Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Kako napraviti DVD meni?
STRANA 1 OD 1
MilosSA Kako napraviti DVD meni? 31.01.2006. 01:52 T1368

status: user
broj poruka: 7

Kako napraviti DVD meni, znaci kao kad kupimo DVD film, ubacis a on ti nudi opcije koji snimak, deo snimka da izaberes ili ceo film?
Zna li neko u kom je to programu moguce? Konvertovao sam sa WinAvi Video converter-om, ali on pravi samo jedan fajl.
Kako napraviti DVD da ima vise fajlova?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stante ulead dvd workshop 31.01.2006. 08:46 #4131

broj poruka: 59
Ja koristim pomenuti program, mozes da delis film na chaptere, i da pravis meni sa linkovima na svaki chaprer. Program je jednostavan, mislim da ces se brzo snaci. To se se tice verzije 1.0. Na kraju imas opciju da biras da li ces direktno snimanje na dvd, ili da ti pravi folder sa vob fajlovima ili iso image.
Ima i verzija 2.0 ali mi se nekad rusi, ne znam da li je bug u programu, ili je problem do registracije. Elem, u "dvojci" mozes da ubacujes i titl (iz tekstualnog fajla) - npr ako pravis od divx-a dvd sa titlom.

Pozdrav.
vlajkic nero 6.3 31.01.2006. 14:03 #4134

broj poruka: 609

Eto ja koristim nero 6.3 full i sa njim pravim sta hocu....iz avi u dvd i tako dalje...vrlo postupno ide i veoma je jednostavno...pravis poglavlja i ili dva tri kraca filma na jedan dvd...probaj neces se pokajati ali napominjem da ti treba full verzija nera

MilosSA Hvala 01.02.2006. 18:03 #4153

broj poruka: 7

Hvala, momci! Nesto sam uspeo sa Pinnacle studio 9, jest` da je komplikovano, tj.dugo traje procedura, ali ja to koristim da bih prebacio i formirao DVD-e sa licnih, porodicnih VHS, pa mi vreme nece biti problem.
U svakom slucaju cu da pokusam i ovo sto ste mi preporucili...
Hvala jos jednom!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs