Dobio sam pomenuti mis od drugara za rodjendan. Elem izbodem moj mx518, skinem museware, zabodem g9 i instaliram setpoint drivere. Sve je radilo savrseno, najprecizniji mis koji sam ikada koristio. Posle toga Reinstaliram sistem, instaliram sve novo i mis krene da mi baguje u CS-u ne toliko u 1.6 ali u 1.5 pliva sumanuto. u 1.6 jako malo, ali se opet provaljuje. (`pliva-mali lag, ne znam kako drugacije da opisem). Reistaliram sistem ponovo, i opet isto. Da li je moguce da je do instalacije windowsa? da li li su zaostali neki drajveri iz mouseware koji su valajali? Prosto ne znam sta da radim, imam misa od 90e koji se ponasa kao mis od 9e... Da li neko od kanterasa moze da mi pomogne???? Unapred hvala svima!
Jesi probao neki drugi USB port ? Da ti nije upala neka prašina/patrljak/dlačica kod senzora ? Da se nije podloga zamastila ? Jel sve u redu sa onim odstojnicima na mišu ? Jel si menjao položaj senzora ? Da nije nešto preprečeno između senzora i miša ? Jesi uneo neki mežičnu mrežu ili uređaj u sobu ? Jel upaljen ili gašen lagacy USB support u BIOS-u ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ta nova instalacija, jel ista kopija u pitajnu ? SP2-SP3 ili obrnuto ? Jel u LogitechSetPointu sve u redu sa podešavanjima osetljivosti, brzine i DPI ? Isti chipset drajveri ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pazi, na istoj kopiji mi nije radilo, predhodno sam imao drugu, na kojoj su bili stari drajveri, pa onda novi.... Obe su bile XP sp2 samo sto ova ima jos neke update-s integrisane... mozda da probam sa kopijom sa sp3? glupo mi je da se vracam na najstariju.. sta mislis?
evo, instalirao sam ovj xp sa sp3, i i dalje isto... bas mi se ne vraca na ono staro. probao sam i sa cpl mouse fix, neki registry key ali nista.... hvala bax
Jel sve u radu sa baterijom ? Probaj onako iz očaja stavi pre drajvera za tvog miša taj museware, skini ga i probaj onda SetPoint. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Napravio si gresku sto si se odrekao mx518,ali,dobro.To je poklon i bravo za druga.Inace,uz dobar skill,cak i `mis od 9 eura` moze izvanredno da te sluzi,pod uslovom da je Logitech.
Probao sam i bez drajvera i svega i dalje nije kako treba.. Sto se tice mx 518, toliko sam se navikao na njega da mi sada nije dobro :) jeste ovaj skuplji i ima veci dpi i sta vec ne...ali oblik te njihove 5-ice je neprevazidjen .. razumem te u potpunosti :)
Stvarno si CAR... trenutno si mi najbolji ortak :) Ne mogu da verujem da je do toga... ladno sada sve radi kao podmazano....pa gde siti juce ceo dan da me prosvetlis, posizeo sam :)
jeste Nvidia 8800gtx.... Matori, hvala ti do neba... i svim ostalima.. HVALA :)))))))
Ne mogu da verujem, zamenio bi sve moguće komponente, al to mi ne bi palo na pamet. Da V-SYNC ima veze sa radom miša....šta ću sve da čujem....saznam...provalim....boli me glava.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma ni meni NIKADA ne bi palo na pamet..... SVE sam drugo probao.. i ostao bez ikakve ideje i nade da cu da resim... ali eto, iskustvo.....od sada cemo znati :)
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.