Znam da su bile teme..Pratio sam uputstva,al nece da radi?!?!Jel probao neko da koristi xbox360 dzojstik na windows 7,i ako ima neko kome radi extra,nek mi napise ovde postupak..Molim vas!Poludeo sam vise sa cimanjem ?Ako neko zna sta trebam da radim,nek mi napise.Hvala.
Pratio sam uputstva sa neta..Skinuo driver instalirao,ubacio joystick,pa se on instalirao...instalirao jos neke drivere za nesto i pokusao jos dosta stvari al nece...Joystick je wired,al kombinacija..moze i na kabal i na baterije(wireless).Sta da radim?
Ti si nesto pomesao. Ne postoji x360 joypad koji je istovremeno i na kabal i na baterije. Ako mogu baterije u njega onda je wireless i zato ti treba wireless risiver za pc koji moras da kupis. Zato ti i ne radi, sto to nemas. A sto se kabla tice kapiram da pokusavas sa odvojivim usb kablom ali to moze da sluzi samo za punjenje baterija preko pc-a, a ne i za koriscenje joy-a za igranje .
http://bit.ly/nFgB0c Ovakav mi je joystick..samo sto ima jos dodatni kabal koji se ukljucuje u onaj ulaz na vrhu..Nije valjda da je ovaj moj wireless i da moram da kupujem taj dodatak?Ako jeste..sta trebam i gde moze da se kupi taj dodatak?Hvala Alrad
Pa da, to je to sto sam rekao. S tim dodatnim kablom mozes samo da punis baterije. To je wireless joypad i treba ti risiver da bi ga koristio na pc-u. To je ovo: http://www.engadget.com/2007/02/21/xbox-360-wireless-receiver-for-windows-now-available/ Gde da kupis - pogledaj u oglasima ovde na berzi i na xboxrepublika.com. Ne bi trebalo da je vise od 20 evra. Ili mozes da prodas taj joypad koji imas i kupis wired ako ti ne smeta igranje preko kabla.
od jednog drugara sam ga kupio. u pakovaju je bio i risiver i dzojstik. mislim da je bilo 4 500 dindzi. radi savrseno na win 7 ali 32. nisam ga probao na 64.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.