Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
promena fonta za subtitl na dvd-u
STRANA 1 OD 1
dragojlo2 promena fonta za subtitl na dvd-u 06.11.2005. 18:57 T1044

status: user
broj poruka: 718

Zna li neko ,please,kako da povecam fontove subtitlova na lg dvx9700?
Pomagajte upropastih oci ,bre!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Dok se ne javi neko stručniji... 06.11.2005. 20:19 #2836

broj poruka: 6672

Koliko je vreme poluraspada Majkla Džeksona?

Ako se radi o standalone divx-dvd plejeru (kao što pretpostavljam), koliko ja znam, TO MOŽE DA SE URADI SAMO PROMENOM FIRMWARE-A ukoliko uopšte postoji verzija koja ispravlja taj "BUG". Postoje i hack-ovani i nezvanični firmweri na internetu, ali to je sve na tvoju odgovornost... ako i tu postoji verzija sa ispravljenim problemom koji imaš. LG = GOLDSTAR... ko se seća Ante Markovića, jasno mu je zašto je ta firma promenila ime a Samsung recimo, nije.
dragojlo2 fala ti brate! 06.11.2005. 23:32 #2841

sto se tice firmware-a i player-a neznam ni kako to funkcionishe niti da li je standalone .Imam ga samo 2dana i vec me nervira .gledah po netu ali su tamo sve neki Poljski sajtovi . Nishta na engleskom , deutschu
ili srpskom.
Ah,da Michael : dok se ne raspadne do yaya.
bogovi re 07.11.2005. 11:40 #2843

broj poruka: 15

covek ti je sve dobro rekao ,pitao te je da li ti je posebna komponenta to znaci da li je standalone komponenta....a ne da li je u kompu ..ako ti ne znas ne znam ko zna ...jedino ako znas koji je model pa ljudi jos mogu malo vise da ti pomognu
nema sta dreugo da se doda.
dragojlo2 Pisko izvini !!! 07.11.2005. 19:21 #2850

Stvarno nisam imao nameru da delujem uvredljivo ili potcenjivacki, cak sam vrlo zahvalan sto mi se uopste neko javio , ali nisam znao sta je standalone . Sto se firwarea tice pretposavljao sam da je to tako.U svakom slucaju hvala svakome ko se javi ili zna kako ovo da resim (sajt sa firmwareom i sl.) i jos jednom Pisko izvini ako sam te uvredio , a sto se tice odgovora za Jacksona i on je banalan ,ali je to polovina tela.

P.S. jeste standalone, ali kako se kod njih menja firmware?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs