Sreca moja da slabo pamtim pa mi je ovo sve promaklo, istraga je odlicna, kad ce da ga `apsimo i nabijamo na kolac (p.s. nemojmo mimo tradicije). Za mucenje predlazem vezivanje na spaljeno ATX napajanje koje daje malo vece napone (tek toliko da se tope ostale komponente), priznace sigurno dok ne popucaju elektroliti il ne rikne osigurac (licnovan). Ajd u zdravlje.
Svaka cast MACHINE, nisam razmisljao na taj nacin. Ali ako neko od tih likova kojima si instalirao razmenjuje pedofilski sadrzaj, moze istraga i do tebe da zaluta.
@doca80 Pa Zmajko je hacker koji radi za DB :)
:: @Valheru, @Kn0b - da, pa ja bas iz tog razloga svuda ostavljam isti workgroup a sve masine nazovem RAVENLORD i ostali podaci su isti kao moji, tako `zavaravam` tragove - navika iz 90-ih, ja mislim da na mrezi ima bar 100 ovakvih masina sto na ADSL, DialUp, kablovskom, ISDN...ali sa istim podacima jer svuda kada radim OS stavim uvek isto.. :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: Ne mora da ima isti IP da bi se dokazalo da je to jedna to ista osoba,par primera: najjednostavniji je pogledati dal je za svaki user isto ima kompa(Computer Name,Workgroup...) ili uporediti IP adrese.. :: :: :: :: Cirko sto pijes kad ti skodi : :: :: :: :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: :: Razum Se Brzo Zamara... :: :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: :: Nemo-Novi Sad :: :: :: ::
eeee, brate, ja se već godinama, godinama, tripujem i koristim ko više zna zbog čega, ARMADA, popularan brand Compaq-a.... možda su zato ugasili? A ovaj predlog sa mučenjem pomoću napajanja, podržavam, daaaa, ali, da bude JNC! Ništa ispod toga! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
4 Those About 2 Rock Ja sam se premisljao koi nick da uzmem oko mesec dana i na kraju o5 nisam nikakvo prikladno ime nasao, uzeh nick Nemo(latin=onaj koi nema ima),a Valheru je prvobitni naziv Titana,,,
@Zmajko - Tebe cemo za Admina da nominujemo :D
@Ognjeni - Sutra dobijas Asimova,idem sad da pokupim DVD od druga,javi dal te jos nesto interesuje od SF,Epske Fantastike i Horora da i to UP-ujem na Rapid.
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
:: Nema veze sa Queen-ovcem, to mi je neki umetnicki pseudonim, kad sam se kao mali zapitao kako bih se zvao da sam Anglo-Saksonac! :
Vec vidim novu temu `Objasnite zasto ste izabrali nick koji koristite`!!! Mada to i nebi bila losa ideja. Kladim se da bi bilo urnebesnih odgovora... Pocevsi od mog....hehehe pozz svima i svaka cast Zmajko.
:: Nema takih prezimena u nas :: Božinović, ok. A ako je, iz Stapara, koji su deo Užica, onda je pre Božanić nego bilo šta slično, jer to je zlatiborsko prezime.... svejedno. Zar stvarno nema neki forumaš pa da lika negde smestimo preko veze? Možda neki relaxanti na recept, recimo, laxativi? Koliko se ja razumem u psihologiju, anatomiju i atx napajanja, njemu je potrebna redovna osrednja količina laxativa, i sve će biti uder control :: P.S. Željko, da si se do sada `otvorio` i poslao čoveku neki takav medikament ili bar novčani prilog da si to zbavi, sve bi bilo ok (kad veće neće sam u policiju...).. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ima prezimena Božin, bar oko 200 u Bgd. Proguglaj malo saj telekoma :))
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.