Veceras pazarih PS2 slim od ortaka za 70e, i sav srecan bacio se na posao pikanja igrica :D Igrao PES 2008 nekih pola sata, sat i kad sam ubacio Tekken 5 na TV ekranu se pojavljuje crno bela slika, to mi se desilo i na Juicedu a za divno cudo kad sam o5 ubacio PES08 daje sliku u boji. Interesuje me do cega moze da bude problem, televizor je stari goldstar, spajam ga preko a/v cincova sa PS2kom, na teveu radi TotalTV bez ikakvih problema. Skinucu par igrica preko veceri pa cu ih probati sutra, unapred zahvalan na svim komentarima
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
igra je NTSC a tvoj tv PAL , pa prikazuje samo crno belu sliku, standardan problem, Probaj naci PAL verziju igre i ne bi trebalo da imas problema sa tim, ili ako postoji neki NTSC - PAL konvektor mada ja za tako nesto nisam cuo :P
btw noviji tv-ovi bi trebali bez problema da prikazuju NTSC u boji samo malo losiji kvalitet nego originalni PAL ali opet bi boje trebale da su tu, verovatno tvoj TV reciver ne podrzava NTSC u potpunosti :)
E u persun i TV i sve :) Ako imate neki dobar sajt za skidanje igrica za PS2 nemojte se stidite da bacite link :D Nigde ne mogu da nadjem Ace Combat 3-6 a i MGS2 i 3 jedva nadjoh :(
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Znaci opcije su sledece, il taj cip da ugradim il TV novi ako sam dobro skonto :D?
Prvo probaj na nekom boljem katodnjaku taj PS2. Ako daje boju u NTSC igrama, onda super, jer nemam pojma da li kod nas imaju chipovi koji imaju podrsku za konverziju NTSC-a u PAL, tj, konverzije boja.
Ma kupi samo N-PAL konvertor i spoji sony na TV preko njega i resice ti problem jer ti je stariji TV, to nije vise od 500 dinara u radnjama koje prodaju sony opremu,
Zahvaljujem dobri ljudi, gledacu kod caleta da overim na teveu dal pije vode pa cu odluciti sta i kako :)
Imate neke warezove ili forume odakle da skidam igrice za njega? I dal neko zna kako se zove Program za PS2 preko kojeg mogu da pustam avi fajlove :)?
SMS player pusta .avi i .mpeg fajlove na PS2, provereno...a sto se tice skidanja...warez-bb je skroz ok
:: Zahvaljujem dobri ljudi, gledacu kod caleta da overim na teveu dal pije vode pa cu odluciti sta i kako : :: :: Imate neke warezove ili forume odakle da skidam igrice za njega :: I dal neko zna kako se zove Program za PS2 preko kojeg mogu da pustam avi fajlove :) :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Jeste 100 % imao sam isti problem i sa PS1 i 2 ..inace tada sam imao Stari Katodni telefunken na kojem sam mogao samo da igram igre koje su PAL,...cim ubacim NTSC nema boje i slika treperi...nadji negde samo N-Pal konverter i resen problem ajd pozzz.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Prvo probaj na nekom boljem katodnjaku taj PS2. Ako daje boju u NTSC igrama, onda super, jer nemam pojma da li kod nas imaju chipovi koji imaju podrsku za konverziju NTSC-a u PAL, tj, konverzije boja.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.