Ne kapiram čemu bi služio DivX to DVD konvertor? Pa samim tim što je trenutni format DivX, to samo po sebi znači da je slika već degradirana tako da prebacivanje u DVD neće ništa pomoći ni popraviti sliku. Ima smisla samo suprotan proces, tj.: DVD to DivX.
----------------------------------- Željko Arnautovic, PC Berza
Imam ja neki program za convertovanje dvix u dvd jos ih nisam isprobao ali mislim da rade samo na xp /mozda rade i 98 ili ME ali mozda i ne. programi se zovu: 1. all4avitodvd 2. avi-pro 3. wmvtoavimpeg za neke mislim da treba registracija to mozes da nadje na https://www.seriall.com
Programa za konverziju ima mali milion, ali za pocetnike (a i za iskusne) preporucujem Nero Vision Express, program iz Nero paketa, izuzetno jednostavan, pravi menije, sve kao na originalu. Imas ga Nerovom FTP sajtu. Pozdrav
Probaj Winavi. Jako je brz i ima dosta opcija. Ja ga koristimu iste svrhe kao i ti i ti DVD-i dobijeni iz Divx-a vrlo pristojno izgledajun na DVD player-u. Jedini problem je sto ces morati da se pobrines nekako za registraciju.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.