pronadjem sve kanale na tv karti(Leadtek WinFast tv 2000 XP rm).I preko PVR-a i preko Chris-a dobijem samo 20-tak kanala na svim zonama PAL-a.Na TV-u imam ih oko 60_tak (sbb).
:: :: Koji si odabrao region pre skeniranja, jesi stavio Yugoslavia ? Stavi mu adaptive channel scanning ili tako nešto piše, za temeljnije skeniranje
sem ovoga ostaje da u podesavanjima karte stavis 1.cable umesto antena 2. kada zavrsi skeniranje kanala rucno pretrazis (double click) po ostalim kanalima pa cekiras one koje ti je nasao, a da smatra da nisu dovoljno dobri 3. proveri spojeve antenskog kabla, mozda nesto nije dobro spojeno pa je slab TV signal na karti
Kapiram da je to čovek shvatio da treba da stavi cable scan ako ima cable televiziju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...kako ste napisali,na region Yugoslavia mi nadje manje kanala nego na Poland D recimo,a signal je dobar ,cak sam mu stavio i pojacivac signala za cable TV.
Nadam se da koristiš PVR 2. i ništa ti drugo ne preostaje nego da eksperimentišeš sa regionima, i eventualno potražiš nove drajvere. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Iskoristi mali prg koji se nalazi na sajtu Leadteka za deinstalaciju. Potom instaliraj sa cd-a drajvere iz device managera. Potom instaliraj zakrpu KB888111XPSP2.exe. Potom pokreni instalaciju sa diska, a kad zavrsis sa instalacijom drajvera pod XP-om, prekini instalaciju PVR-a i instaliraj PVR2 sa sajta. Sada odaberi da ti bude prijem PALB i da ti Zemlja bude Italija. Sada bi trebalo da je sve u redu. Ako nije onda nemam vise ideje.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.