Желим да нарежем филм који сам снимио помоћу ТВ карте. Приликом снимања програма с ТВ - е, програм самостално раздељује видео фајл на величину од 3,91 ГБ, тако да од једног филма настану, заправо два неједнака дела. Питање је следеће: Који програм може најлакше и најбрже да обједини ова два фајла у један који би био срезан на ДВД и који програм може да исече (лако и сигурно) рекламе које су снимљене приликом снимања филма. Покушавао сам с Нером али ми није успевало да саставим фајлове? ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Verovatno ti je file system na hard-u FAT32, pa se zbog toga snimak deli na fajlove velicine 4 GB (FAT ne prepoznaje vece). Ukoliko zelis da ti snimci budu iz jednog dela moras ga prebaciti na NTFS. Sto se tice pakovanja (spajanja) moze ti posluziti bilo koji program od onih koje je naveo zandarm. Ja preporucujem Pinnacle Studio (jednostavan za rad) i to, ukoliko ce ti ovo biti jedina njegova upotreba, neku od starijih verzija (npr. ver 9), zato sto su manje zahtevne.
Наравно да се не љутим, само не разумем питање. Латиница - енглеска или хрватска има одговарајуће словне знаке у српској цирилици. ,Већину углавном. Недостају нека слова. А слова која се употребљавају да означе ГИГАБАЈТ ималу сасвим одговарајуће знакове у српском језику и писму. Могуће је `пребацивати` стране изразе у одговарајуће српске. То се зове србизација.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: :: Nero Recode :: I ovo drugo, nemoj da se ljutiš, al kako možeš giga-byte (GB) da napišeš skraćenicom `ГБ` :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.