam plocu za foxconn965 i proc za e4600 i za sada radi lepo...... Pozdrav!!!!

arsaD Opet za Pakom 08.02.2008. 01:27 #43117

broj poruka: 412

I jos jedan detalj vezan za njih. Naime tast mi je pre nekog vremena kupio racunar od jednog tipa koji radi za njih (nece da kaze kako se zove, a bas nih ga ispljuvao ovde). Ne samo sto je ubacio razlicite komponente od onih koje se navode u racunu (tast kad je kupovao nije znao nista o racunarima, a ja sam tek kasnije to provalio) vec se posle par meseci pokvario HP laserJet 1000. Njihov odgovor je bio da su pronadjeni mravi u stampacu (garanciju nisu priznali jer su se, prema njima, mravi vec nalazili tu sto su potvrdili slikom iz stampaca ??? (valjda su rentgenom radili snimak , sta ja znam). U svakom slucaju, posle pretnje da ce biti izlozen javnom blacenju i pljuvanju, tip odnosi kupljeni stampac i donosi drugi polovan (btw koji i danas radi).

Sve u svemu, veoma lose biraju saradnike i prodavce. A da su skupi, skupi su.
A kad smo vec kod firmi, i meni su svojevremeno u MB softu prodali AMD 2000+ umesto 2200 +, i jos me nabedili da sam sam zamenio procesor i da su oni ispravno uradili.
Ali, ipak, welcome to Serbia.

ms10 mex11 je u pravuuu 11.02.2008. 18:33 #43591

broj poruka: 25

Samo jedna usrana motka i poslusaj savet mog ortaka mex11...
mario80bg ... 16.02.2008. 13:11 #44249

broj poruka: 163
Ljudi, naviknite se na MONOPOL u nasoj sLepoj Srbiji i uzivajte :)
dokolenko

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 27.02.2008. 11:01 #45641

broj poruka: 4528
ma tek sad vidi da sam bio u pravu za te b**ale iz pakoma...nikad nisu bili ljubazni kada sam dolazio,sve je bilo u fazonu ajde da ti odgovorim da te se otresem, PRESKUPI su, ne nude nista drugacije i bolje (naprotiv ) od drugih a cene su im katastrofalne, nije ni cudo sto nikad nista nisam (niti cu ) kupio kod njih.....sto se tice mog iskustva...sve te ` velike ` firme su obicni lopovi i barabe......otkad znam za sebe nabavljao sam delove po manjim firmama i nikada nisam imao problema

Ajd uzdravlje :)

psusnjar Kupuj preko Pakom-ovog WebShop-a 03.04.2008. 09:51 #49948

broj poruka: 13
Izbegavajte Pakomove maloprodajne objekte.
Hteo sam da kupim WD Passport. Otisao u prodavnicu u NS-u pitam nemaju, kada ce stici, kazu ove nedelje, ja odem sledece nedelje nije jos stiglo ali imamo od 160, a ja trazio od 250. Ja kazem nista docicu drugi put. Dodjem za dve nedelje, cena jos pala , imaju HD ja izvadim lovu (na sajtu 10222 din) prodavac da naplati dolazi gazda i kaze: ` znas cena nije ta vec DVANAEST HILJADA SESTO I NESTO SITNO, zaboravio sam koliko tacno, neisplati mi se da po toj ceni prodajem`- njegovo objasnjenje. Ja revoltiran dodjem kuci i posaljem mail preko webShop-a i pitam koja je cena. Dobijam odgovor cena je oko mesec dana ispod 11000 din, trenutna cena je ona navedena na sajtu (10222 din.), ne znam iz kog razloga cenu u maloprodajim objektima ne azuriraju ali ako ovaj proizvod narucite preko webShop-a uredjaj cete dobiti u roku od 2-3 dana po ceni od 10222.din. Tako sam i uradio. Posto sam platio preko banke oni su uracunali proviziju tako da me je sve izslo 10304 din. HD sam dobio sutradan.
Znaci:
IZBEGAVAJTE MALOPRODAJNE OBJEKTE PAKOMA
U nekoliko navrata sam probao tamo da uzmem neki uredjej ali na kraju sam morao da ga kupim na drugom mestu, tako da vise nemam nameru ni da zadjem u njihovu prodavnicu.
Kn0b LOL 03.04.2008. 15:38 #49976

broj poruka: 108
psusnjar, je l` to mozda bilo u Jevrejskoj ulici? Onaj debeli koji je glavni tamo je izgleda neki mutan tip...

psusnjar Re 04.04.2008. 08:43 #50042

broj poruka: 13
Jeste u Jevrejskoj je.
U svakom slucaju ja tu vise ne ulazim.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs