Taj pack je jedno sranje koje necu vise nikad da instaliram...
10.08.2008. 09:49
status: user broj poruka: 553
Uzmite ljugi lepo Gordian Knot codec pack pa da vidis sta je uzivancija!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Ljudi koristite ovaj player i nemojte instalirati nista od kodeka. Ako se slucajno desi da ne moze da otvori neki fajl zbog kodeka, sto je vrlo retko, on ponudi da skine kodek sa neta. I ja sam imao problema sa k-litom nije mi radio zvuk u pola filmova. FFDshow me smarao podrskom za titlove. GOM player i nista drugo...
Ne znam zasto tako pricas za Gom player, jel si ga probao? Ja sam koristio godinama bs player dok nisam probao GOM pre 7-8 meseci i mogu samo reci da bs player ne moze ni da mu prismrdi. Otvara gotovo sve i jedan video format bez instalacije bilo kakvog kodeka, ne baguje i veoma je pouzdan. Cak sam nasao portable verziju koju koristim na poslu jer nemam admin ovlascenja da mogu da bi mogao da instaliram. I ona radi bez problema...Ne znam da li je potrebno ista vise reci...
:: Ja ne znam da vas ni`e udar`lo sunce ili shta al` meni KLCP radi pa ubiv :: samo treba znATi settovATi... a, GOM je teshko GOMno - BS ruleZ! :: :: :: Lithium-OC House-Not 4 Every1 :: ::
Codec Pack 1.9 sam instalirao odavno i nikad nisam imao nikakvih problema niti mi je trebalo bilo šta više od toga. Koristim i GOM (za gledanje) i BSplayer (žena za prevođenje) i sve radi kao podmazano. K-Lite ima gomilu kodeka i filtera koji većini ljudi nikad neće trebati.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ja na laptop-u imam instaliran K-Lite Mega Codec Pack 1.0.0., već 2.5 godine i zadovoljan sam i sa tom 1.0.0. verzijom (možda mi se jednom desilo da sam imao neki problemčić)
Isti je slučaj i sa mnom. Na drugom kompu sam instalirao GOM player i meni je on trenutno bez premca. Koji BS, RED LIGHT i ostali. GOM je keva. Najviše sam se iznenadio kada mi je otvorio FLV fajl, za koji sam do skoro morao da skidam konvertore i isti je slučaj i sa 3GP.
I ja sam mislio da je BSPlayer najbolji, al brate, ovaj ga šije....
:: Ne znam zasto tako pricas za Gom player, jel si ga probao? Ja sam koristio godinama bs player dok nisam probao GOM pre 7-8 meseci i mogu samo reci da bs player ne moze ni da mu prismrdi. Otvara gotovo sve i jedan video format bez instalacije bilo kakvog kodeka, ne baguje i veoma je pouzdan. Cak sam nasao portable verziju koju koristim na poslu jer nemam admin ovlascenja da mogu da bi mogao da instaliram. I ona radi bez problema...Ne znam da li je potrebno ista vise reci... :: :: :: :: Ja ne znam da vas ni`e udar`lo sunce ili shta al` meni KLCP radi pa ubiv :: :: samo treba znATi settovATi... a, GOM je teshko GOMno - BS ruleZ! :: :: :: :: :: :: Lithium-OC House-Not 4 Every1 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.