Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
PS2 pomoc
STRANA 1 OD 1
djolepop PS2 pomoc 03.03.2008. 20:29 T8513

status: user
broj poruka: 3
Imam problem sa mojim PS2.Nedavno sam ga kupio u Metro-u i shvatio da cita samo originalne cd-ove.Da li neko zna gde moze to da se sredi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 03.03.2008. 20:55 #46309

broj poruka: 1454
Navodno bi trebalo da se ugradi neki cip u njega da bi on mogao da cita pirateriju. Sve ti je to na divljaka naravno, tako da moras sam da se snalazis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

Neba Čip 03.03.2008. 23:46 #46333

broj poruka: 1197
Treba da ugradiš čip, sa direktnim učitavanjem bi bilo najbolje, mislim da se zove Mars 3. Svaki servis za PlayStation ti to radi. Cene se kreću čini mi se od 40 do 80 evra, u zavisnosti od kvaliteta čipa i željenog veka trajanja lasera.

Najbolje se informiši o čipovima preko interneta (čitaj Google-a), pa kad skontaš šta ti najviše odgovara, onda ga traži kod nas u servisima. Ili obrnuto, vidi prvo šta se kod nas nudi, pa onda traži informacije... .)

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
djolepop Re... 04.03.2008. 08:53 #46364

broj poruka: 3
Hvala na pomoci
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647774.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs