Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Rezanje igara za XBOX360
STRANA 1 OD 1
vukdusan Rezanje igara za XBOX360 06.09.2010. 13:43 T29185

status: user
broj poruka: 800

Ovako, skinuo sam Red Dead Redemption i NBA 2k10 za XBOX, i sad naravno trebam da ih narezem na DL DVD. NBA pored .iso ima i .dvd fajl, a RDR ima samo .iso fajl. E sad sam negde na netu nasao da mogu da rezem samo uz pomoc ImgBurna, pa moram da stavim i .dvd fajl, da podesim svasta, ma nemam pojma vise, a jos sto Pioneer nema u podesavanjima ImgBurna.

Kako rezati sa ImgBurn:
http://rapidshare.com/files/417393037/HOW_TO_BURN_XBOX_360_GAMES.doc.html

Ovde sam nasao da mi treba samo CloneDVD:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/359114

Inace, imam Pioneer 112D sa najnovijim firmwarom, ali se ne nalazi u optionsu ImgBruna.

Da li je neko vec rezao ISO za XBOX? Stvarno bi mi pomogao neki savet, jedan DL 300 kinti, nije malo :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb samo ti lepo idi na 06.09.2010. 13:47 #242479

broj poruka: 6876

https://www.xboxrepublika.com

registruj se ,udji na forum i vozi!
dachabre Rezanje igara za XBOX360 06.09.2010. 14:21 #242487

broj poruka: 77
Mozes da rezes sa gomilom programa ali kazu da je Img Burn najbolji....
Ja sam rezao sa imgburnom - samo ides na rezanje imidza - obavezno izaberes .DVD fajl (ne .iso) i rezes manjom brzinom (x4 - maksimalno x8). Nikakva vise ti podesavanja nisu potrebna.
Zbog `jeftinoce` DL-a nije lose da proveris .iso fajl sa ABGX-om. Kad on kaze da je OK nema sanse da nije... Mozes i da izguglas da li tvoj DVDRW moze to da reze - posto neki hoce da zezaju (ali mislim da moze)....

Ovo ti je ugrubo - ako ne mozes da se snadjes - javi pa cu ti poslati detaljnije objasnjenje...

P.S. ako si iz BG-a - ispod Doma omladine u prolazu DL= oko 120 din. :)
invincible 123 06.09.2010. 14:23 #242491

broj poruka: 25

Ja meni rezem sa imgburn , kod rezanja igara za xbox ti je najvaznije da namestis layer brake na 1913760 i brzinu na 2,4x. I ja imam dvd rw Pioneer i isto nije u njihovoj listi al sam do sada sve rezao sa njim tako da to ne bi trebalo da ti bude problem.I dvd treba da ti bude DVD+R DL znaci + obavezno.Kod ovih igara sto imas .dvd fajl samo kliknes na njega proveris da li je layer break dobar i brzina i to je to.
dachabre Rezanje igara za XBOX360 06.09.2010. 14:25 #242493

broj poruka: 77
Da, dodatna podesavanja u Img Burn-u su ti potrebna ako nemas .dvd fajl. (onda dodas layer brake=1913760), a ako imas .dvd - samo vozi....

FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 06.09.2010. 14:54 #242496

broj poruka: 777

Na poslu imamo 8 Mb tako da kad za sebe poskidam šta mi treba za kolegu skidam igre za XboX360.
Biram samo Scenske verzije pošto mislim da je tako proverenije. Kad sve raspakuješ imaš dva fajla. ISO fajl ti je sama igra a .dvd je samo podatak o layer brake-u.
Koristim mali i besplatan program koji se zove Cookies Xbox360 Game Burner, brzina 4X i do sad je uvek bilo OK.

vukdusan re 06.09.2010. 21:47 #242667

broj poruka: 800

E hvala svima, snasao sam se, valjda radi :D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs