Deckonja, opusti se. Svi smo ovde da drvimo i izrazavamo svoje mishljenje na zadatu temu. Ja nisam svestan bilo cega? Ti si svestan da su oni ovde dosli pre nas? Odakle vuchesh tu svesnost? Nesto u genima, mislim sta? Ponashanje svojstveno pravom Srbistancu. Ti si pozvan, chak odabran da budesh svestan? Iskuliraj malo. Niko ti ne brani da verujesh u bilo shta, ali morash da budesh toliko tolerantan i ukapirash da ce uvek postojati i drugacije mishljenje od tvog, i kod tebe svakako nije svest u pitanju nego verovanje. Morash da odvojish svesno od imaginarnog, inache si u nesvesti, drago momche. Deniken? Ha! Ako ste u ovome zbog njegovih pisanija, zaboravite. Chovek je najobicniji sharlatan, sklon kriminalnim aktivnostima. Giorgio Tsoukalos? Ha! Pravi komedijash, daleko od bilo kog autoriteta za bilo sta. Ima na ovu temu mnogo toga, chak zahteva ozbiljan rad, ali vi mlada gospodo smatrate da su uvrede valjana zamena za argumente. Greshka, velika. Bar se malo udubite u temu o kojoj nemate pojma. Branite sulude teorije tako zdushno, a skoro sam siguran da vecina zna mnogo manje od mene, skeptika. Posle ja Serbistanac, gejak.
:: :: Klasican Srbistanac :: Homos Srbistanicus :: Ne zna nista ni o cemu niti je svestan bilo cega nit zeli da bude svestan bilo cega, ali ato sto je on Homo (Srbistanicus) on ima pravo da ima misljenje o stvarima o kojima nema blage veze sa zivotom i da pri tom davi sve zivotom. Naravno posto nema nista pametno da kaze on jos izmislja da je neko nesto rekao i pokusava da od toga nap[ravi foricu i da bar zavara sebe da je pametan :: Niko nije rekao da jedva ceka da vanzemaljci dodju-oni su ovde mnogo pre nas niti tu ima sta da se raduje vec se radi o najbocnijem prihvatanju stvarnosti. Ako slabo stojis sa dedukcijom onda ti verovatno niko ne moze pomoci ali to te ne opravdava da sa svojom intelektualnom i civilizacisjkom zaostaloscu davis sve oko sebe. :: Idi i zamisljaj da je sve kako si osmislio i zaobidji ovu temu :: :: :: :: :: :: :: Samo napred. Verujte ako vas to pali. Dok ne dodju u emisiju Zikina Sharenica, ne postoje za mene. Neko vec rece da je tu puno izjava tipa `mozda`, `verovatno`, `najverovatnije`, `moze biti`.. :: :: Malo se raspitajte i otkricete zanimljivu pojavu da svi ti `svedoci`, koji su radili u amerikanskoj vojsci ili nekoj od agencija, sasvim slucajno imaju napisanu knjigu, a sve te izjave izlete neposredno po izdavanju tog shtiva punog epohalnih otkrica. Knjiga je izasla, treba je ljuljati, pardon... Prodati sto vecem broju frikova (izvinite mlada i malo starija gospodo, ali frik je jedini naziv za ekipu punu dokaza o postojanju vanzemaljaca, skupljenju na youtube-tu i inim ufo frik sajtovima. Vratimo se na prichu o pripadniku vojske US of A ili neke supertajne agencije u bilo kojoj zemlji sveta, sasvim slucajno, gonjen zeljom za istinom, objavljuje knjigu epohalne proze. Elem, prvo i osnovno, oni NIKADA ne smeju da odaju stvari koje su TOP SECRET. Chak i da pomisle na to, zanemare da su se obavezali na cuvanje tajne, pozele da prichaju ili chak napishu knjigu o tome... Pa, nesrece se dogadjaju, zar ne :: :: Naravno, niko vam ne brani da lupetate gluposti koje veze nemaju sa istinom :: :: Ej, nemam ja mnogo vremena za frikove i nemam nista protiv toga da verujete u sta god zelite, ali ako moze malo racionalizacije, ok? Neko reche da ne verujem da postoje, negde tamo. Verovatnoca je velika da ih ima, chak mora da ih ima, ali necete ih naci na youtube i slicnim sajtovima. No, pishem ja ovo za dz, jel da :: :: Pozdrav normalnima :: ::
I josh neshto, kad me vec vuchesh za... Ova rachunica ti neshto plitka. Ako si je pravio za jednog roba, donekle pije vodu, a sta cemo ako ih je bilo 10000? Siguran sam da je veca verovatnoca da su ih pravile hiljada robova, ali ako ti je draze da to budu mali zaleni, nek ti bude. Naravno da je logicnije da su u igri bile antigravitacione skalamerije nego bilo sta drugo smisleno i logicno, kao prost fizicki rad recimo. Drevni Egipat je jedna od najmocnijih civilizacija ikad i sumnjati u broj i mogucnost `odrzavanja` robova stvarno ne treba dovoditi u pitanje. Ponovo uzmi dzepni kalkulator i malo poradi na matematici. Ako je potrebno dodatno objashnjenje, rado cu.
Danas ne mozemo da napravimo piramidu? Ha! Bilo koja serbistanska gradjevinska firma to moze da odradi za nekoliko meseci (jedini problem je sto bi otislo materijala za 3 piramide, ali to nije tema).
:: :: jeste da meni licno nije potrebno da vidim leteci tanjir ili neku vanzemaljsu rasu (btw po dokumentima iz 60-tih ima ih 12). Dovoljno je da pogledas gradjevine na ovoj planeti od pre nekoliko hiljada godina kad ljudi jedva da su znali za tocak a pravili su monumntalne strukture koje mi danas sa najnovijom tehinkom ne mozemo da napravimo ili bar ne sigurno toliko brzo :: Npr Keopsova piramida je napravljena od priblizno 2.5 miliona kamenih blokova prosecne tezine 2,5 tone, ta primamida je gradjena 20 godina. Ako uzmec digitron u ruke: 20gx365danax24satax60 minutax 60 sekundi dobija :: 756864000 :: kad podelis taj broj sa ~2,5 miliona dobijas 302 sekunde (~5minuta) i to sve sa nocnom smenom a ne znam kako su to mogli da rade ako nisu imali struju.. :: Znaci za 5 minuta jedan enormni kameni blok je izvadjen iz kamenoloma stotinama kilometra daleko, obradjen, dopremljen i ugradjen u piramidu. Naucnici pricaju da su na piramidi radile desetine ako ne i stotine hiljada robova ali covek mora da se zapita kakvu je bese ekonomiju morao da ima Stari Egipat da bi mogao da izdrzava takvu armiju robova. Pa jos uzmi u obzir celu logistiku tog poduhvata a to nije jedina piramida :: Samo ovo je dovoljno da se covek zapita sta se kog djavola tu desava a mani ostalih cudesa kojih ima sirom sveta a nema nikakvih objasnjenja :: Naravno, to nisu pravili ljudi vec ET koju su su nekom super-naprednom tehnologijom uspeli da pobede gravitaciju i da levitacijom prenese svaki blok tamo gde treba :: Mi tek sad (barem zvanicno) pocinjemo da ucimo kako se to bese rad :: http://www.youtube.com/watch?v=odJxJRAxdF :: :: a budale neka se samo smeju.... .- :: :: :: P :: Imas mail
@Rynskelath nemoguce, usranoj, Neko je rekao, dovoljan dokaz, verovatno, ali sam siguran, mozda, bojimo, debilno, zamislis, mislis, Mozda, jesu li, pametujes, debilo, previse duboko,
@Miskonius image filteringa, svestan, zeli, nema blage veze, nista pametno, izmislja, zavara, prihvatanju stvarnosti, slabo stojis, zaostaloscu, davis, osmislio, zaobidji
Deducijom se vidi ko je `pravi vanzemaljac`. Tako da `nasapunjajte macore`, stavite slike svojih idola `hopkinsa` i sl. i krenite da sibate 200 na sat. `Cak i zecevi ce vam pozavideti`, he, he, he, he :):):), ojha !!!
Ljudi, pokajte se i počnite da učite, da radite i da budete srećni? A ne, pokajte se i priklonite se Bogu... Zato što je mnogo lakše verovati nego učiti, lakše je moliti nego raditi. I to je sjajno, jer je takvim ljudima mnogo lakše upravljati... Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 U2312hm LCPower550W
a ti odluci koji se uklapa u tvoju pricu. Ako neko pomisli na 3-cu varijantu, zavarava se, jer pre ili kasnije, ce hteo on to ili ne da dodje na jedan od dva ponudjena izbora. Ili cemo da se dogovorimo ovde i sad i na ovoj planeti sta i kako ili ostatak univerzuma postaje i ostaje misaona imenica. A Novi zavet i `good code of ethics` ce biti i ostati misao vodilja, sem ako upadnete u `guild 2`...
:: Ljudi, pokajte se i počnite da učA, da radite i da budete srećni? :: A ne, pokajte se i priklonite se Bogu... :: Zato što je mnogo lakše verovati nego učiti, lakše je moliti nego raditi. I to je sjajno, jer je takvim ljudima mnogo lakše upravljati... :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 U2312hm LCPower550W :: ::
`Vanzemaljci nas posećuju, ali se plaše nuklearnog oružja`
06.01.2014. 20:17
status: user broj poruka: 4641
Siguran sam da u vasioni postoji vanzemaljski zivot, mnogo prostiji , prost poput nas ili mnogo razvijeniji, ali mi se ne kosi sa inteligencijom da su oni ovde. Ja sam siguran da nisu dosli do zemlje. Gde je bilo koji dokaz da su oni ovde ? Sve nagadjanja, lupetanja i rekla kazala. Ovo me podseca na vampire dok nije bilo svetla. Nekad je to bilo aktuelno. Svi pricaju o vampirima a nigde ni jedan dokaz :) Kad je svuda uvedena struja odustalo se od tih prica i preslo se na Vanzemaljce. To sto ih mi poistovecujemo sa gray frikovima je toliko tragicno i glupo da nemam reci. Pa kad bi imali tehnologiju da dodju do nas bio bi kraj. Da li ste toliko ograniceni aman ? Ako je dokaz procesor, laser ili stampana ploca ja bih se zapitao za sopstveno zdravlje.
Covek nema predstavu sta je svemir i ne moze da razume sta je to zapravo zato sto je previse primitivan. Jednostavno smo mali po tom pitanju da ne kazem amebe....
Za istrazivanje svemira ne bi nam pomogla ni brzina svetlosti zato sto bi nam trebale stotine i stotine godina putovanja tom brzinom za neku bizarnu blizinu gde nema nicega.
Isac Asimov, citajte nesto na naucnoj bazi a ne samo filmovi i masta.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
Egiptjana? Gosn Mishkonius, izracuna li te piramide vec jednom, ili bar antigravitacione cinculatore? Nisi odgovorio ni na pitanje glede tvoje svesti o njihovom prisustvu? Kako god, vecina prodavnica vise ne radi i ko nije pazario aluminijumsku foliju na vreme u grdnom je problemu. Gospodo verujuci, po difolt ponashanju svakog iole normalnog drushtva vi bi morali da budete u ilegali, umesto sto na sva zvona trutjate o nekoj, samo vama pripadajucoj svesti, a mi ostali smo kreteni i neznalice. Da vi to malo niste zastranili pa bi da vasa heavy alternativa bude main stream? Ne ide to tako. Logika prvo, onda bajke, mitovi i legende. Ima neko od verujucih nesto pametno na temu, ili vam je ispod chasti da posle malih zelenih komunicirate sa nama, prostim Zemljanima?
opaka ti ta profesorska/inzenjerska konstatacija, uf, uf , uf, trt, trt, trrrrrrrt...
visoko moralan, sigurno ne. bez dlake na jeziku apsolutno da. Posto tvoj mozak ne moze da procesira duhovnu prosvetljenost eve ti flim da te malko motivise:
Dobro Sky, moze sve da se prebaci na sprdnju i zezanje. No, stvar je daleko od sprdnje. Vi ovde ladno pishete da ste svesni, sigurni, puni dokaza... Zar vam se ne chini da bi trebalo odraditi neki preventivni pregled, chisto da vidite da li postoji neki problem? Mislim, chovek se zakaslje pa zakaze kod lekara, a ovo moze da bude ozbiljno. Ovo iskreno mislim, bez zelje da uvredim bilo koga. Bash me interesuje kakve top secret dokaze si poslao Mishkoniusu pa ne moze da stigne da obavi par prostih racunskih operacija i obelodani tajnu piramida.
:: Dobro Sky, moze sve da se prebaci na sprdnju i zezanje. No, stvar je daleko od sprdnje. Vi ovde ladno pishete da ste svesni, sigurni, puni dokaza... Zar vam se ne chini da bi trebalo odraditi neki preventivni pregled, chisto da vidite da li postoji neki problem? Mislim, chovek se zakaslje pa zakaze kod lekara, a ovo moze da bude ozbiljno. Ovo iskreno mislim, bez zelje da uvredim bilo koga :: Bash me interesuje kakve top secret dokaze si poslao Mishkoniusu pa ne moze da stigne da obavi par prostih racunskih operacija i obelodani tajnu piramida :: ::
Problematika covecanstva zasniva se ne samo na evoluciji u fizickoj formi vec i u mentalnoj odnosno duhovonoj ..Sto je svest na visem nivou neke stvari su lakse za konzumiranje i percepiranje..Stoga odredjene individue ne primaju signale koje odredjeni ljudi mogu pa na osnovu svog mentalnog sklopa tj granica do kojih dosezu nipodastavaju one druge posmatrajuci ih kao nazadnije i primitivnije jedinke nevidevsi i nesagledavsi koliko su se stopili u beskrajan egoizam i koliko je njihovo ponasanje nehumano !
Skepticizam je oboljenje savremenog coveka koji stvara zid za nova saznanja i mogucnosti. Cak ni fizicki , adekvatan i jasan dokaz ne moze dovesti do promene u nacinu razmisljanja jedne takve individue. Prosto i jednostavno odredjeni ljudi su zakljucani i kao takvi ce ostati ceo svoj zivot i zivece i umrece u neznanju !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Jasan i glasan..Ih kako bi se poigrao sa njenim intergalaktickim dudama :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Mislim da sam bio jasan :: :: ::Cak ni fizicki , adekvatan i jasan dokaz ne moze dovesti do promene u nacinu razmisljanja jedne takve individue :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Duhovna evolucija? Svest na vishem nivou omogucava vecu otvorenost za konzumiranje i percepiranje? Upravo suprotno u ovom sluchaju. Shto je svest na nizem nivou podloznija je i otvorenija za konzumiranje nesuvislih pricha o malim zelenima, svekolikoj svetskoj zaveri i slicnim mozgoparajucim temama. Skepticizam nikako nije oboljenje i uvek je dobrodoshao. Valjda je skepticizam ono shto nas chini ljudima i brani od toga da poludimo i pochnemo da verujemo u svakakve bajke i legende, komercijalno cedjenje ufo teme i slichnih, da izvinete gluposti. O kakvom fizichkom, adekvatnom i jasnom dokazu ovde govorimo? Deniken je obichan sharlatan i sumnjivi lik sklon kriminalnom ponashanju, a na neki nachin je predvodnik i najkomercijalniji izdanak ufo freak `kulture`. Spomenuti kongresmen sa pocetka ove teme je pouzdan i relevantan za ufo problematiku koliko i kishna glista. Kongresmen? Big deal. Zamislite izvesnog nasheg kongresmena sklonog alkoholu i fizickom nasilju kako drvi o vanzemaljcima? Da li bi verovali da je stvarno video male zelene, prichao sa njima, ili bi ishli logikom i zakljucili da je u datom trenutku ugledao dno chashe previshe puta, a sve to za jako kratko vreme. Dakle, pustimo skepticizam i ne nazivajmo ga boleshcu, ako moze. Malo realnosti nije na odmet, jer ti Sky svakako znas gde beg od iste vodi, zar ne?
:: Problematika covecanstva zasniva se ne samo na evoluciji u fizickoj formi vec i u mentalnoj odnosno duhovonoj ..Sto je svest na visem nivou neke stvari su lakse za konzumiranje i percepiranje..Stoga odredjene individue ne primaju signale koje odredjeni ljudi mogu pa na osnovu svog mentalnog sklopa tj granica do kojih dosezu nipodastavaju one druge posmatrajuci ih kao nazadnije i primitivnije jedinke nevidevsi i nesagledavsi koliko su se stopili u beskrajan egoizam i koliko je njihovo ponasanje nehumano :: :: Skepticizam je oboljenje savremenog coveka koji stvara zid za nova saznanja i mogucnosti :: Cak ni fizicki , adekvatan i jasan dokaz ne moze dovesti do promene u nacinu razmisljanja jedne takve individue :: Prosto i jednostavno odredjeni ljudi su zakljucani i kao takvi ce ostati ceo svoj zivot i zivece i umrece u neznanju :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Duhovna evolucija? Svest na vishem nivou omogucava vecu otvorenost za konzumiranje i percepiranje? Upravo suprotno u ovom sluchaju. Shto je svest na nizem nivou podloznija je i otvorenija za konzumiranje nesuvislih pricha o malim zelenima, svekolikoj svetskoj zaveri i slicnim mozgoparajucim temama :: Skepticizam nikako nije oboljenje i uvek je dobrodoshao. Valjda je skepticizam ono shto nas chini ljudima i kongresmena sklonog alkoholu i fizickom nasilju kako drvi o vanzemaljcima? Da li bi verovali da je stvarno video male zelene, prichao sa njima, ili bi ishli logikom i zakljucili da je u datom trenutku ugledao dno chashe
NLO prošao na metar od putničkog aviona - pilot potvrdio!
07.01.2014. 05:16
status: user broj poruka: 1187
`Pilot putničkog aviona tvrdi da je u julu prošle godine u blizini londonskog aerodroma Hitrou video NLO.
Uplašeni pilot je rekao da je leteći srebrni objekat u obliku lopte za ragbi prošao veoma blizu putničkog aviona A320 Airbus kojim je upravljao, a primetio ga je gledajući kroz levi bočni prozor kokpita.
Bliski susret se dogodio tridesetak kilometara zapadno od aerodroma Hitrou u Londonu.
`Pilot je bio gotovo siguran da će se sudariti s objektom koji je ugledao. Njegova prva reakcija bila je skretanje udesno. Očekivao je sudar`, navodi se u izveštaju o incidentu.
Nakon što je izbjegao sudar, kapetan je proverio instrumente i prijavio slučaj kontrolorima letova, ali je NLO nestao.
Saopšteno je da za vreme leta u tom vazdušnom prostoru nije bilo meteoroloških balona ili drugih aviona, a slučaj se dogodio 13. jula prošle godine oko 18:35 časova.
`Najnoviji slučaj uočavanja NLO-a je interesantan zato što je opisan detaljno i jasno. Piloti ne prijavljuju ovakve slučajeve tek tako. Nešto je sigurno bilo u blizini aviona tog dana`, rekao je dr Dejvid Klark, konsultant u Nacionalnoj arhivi.
Britansko ministarstvo odbrane je svoje NLO odeljenje i info telefon ukinulo 2009. godine.`
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.