Da ne odugovlacim kratko i jasno posto mi je G25 u kvaru a garancija istekla tj. budjavi Eurolink Team su zatvorili a mislim i da je garancija do sada istekla sigurno jeste.. da li neko zna neki servis koji otkupjuje tako neke delove od G25 ili da mogu da poprave mada cisto sumljam vec 2 modela sam promenio i isti problem imam sa forcefeedbackom i menjacem kod prvog mi se sjebo menjac nije htel da prihvati kad ubacim u rikverc, uzeo sam nov sve extra radilo 6-7 meseci i opet poceo menjac da brljavi brzine u H modu i na kraju ga ja spakujem i posle nedelju dana ga izvadim iz kutije reko igracu na sekvent modu installirao driver i kreno da vozim LFS i vidim cudno mi se ponasa volan tesko ide ja odjednom izadjem iz igrice i vidim skroz lagano se okrece kao da nije uboden u struju i ja i ja izvadim usb i ubodem ga i on ga smota pun levi pa pun desni i tako ostane zaglavljen i nece da ga vrati , stoji tako ne mozes da ga pomeris mislim ako krenes jako da vuces oseti se paljevina a i kad tako dugo stoji oseti se kako smrdi da se ugrejao motor ok kao da oce jos desno da ide al ne moze otiso do kraja.. probao sam na drugom kompu, drivere reinstall ma sve zivo sto je moguce! Ako neko zna neki `dobar` servis nek mi preporuci hvala unapred! `pedale` 100% ispravne, menjac H modu ne radi , sekv, radi, a volan je skroz u kurcu..
Ne zanm koliko je dobar servis, ali mislim da je jedan od uvoznika za Logitech za Srbiju Computer Dream. Pokusaj da ih nazoves da vidis da li mogu (ili bolje receno da li hoce) da pokusaju da ti srede volan i koliko bi to kostal. Da ne ispadne skupla dara nego maslo.
https://www.logo.rs. Oni su ovlasceni uvoznici/serviseri, meni su popravili X-640 zvucnike koji su zezali 3 godine(riknuo jedan izlaz na wooferu i jos neka sranja), popravili mi za 2 dana za smesne pare. Probaj tamo. Fiat iustitia, et pereat mundus
Nije mi jasno kako toliko skup volan moze tako lako da se kvari.... Svi ga pohvaljuju da je ovako odlican a da se posle 6 meseci pokvari menjac, gledao sam na puno foruma i svuda je tako... (kineski pogoni)
Po netu se razne priche vrlo lako shire. Ja poznajem bar 10 ljudi koji imaju G25, i sam ga koristim, i svima radi kao sat, a stari su i po 5 godina. Druga stvar koju retko ko zna, Logitech ima odlichnu podrshku i servis, i popravice ti volan besplatno i van garantnog roka...
:: Nije mi jasno kako toliko skup volan moze tako lako da se kvari.... Svi ga pohvaljuju da je ovako odlican a da se posle 6 meseci pokvari menjac, gledao sam na puno foruma i svuda je tako... (kineski pogoni :: :: :: From Freedom Came Elegance :: LinuxMint :: ::
al sam se nasmejao sad na besplatno :) salu na stranu... oce meni besplatno da poprave Logitech Media Desktop - crko mi bluetooth reko bih, a placen je bezmalo 23k dinara. naravno, istekla garancija
ako mi ga za dzabe poprave svega mi ljubim nekoga u tur :D
Znam primer gde je choveku van garancije besplatno popravljen G25 a sam ga je pokvario :) Ali ga je slao negde preko, necesh se ovde ovajditi ni u jednom servisu :) Mogu da se raspitam da li to vazi za sve Logi proizvode pa cu ti reci, mada ti se teshko isplati da shaljesh tastaturu :)
:: :: al sam se nasmejao sad na besplatno :) salu na stranu... oce meni besplatno da poprave Logitech Media Desktop - crko mi bluetooth reko bih, a placen je bezmalo 23k dinara. naravno, istekla garancij :: :: ako mi ga za dzabe poprave svega mi ljubim nekoga u tur :D
G25 se pojavio pre 2-3 godine.5 godina nije star model nikako...
...najjace sto se pojavio pre nekog vremena i G27 koji je jos skuplji. I sad na osnovu ovolikih problema sa G25 menjacem treba neko da uzme G27. Pa samo ako je retardiran... __________________ Scourge of PCBerza
:: Po netu se razne priche vrlo lako shire. Ja poznajem bar 10 ljudi koji imaju G25, i sam ga koristim, i svima radi kao sat, a stari su i po 5 godina. Druga stvar koju retko ko zna, Logitech ima odlichnu podrshku i servis, i popravice ti volan besplatno i van garantnog roka.. :: :: :: :: Nije mi jasno kako toliko skup volan moze tako lako da se kvari.... Svi ga pohvaljuju da je ovako odlican a da se posle 6 meseci pokvari menjac, gledao sam na puno foruma i svuda je tako... (kineski pogoni :: :: :: :: :: :: From Freedom Came Elegance :: :: LinuxMint :: :: :: ::
Volan je izashao pochetkom 2006, malo sam preterao, ali kao shto rekoh, ljudi koji ga imaju otkad se pojavio nemaju probleme sa menjachem. Moj je iz 2007. godine i menjach radi besprekorno, svuda chitam o tim problemima ali nikada to uzivo nisam video.
A shto se tiche G27, on ni nema H shifter kao shto reche mikac, i menjach je kod njega u stvari i najznachajnija promena, pa se zbog toga ne isplati uzimati ga jer ono glavno imash i na G25. Ali ako hocesh dobar volan, ispod G25 nema smisla ici, jer svi imaju plastichne pedale sa slabim otporom i bez kvachila, shto je glavni razlog kupovine G25/G27 protiv recimo Driving Force GT-a...
:: G25 se pojavio pre 2-3 godine.5 godina nije star model nikako.. :: :: ...najjace sto se pojavio pre nekog vremena i G27 koji je jos skuplji. I sad na osnovu ovolikih problema sa G25 menjacem treba neko da uzme G27. Pa samo ako je retardiran.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Po netu se razne priche vrlo lako shire. Ja poznajem bar 10 ljudi koji imaju G25, i sam ga koristim, i svima radi kao sat, a stari su i po 5 godina. Druga stvar koju retko ko zna, Logitech ima odlichnu podrshku i servis, i popravice ti volan besplatno i van garantnog roka.. :: :: :: :: :: :: :: Nije mi jasno kako toliko skup volan moze tako lako da se kvari.... Svi ga pohvaljuju da je ovako odlican a da se posle 6 meseci pokvari menjac, gledao sam na puno foruma i svuda je tako... (kineski pogoni :: :: :: :: :: :: :: :: :: From Freedom Came Elegance :: :: :: LinuxMint :: :: :: :: :: ::
Jedva sam nashao info da volan u stvari ima samo H shifter, dok su sekvencijalni mod izbacili, pa je sad kao bolji osecaj pri menjanju brzina, shto znachi da su sigurno promenili dizajn, mada ja i dalje ne vidim problem starog dizajna, uzivo nisam video pokvaren G25 menjach.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.