Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Ripovanje zasticenog DVD filma
STRANA 1 OD 1
AdvUser Ripovanje zasticenog DVD filma 06.06.2008. 03:37 T10246

status: user
broj poruka: 12

MIKE
Cao svima! Nadam se da cete moci da mi pomognete.

Imam problem sa ripovanjem/kopiranjem zasticenog DVD filma. Do sada sam koristio DVD Shrink i nije bilo problema. Medjutim, sa novijim filmovima ne mogu nista da uradim jer kao da postoji fizicko ostecenje na disko. Kapiram da je ovo fora. Probao sam i sa DVD Decrypter-om, ali ne ide.

Da li neko mozda ima ideju kako da ovo uradim?

Unapred vam hvala na pomoci i savetima.

:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.06.2008. 03:40 #57594

broj poruka: 12057

Probaj programom DVDFab Platinum.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Instaliraj! 06.06.2008. 04:05 #57597

broj poruka: 18472
AnyDVD i uvek ga imaj instaliranog...Ja radim tako godinama i nisam imao problema...To je program za razbijanje kodova tj zastite!P.S.DVD Shrink je njesra,zastareo je predji na bolji shrinker!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

rasha44 Re: Instaliraj! 06.06.2008. 04:27 #57599

broj poruka: 1492
Uz AnyDVD skini i CloneDVD od iste firme SlySoft. Mozes da skides i DVD Fab Platinum:
http://avaxsphere.com/software/software_type/multimedia/DVD-Fab-Platinum.html
Ili Magic DVD Ripper 5.3.4
http://avaxsphere.com/software/software_type/multimedia/DVD-Fab-Platinum.html

I jedan i drugi skidaju zastite sa filmova.

P.S. Nero Recode je mnogo bolji od DVD Shrink za shrink (smanjenje) DVD filmova.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: AnyDVD i uvek ga imaj instaliranog...Ja radim tako godinama i nisam imao problema...To je program za razbijanje kodova tj zastite!P.S.DVD Shrink je njesra,zastareo je predji na bolji shrinker
::
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
MaliAbner He, he, he... 06.06.2008. 08:58 #57602

broj poruka: 7779
@Bax
@Rasha
@Nebeskavatra
Spavate li Vi uopste...?

Sto se tice ripovanja filmova prvo moras na neki nacin da skines zastitu tj enkripciju, ja za to koristim DVD Fab Decrypter Platinum (obrni okreni nema boljeg), a zatim takav sadrzaj propustim kroz AGK v2.45, probao sam razne i ni jedan ne radi kao AGK a uz sve to je i dzaba.

A sto se tice kopiranja DVD-a na DVD e tu bi trebalo da se pokaze DVD Clone on kopira sadrzaj DVD-a bit u bit isto (cak i greske prekopira) jedino je problem kad imas neki DL disk e tada ti treba neki program koji ce ti sadrzaj od 8.5 gb spucati na 4.7gb, a tu ima raznih shrinkera izaberi po slobodnom izboru.
To jednostavno ne radim (ubila bi me kolicina diskova jedva cekam plavi zrak da sman jim gabarit kolekcije) jednostavno sakupljam iskljucivo DivX i to je to, kolekcija je za sada oko 3500 komada i bar 60% nisam ni gledao.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

imarkovic .. 06.06.2008. 12:01 #57614

broj poruka: 19083
DVDshrink-keva.
MilivojeS Re: Instaliraj! 06.06.2008. 15:17 #57625

broj poruka: 439

:: AnyDVD i uvek ga imaj instaliranog...Ja radim tako godinama i nisam imao problema...To je program za razbijanje kodova tj zastite!P.S.DVD Shrink je njesra,zastareo je predji na bolji shrinker
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

Слажем се с Небеском Ватром. Инсталирај АНИ ДВД и све ће да буде лако. Користио сам и ове програме које помињеш, међутим ниједан није радио ово перфектно, без неке мане. Зато, нађи овај програм, и нећеш да се нервираш!
Equinoxe @MaliAbner 06.06.2008. 18:10 #57650

broj poruka: 12057

Spavanje je za slabiće! Šalim se naravno, meni je kao što sam već par puta naglasio život u glavnom naopačke, radim dve noćne, pa slobodan, pa jutarnja u 6, i ode sve naglavačke, tako da sam ja tu ponekoad u 6 u 12 u 18 u 24, ko zna.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

AdvUser Hvala svima! 09.06.2008. 18:38 #58086

broj poruka: 12

MIKE

Ovo je tek drugi - treci put da koristim forum, ali svaki put kad imam problem koji ne mogu da resim sam ovde dobijem odgovor. Hvala vam svima sto ste mi pomogli savetima i iskustvom!
U principu sam uspeo sa nekim novi AnyDVD-jem i on odradi sve sto treba sto se skidanja zastite tice. Onaj stari DVD Shrink i dalje radi, ali probacu i ostale. Ako i nije dzabe tu su torenti!

Jos jednom hvala vam!

Pozdrav :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs