:: `Pilot putničkog aviona tvrdi da je u julu prošle godine u blizini londonskog aerodroma Hitrou A NLO :: :: Uplašeni pilot je rekao da je leteći srebrni objekat u obliku lopte za ragbi prošao veoma blizu putničkog aviona A320 Airbus kojim je upravljao, a primetio ga je gledajući kroz levi bočni prozor kokpita. :: :: Bliski susret se dogodio tridesetak kilometara zapadno od aerodroma Hitrou u Londonu. :: :: `Pilot je bio gotovo siguran da će se sudariti s objektom koji je ugledao. Njegova prva reakcija bila je skretanje udesno. Očekivao je sudar`, navodi se u izveštaju o incidentu. :: :: Nakon što je izbjegao sudar, kapetan je proverio instrumente i prijavio slučaj kontrolorima letova, ali je NLO nestao. :: :: Saopšteno je da za vreme leta u tom vazdušnom prostoru nije bilo meteoroloških balona ili drugih aviona, a slučaj se dogodio 13. jula prošle godine oko 18:35 časova. :: :: `Najnoviji slučaj uočavanja NLO-a je interesantan zato što je opisan detaljno i jasno. Piloti ne prijavljuju ovakve slučajeve tek tako. Nešto je sigurno bilo u blizini aviona tog dana`, rekao je dr Dejvid Klark, konsultant u Nacionalnoj arhivi. :: :: Britansko ministarstvo odbrane je svoje NLO odeljenje i info telefon ukinulo 2009. godine. :: :: Telegraph ::
Odoshe piramide, vanzemaljci, svetske sile, Vincha odletela u vazduh... Ostao samo pilot koji reche shta je video - tacnije neki tamo pilot, neki ljudi, neka reka... Sve sam ja ovo vec video... Eh...
Kao sto rekoh... Nista, tashtina praznine. Lepo krenu verujuci i svesni, onda utihnu kao jaganjci mali. Jadno je zalagati se za nesto, ma sta to bilo, i reagovati kao zenski polni organ (u deminutivu dabome) na najmanju naznaku drugacijeg mishljenja. Psovke i uvrede su mnogima drage kao adut u raspravi, ali osim finog domaceg vaspitanja ne otkrivaju mnogo toga, odnosno argumente, kojih svakako nema, posto skromno mislim da uvrede treba ostaviti za kraj, kada se ispucaju chinjenice. Srbija je stvarno plodno tle za izlive svakojakih gluposti. Vrachare, gledanje u svetlu proshlost i josh svetliju buducnosti, astrolozi, ufolozi, duhovi, samo su manifestacije nashe zaostalosti i kashnjenja za `normalnim` svetom. Samo ovde idiotske ideje nalaze brojne sledbenike, koji umesto ilegale imaju poriv da svoje ludachke ideje saopshte svima. Chak i na ovom forumu javishe se svesni, sigurni, puni dokaza... Da li vi chitate ono shto napishete, mukice male? Onaj prorachun potrebnog vremena da se napravi piramida je vec bio nekoliko puta na raznim temama. Nadam se da je zadnji koji ga je podelio sa nama odradio neshto u vezi drushtvenih nauka, a sve glede shkolovanja, inache... Prishtinski univerzitet? No, dobro. Ostavljam mogucnost da je Sky mozda u pravu i da smo narod toliko evolutivno napredan, otvoren za nova saznanja i nove, nadasve hrabre ideje. Mozda smo zaista nebeski narod, a neki od nas nesposobni da dosegnu te visine, pa hulimo na svetle tekovine ufo frik kulture u Srbalja. Oprostite nam jer ne znamo sta radimo. U svakom sluchaju, umrecemo u neznanju, kaznjeni zbog sporosti evolucije, lichne jakako. Reche mi jedan chovek... Pozdrav normalnima koliko god da vas ima.
Kolega bre mnogo si ti meni sumnjiv.`Ajde lepo priznaj da si i sam vanzemaljac koji pokusava da sakrije svoj identitet .. Znam da vam nije lako , godinama zivite i egzistirate sa nama i vrsite interakciju , doslo je vreme da se sve to obelodani ..
Nije bre sve tako strasno , nemoj da si gnevan , bice i za vas mesta , za vas posebne vrste,nema potrebe za strahom,samo se vi opustite i otvorite,primite od nas velikodusno kitu cveca za dobrodoslicu u ovaj nas zemaljski svet .
Pa cak i ako smo zaostali i primitivni u odnosu na vas , brzo ucimo ,napredovacemo , evolucija je u progresu ..
Jednog dana cemo biti kao i vi ..Mislim napredni
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
`Samo ovde idiotske ideje nalaze brojne sledbenike,
07.01.2014. 22:15
status: user broj poruka: 1187
koji umesto ilegale imaju poriv da svoje ludachke ideje saopshte svima.Psovke i uvrede su mnogima drage kao adut u raspravi, ali osim finog domaceg vaspitanja ne otkrivaju mnogo toga, odnosno argumente, kojih svakako nema, posto skromno mislim da uvrede treba ostaviti za kraj, kada se ispucaju chinjenice.`
Nemoj da budesh u deminutivu, Sky. Delovao si mi odluchnije pre nekog vremena kada si branio shou program Drevni Vanzemaljci,dodushe jako kratko pa si utekao. Ima u tebi snage da nastavish. Pusti sad ovo dziberisanje tipa `hajde da se shalimo`, `zezanje, tebra`. Imash stav? Brani ga. Kako mislish da ubedish mene i ostale sa foruma da si u pravu, da mali zeleni/sivi/zuti/narandzasti zaista postoje? Evo, da se bolje upoznamo, voleo bih da mi kazes tvoje mishljenje o knjigama gospodina Denikena, ako si neku procitao, naravno?
:: Kolega bre mnogo si ti meni sumnjiv.`Ajde lepo priznaj da si i sam vanzemaljac koji pokusava da sakrije svoj identitet .. Znam da vam nije lako , godinama zivite i egzistirate sa nama i vrsite interakciju , doslo je vreme da se sve to obelodani . :: :: Nije bre sve tako strasno , nemoj da si gnevan , bice i za vas mesta , za vas posebne vrste,nema potrebe za strahom,samo se vi opustite i otvorite,primite od nas velikodusno kitu cveca za dobrodoslicu u ovaj nas zemaljski svet . :: :: Pa cak i ako smo zaostali i primitivni u odnosu na vas , brzo ucimo ,napredovacemo , evolucija je u progresu .. :: :: Jednog dana cemo biti kao i vi ..Mislim napredni :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Sam kazes da su ti teme, tipa `Nekoliko korisnih programa za ciscenje sistema`, `Filmovi (info o novim izlascima)`, `Zvanična tema: kupoprodaja od kolege člana`, `POMAGAJTE`, Zvanicna `PRIMAM `ga` NA POKLON`, draze... ... ... Sto se trosis na ovima, rodjoooo..? Do cega ti je zapravo..? Davis se u sopstvenoj pljuvaчci...
Shomi, treba neshto? Pokvario ti se bong pa si besan? Da Sale bonu? U kakvoj ste vezi ti i Sky? Prosli put si se nesto bas zalagao za ochuvanje njegovog lika i dela, ako se secate?
:: Sam kazes da su ti teme, tipa `Nekoliko korisnih programa za ciscenje sistema`, `Filmovi (info o novim izlascima)`, `Zvanična tema: kupoprodaja od kolege člana`, `POMAGAJTE`, Zvanicna `PRIMAM `ga` NA POKLON`, draze... ... ... Sto se trosis na ovima, rodjoooo..? Do cega ti je zapravo..? :: :: ::
ko si ti da ti se predoci `dokaz` .. istina nije za svakog
mi ljudi smo ocit i nepobitan dokaz o postojanju vanzemunaca . to je potvrio i najveci naucni projekat veka .. genom projekat zavrsen 2011 .. koji neupitno pokazuje da svi vodimo poreklo od jedne zene .. ali je to suvise teska materja za tvoj pasulj i zicu u glavi .. bojim se da nepukne zica i da ostanes bez usiju
Pa ja i sad branim ..Zar ne vidis da si ti glavni glumac naseg show-a ? Vidis da se zalazem za tvoju ulogu i delo , mojim prisustvom ti produzavam vek trajanja . Sve dok sam ja ovde ti ces biti zanimljiv bez brige .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Nemoj da budesh u deminutivu, Sky. Delovao si mi odluchnije pre nekog vremena kada si branio shou program
stoga imacu razumevanja u buducnosti, prividjaju im se razne stvari, a da je sve to java za njih. Saosecam se sa njima, ali takve svari se bolje koriguju u `specijalizovanim ustanovama`, nego ovde. Pozdrav i neka neko drugi preuzme barjak, tema postaje bajata i izlizana, a da mi mali zeleni jos nisu odradili tu cuvenu `analnu probu` :). Moracu da kontaktiram `South Park`, oni su barem sigurno `imali iskustva` sa njima, jos od prve epizode :) :) :)...
Kolega zar je dotle doslo da ti treba dupli nalog da podrzis svoje ideale ? Da li je moguce da ti je psiha toliko uzurpirana da si postao nesiguran u sebe ? A da ti ipak negde u podsvesti ne verujes u vanzemaljce a ? Strah te je da prihvatis tu informaciju , osecas se ponizavajuce ? Polako samo ako se otvoris primices lagano , nista ne brini .)
Ko zna mozda je to neka trauma iz detinjstva..Mozda su ga dok je bio mali vanzemaljci maltretirali ili mozda ko zna radili nesto drugo :) Ipak za te analize mora da se dodje u ordinaciju..
P.S.Terapija ovako na nevidjeno..Po 5 epizoda Ancient Aliens dnevno - mesec dana !
`...Ovdje se radi o jednom metodičnom, ultra-tajnom i podmuklom programu ili eksperimentu koji se sprovodi nad ljudskim bićima koja žive na ovoj planeti i koji pobija sav onaj kosmički altruizam koji se, na ovu temu, često može naći u literaturi «new age» tipa. «New age» pokret, kao i ostale religije, upravo je i smišljen iz razloga da zamagli vidik ljudskim bićima. Taj pokret se karakteriše jednim nerealnim idealizmom koji se ekskluzivno koncentriše samo na dobroćudne i duhovne motivacije naših vanzemaljskih posjetilaca...`
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.