Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Softver za VIVO karte,please!!
STRANA 1 OD 1
cheva Softver za VIVO karte,please!! 01.01.2006. 20:27 T1239

status: user
broj poruka: 13

Cheva
Treba mi softver za gledanje i SNIMANJE tv programa,imam 9600xt turbo vivo kartu i program DScaler i Cyberlin power vcr,medjutim prvi cesto smara pravi probleme,a drugi nece da snima.Da li postoji neki treci program ?Hvala...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Da li postoji? 01.01.2006. 22:20 #3593

broj poruka: 6672
Naravno da postoji gomila softvera te namene, mada, priznajem da ja neznam za neki koji bi bio idealn i za gledanje i za snimanje... ja koristim za gledanje dscaler ili InterVideo WinDVR, a za grebovanje - snimanje, neki od programa (ovisi o tome ide li u divx ili ga snimam na dvd, ili su to samo pojedinačni spotovi...): Power Director Pro (valja sve od verzije 2.5 pa naviše), Ulead Video Studio DVD, Pinnacle Studio 9, a, bogami, čak sam eksperimentisao (uspešno) sa Windows Movie Maker-om (sa svim zakrpama i poboljšanjima). Ima ih još, poluprofesionalnih i profesionalnih (Adobe Premiere, Sony Vegas itd.), ali mislim da tragaš za jednostavnim što automatizovanijim programom... a ovi koje sam nabrojao dobijaju se u ponešto osakaćenoj varijanti ili starijoj verziji uz razne TV kartice, VIVO kartice pa čak i grafičke kartice... pa vidi da od nekog zbaviš legalnu kopiju... Kao favorit u jednostavnosti i efikasnosti kodeka koji ne smara previše mašinu (a rezultat mpeg2 direktno grebovanog materijala je prilično zadovoljavajući) predlažem ti Power Director Pro.
borko75 probaj ovako 01.01.2006. 22:50 #3595

broj poruka: 10

nero expres 7.0.1.4 u njemu imas kompletan softver za obradu slike zvuka naprimer spojis ulaz na video rekorder ides capture snimis i odma nudi rezanje u DVD formatu radi perfektno
cheva hvala pisko,borko 75 02.01.2006. 13:22 #3602

broj poruka: 13

Cheva

Hvala vam obojici na brzim odgovorima,siguran sam da cu iskoristiti neki od vasih predloga.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs