Verovatno imas vise informacija od mene, ali i mene zanima koliko bi kostala popravka lasera, jer je mom prijatelju na samrti. Uzgred, u EU to rade ovako :
ali mislim da je preskupo, mada lik koji je ovo oglasio trazi i ponudu za cenu od potencijalne musterije. Ako imas neke informacije `odavde` napisi, bio bih ti zahvalan.
imam ja samo mii reci dali je sa duplim socivom ili jednim i dali je slim? a cenu cu ti reci na pvt ali jeftinije neces naci....imam ih 30tak tj za koju hoces konzolu
ne razumem se ja u to da li je duplo socivo ili nije. Konzola je ona debela sa hardom od 60gb ima 4 usb i citac kartica. aj vidi za cenu pa mi javi da vidim da li se isplati raditi je. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.