Jedino sto valja da se kupi a da ne trpis gladan je momo volan za 7800 u vipH. Ja cu da ga uzmem nakon sto kupm graficku. Bio je i u piramidi 5999, ne znam da li ima. U CT je imao formula force ex sa force feedback za nekih 3 i po somitja, za te pare bolje ne postoji, a kazu da bas fin osetjaj daje, a u dosta prodavnica kosta 7,8 hiljada, oko 5-6 je srednja cena
Ako ima forcefeedback da ti ishcupa ruke, onda je taj. Ovi su uglavnom crvene boje. Ja da kupujem, uzeo bih momo. Jes da ima samo 270 stepeni rotacije, ali je to dovoljno. Koristio sam onaj isto logitech drvnig force pro, on ma 900 stepeni i ne sluz nicemu. npr u live for speed, cepas drift, i kad stavis na 720 stepeni, ne moze da stignes da vratis volan u suprotnu stranu, ali kad namestim na tako oko 270 onda je bas extra, zato bih i uzeo momo. Kolko para si spremio?
Izbor volana je ocajan i svodi se na logitech. g25 je preko 250e i ne dolazi u obzir, znaci, samo ti ostaju momo i driving force pro. Ovaj drugi pise da je za PS ali moze i na PC. Ja sam ga probao i super radi, precizan, ima i leptirice za shiftanje, a i mali mejach sa desne strane. Taj menjach dodatni i 900 stepeni rotacija ga odvaja od momo-a. Ja bih uzeo momo, lepsi mi, ima vise racing izgled i koji dinar jeftiniji(to nije bitno). Videcu mozda da uzmem momo za oko mesec dana, pa ako ti se ne zuri, ja mogu da budem zrtva :)
Pa ne verujem da je los i jedan i drugi. Nije da mise zuri ali bih voleo to da imam za koji dan, ne znam videcu jos. Imam ovaj za saad pa taj koristim, dok ne odlucim
Naravno da ni jedan od ta dva nije los. Koji god da uzmes neces da se prevaris. Kod mene bi presudio samo izgled i uzeo bih momo. Oba su fenomenalna i vrede svaku paru.
@Vuk, prezadovoljan sam, kvalitetan proizvod sa jako pristupacnom cenom. Garantujem da ces biti zadovoljan.
@shgh, ja sam ga uzeo u g. za te pare, oces da ti skeniram racun? Ne znam da li ga jos ima po toj ceni.
Edit: Sad gledam na g. sajtu, nema u online ponudi, definitivno je rasprodat. Najbolje bi bilo da nazoves i pitas da li mogu da poruce. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Za te pare Driving force pro je bolji volan od Momoa, dele istu mehaniku, izrada je slichna, ali DFP ima 900 stepeni, ima menjach i moze da radi i na PCu i na PS2 i PS3. Momo ima ogranichenu upotrebu jer radi samo na PCu, a 900 stepeni je drastichno bolje u odnosu na 270, ne zato shto mozesh da okrenesh toliko, vec zato shto je tako volan precizniji i mnogo blizi pravom volanu...
@Erestun ma znam da je toliko bio, bila akcija, nego ga nema, pa samo kazem da ima, kupio bih odmah, sutra cu da zovem da li mogu da nabave, zvao sam danas usce i rekla mi da ne zna da li moze da se poruci pa da seutra zovem.
Za gurua: 900 stepeni nicemu ne sluzi. Igrao sam i bespotrebno je i nema funkciju. Ne bih uzeo pored momoa ni da je cena ista, a kamoli da dam kolko hiljada vise. Jedino ko ima PS je super jer moze na njemu da koristi.
Uzeh ga davnih dana i mada nemam mnogo vremena za igranje mislim da je ekstra za te pare. E sad, ne znam dal ga ima jos uvek u prodaji kod nas, i onomad sam ga jurio, mislim da je bilo samo na jednom mestu u gradu... Malo mozda premekane pedale, al sam volan po meni je vrh...
Vidi vuče komentare na itsvetu za taj saitek, onaj što ga je napljuvao onako mi je ortak, strašan entuzijasta za simulacije vožnje. E sad ne znam, možda je nabo loš primerak ali na kraju je toliko popizdeo od tog volana da ga nije treći put odneo na zamenu nego je uzeo sekiru i iscepao ga u komadiće, zadržao je samo onaj centralni deo volana i okačio na zid za uspomenu. Posle je skupio pare i uzeo G25, sad je srećan ko malo dete.
Tuđe govno uvek više smrdi
:: Uzeh ga davnih dana i mada nemam mnogo vremena za igranje mislim da je ekstra za te pare. E sad, ne znam dal ga ima jos uvek u prodaji kod nas, i onomad sam ga jurio, mislim da je bilo samo na jednom mestu u gradu... Malo mozda premekane pedale, al sam volan po meni je vrh.. :: :: ::
Pa dobro, to je tvoje mishljenje koje se ochigledno zasniva na tome da si DFP video u izlogu, a Momo ti je lepshi i jeftiniji, pa zashto ga ne bi kupio :)
Sve te volane sam ili imao ili koristio kod kuce, i tih 270 stepeni je bilo dobro pre 7-8 ili 10 godina kada su svi volani bili takvi, ali jednom kada predjesh na 900, bice ti jasno koja je razlika, pogotovo u igrama koje imaju native podrshku. Jedini razlog zashto ne kupiti 900 je ako cesh iskljuchivo da vozish neku stariju igru koja to ni ne podrzava, ali koliko znam sve novije simulacije na PCu imaju podrshku ili ce je imati, u Gran Turismu podrshka za 900 stepeni postoji vec 6 godina, i drugachije nema smisla voziti...
:: Za gurua: 900 stepeni nicemu ne sluzi. Igrao sam i bespotrebno je i nema funkciju. Ne bih uzeo pored momoa ni da je cena ista, a kamoli da dam kolko hiljada vise. Jedino ko ima PS je super jer moze na njemu da koristi.
@Guru Ni jedan volan na stolu ne moze da zameni realnost. Ni jedna igra nije 100% realna. Ako se nekome odgovara volan sa 900stepeni, neka ga uzme, nemam nista protiv, ali i ovako je sasvim dovoljno. I dalje stojim iza toga da je MOMO best-buy. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
+1 za Saitek R660 GT volan,moj brat od ujaka ga ima,super je ..sta je sve izdrazao...jedino ne znam dali ga ima jos u prodaji,i gde.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Uzeh ga davnih dana i mada nemam mnogo vremena za igranje mislim da je ekstra za te pare. E sad, ne znam dal ga ima jos uvek u prodaji kod nas, i onomad sam ga jurio, mislim da je bilo samo na jednom mestu u gradu... Malo mozda premekane pedale, al sam volan po meni je vrh.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.