Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
kako igricu na image-u dvd od 6,5 gb snimiti na dva obicna dvd-a od 4.5gb
STRANA 1 OD 1
sojkic kako igricu na image-u dvd od 6,5 gb snimiti na dva obicna dvd-a od 4.5gb 10.09.2006. 21:08 T2245

status: user
broj poruka: 216

Ljudi pomoc, ako neko zna, skinuo sam jednu igricu sa neta, ona je prikazana kao image file, od 6,5 gb. Naravno, zbog poznate cene duble layer dvd-a koja je paprena da li neko zna ima li neki nacin da se on razdvoji u dva obicna dvd-a. Ako neko zna, unapred sam zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
agresorgsp moze sada da li ti to radi posao 10.09.2006. 21:27 #8150

broj poruka: 140
razdvoji jedan fajl u 2 tako sto ces ga splitovati iz total commandera i onda ces ga moci narezati...ali kada zelis da je instaliras onda sve iskopiras na HDD pa ga spojis sa combine opcijom i onda tek instaliras....ako ti to radi posao u zdravlje....pozzzz
qracpalac pocupaj jezike!! 10.09.2006. 22:09 #8152

broj poruka: 1
Pa mogao si i napisati o kojoj je igri rec pa bi ti lakse pomogli!!
Uobicajeno pomaze izbacivanje nepotrebnih fajlova iz imidza, nepotrebnih jezika...talijanski, nemacki....tzv "cupanje jezika". direkt x-a....itd
par igara novije produkcije su izasle na DVD9 diskovima pa si mogao napisati o kojoj je rec!
DISCO!!

Igor84 Da 11.09.2006. 00:42 #8154

broj poruka: 327
Ukljanjanjem jezika i DirectX-a ce da skrati igru za vise od 2GB?
Nazalost jedino resenje ti je da izdelis veliki fajl na delove ili da je lepo kompresujes u WinRar-u i podesis da split-uje fajl kad dodje do 4.4GB. Ako budes imao srece mozda i stane na jednom DVD-u.
MaliAbner Mrlja je 100% u pravu !!! 11.09.2006. 15:17 #8164

broj poruka: 7776

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

sojkic dodatno 11.09.2006. 15:46 #8165

Igrica je GTI Racing, a ja se izvinjavam doticnim ljudima ako sam ih iznervirao , nisam ja stiskavac za dual layer dvd, ali sam lepo pitao ako postoji mogucnost da se to razdeli, ko pita mozda nesto i nauci, a ko ne pita, verovatno stalno misli da sve zna a u stvari je gl.. Ima verovatno ljudi koji misle da je najlaksa metoda uvek i najbolja, a sto imamo racunare (bar ja) od bar 800-900 evra ako cemo samo da radimo ono sto je najlakse, po meni je bas cool da se zezam i da opterecujem komp do krajnjih granica i da uspem napraviti nesto drugacije i da to naravno radi.
Jos jednom hvala ljudima koji su dali neke predloge, probacu ih naravno, jedino ne znam da li ce to raditi ali....

sojkic Naravno 11.09.2006. 20:15 #8170

Ja ne znam, ovde ima bas mnogo ljudi koji su k`o babe, samo znate da ogovarate, sto ne pomognete ako neko trazi pomoc kada ste toliko pametni, samo je bitno ako se neko ismejava. Za sve ostale, hvala, mada nisam nista uradio preko total comandira, nema veze. Ako neko zna, neka mi se javi, dakle, igricu sam skinuo u rar formatu, kada ju raspakujem, dobijem image file za narezivanje na disk. Zna li neko, da li se moze image file od te igrice nekako prebaciti u obican fajl da se moze instalirati. Hvala, i pozdrav "pametnim" babama, mogli bi nesto i poceti da radite sa kompjuterom, osim sto ga znate upaliti i ugasiti, da malo prosirujete vidike
MaliAbner Pa ima ovde i onih koji ismevaju i onih drugih 11.09.2006. 20:25 #8171

broj poruka: 7776
Pa ima ovde i onih koji ismevaju i onih drugih prvo ti je cena DL DVD diskova paprena a u stvari je svega 4-5 puta skuplje od obicnog DVD diska u kutiji kad ga kupujes kako valja a ne na stapu.
Drugo stiso si se za 3€ a ovamo nam prosipas price sto sam kupio racunar od 900€ ne bili li ga opteretio rezanjem diskova po pola.
Ako ti treba skola upisi bilo koji kurs sem onog NLO za sedam dana.
Ako ces da budes samouk to dugo traje zato su izmisljene skole da skrate proces ucenja i savaladavanja materije koja se uci.

Ali da budemo mali savetodavni, probaj sve sto ti padne na pamet a kad nista od svega ne uspe kupi lepo jedan DL pa narezi disk,
i ili ako ni to ne pomogne idi na bivsi Bulevar Revolucije sadasnji bulevar Kralja Aleksandra tamo ces naci skoro sve vec narezano za od prilike istu cenu koliko kosta pomenuti DL DVD.

Ala bi se Edvard Kardelj sa tobom zabavljao, eh da je ziv i zdrav i u punom stvaralackom zanosu...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

sojkic Poziv za Malog Abnera i Mrlju 11.09.2006. 20:39 #8173

Pa ajde ljudi ako ste toliko pametni sto ne kazete nesto osim sto pricate o rezanju na dl diskove. Samo prosipate pamet a nista niste rekli sta da se radi osim najlakse varijante, kupi dl i narezi. Ajde pametne glave, pa znate valjda i nesto drugo osim toga, zar ne? Ja ne znam, zato sam i pitao, a ocigledno ne znate ni vi ali morate svakom loncu biti poklopac. A samo mi reci kako ce ti neko prodati igricu na dl po istoj ceni hehehe, pa ja jos nisam video ni jednog pirata nigde da prodaje bilo sta na dl. Pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs