Upravo tako samo sto glumci pricaju turski Da pojasnim, postoje dva audio zapisa turski i engleski, ali turski je po defaultu, a ja hocu da to bude engleski. pozzzz
:: Formulisi bolje pitanje, cekaj jeli ovako ovi glumci pricaju japanski a ti bi da to bude engleski ili sta.. :: :: Pozdrav :: :: ::
@gile23 glupo mi je slusati nadsinhronizaciju na turskom (ili neki drugi ) kad znam da je na engleskom, koristim GOM i VLC
Dakle nije mi cilj da podesavam u plejeru svaki put kad pokrenemfilm koji audio zapis cu da slusam vec da to bude onaj koji ja zelim pri samom startu filma tj. da plejer sam izabere u ovom slucaju engleski. Jednostavno zeli da mu za sva vremena odredim koji audio zapis ima prioritet.
mislim da covek oce da kad pusti film da mu se automatski odma ucita engleski, a ne turski...mislim da se flegovi za defult audio i defult sabtajtl postavljaju kada se film pakuje u kontejner (koji god da je) tako da verovatno neces moci da podesis to osam ako plejer koji koristis nema takvu neku opciju...i kad sam vec kod toga, nisi naveo ni da li pustas na racunaru ili dvd plejeru, i ako je na racunar koji program koristis, koji je format filma...itd...
Filmove pustam na racunaru, a format filma je avi. Negde na forumu sam procitao da se moze nesto uciniti uz pomoc virtual dub-a, ali ja ne znam da baratam sa istim. pozzz
Filmove pustam na racunaru, a format filma je avi. Negde na forumu sam procitao da se moze nesto uciniti uz pomoc virtual dub-a, ali ja ne znam da baratam sa istim. pozzz
dobro si procitao...mozes potpuno da izbacis jedan audio fajl, ali za to ti treba VirtualDubMod...kada ubacis film u program, imas padajuci meni Streams ->Stream List...tu disejblujes audio koji ti ne treba...zatim ides na padajuci meni Video pa chekiras Direct Stream Copy...onda ides File -> Save As i samo ga sacuvas bilo gde...VirtualDubMod ce onda da ti prekopira ceo film bez jednog audio fajla i nece raditi rekompresiju, tako da ce sve biti gotovo za par minuta...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.