Znaci skinuo sam film i on je podeljen na 4 dela po 200mb svi delovi mogu da se gledaju ali kako da ga spojim u jedan zbog Subtitle. Probao sam hjsplit-om nece jer nije .001 file. Znaci trebace mi neki program za rad sa video fajlovima, koj ?
Nema problema. Inače ne sećam se kada sam zadnji put video ekstenziju na imenu filma, ali sve je lepo za sada. U krajnjem slučaju možeš i sam da dodaš ekstenzije.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ima 11 triliona Easy video joiner alata, ali većina njih radi recompressing, pa moraš da računaš izlaznu veličinu fajla. u vdub-u samo copy paste sve frjmove partova, tresneš direct stream copy i lovely jubbly. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
U XP-u ides na Tools - > Folder Options - > kartica View - > odstikliras `Hide extensions for known file types`. Mozda nije bas tako ali je slicno... Zaboravio sam.
U Visti ides na Organize - > Folder and search options - > kartica View - > odstikliras `Hide extensions for known file types`. U Visti je mnogo bolje odradjeno jer ne moras da brigas da ces da preimenujes i ekstenziju kad hoces da brzaka da promenis ime nekom fajlu... Dozvoljava ti da preimenujes samo ime pre ekstenzije, a ako bas hoces i ekstenziju da preimenujes, onda moras da oznacis deo iza tacke ili da se prebacis sa kursorom... Ma snaci ces se.
Pozdrav!
:: Hvala zandarm bas sam to uradio i uspelo je ekstenzija je bila .mkv promenio sam .001 i uspelo je hvala puno :: :: Nego ovo sam radio pod Vistom jer mi XP uopste ne prikazuje ekstenziju gde se to ukljucuje i iskljucuje jer zna neko :: :: Tipa ako je neeki film pise samo ime filma nema kao na aprimer ime filma .av :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.